Ons dagelijks gif – Als eten word je ziek!

30 jaar, een constante toename van het aantal kanker aandoeningen, neurodegeneratieve ziekten, het is waargenomen, zoals de ziekte van Parkinson en de ziekte van Alzheimer, een immuun deficiëntie-en vaatziekten en Diabetes, en reproductieve stoornissen.

Hoe kan deze alarmerende Situatie uit te leggen, vooral in de zogenaamde ontwikkelde landen? Om te gaan met deze vraag onderzocht filmmaker Marie-Monique Robin voor twee jaar in Noord-Amerika, Azië en Europa.

Tal van wetenschappelijke studies tonen aan – en ook de verklaringen van de vertegenwoordigers van de betreffende regelgevende instanties voor voedingsmiddelen bevestigen in de Verenigde Staten en Europa: De belangrijkste reden voor dit is in het milieu en in de voeding van de mensen.

In haar nieuwste werk van Marie-Monique Robin (de succes – Regisseur van de film “Monsanto met gif en genen onderzocht”), die ons de voedingsindustrie op een dagelijkse basis. Het verlicht hoe ons voedsel wordt geproduceerd en geconsumeerd worden verwerkt en hoe de industrie oefent druk en gemanipuleerd om hun giftige producten te verkopen.

Vandaag is een voedsel-schandaal na het volgende. Wat moeten we ons realiseren dat Ons voedsel is geen voedsel meer, omdat ze ons ziek maken! De reden voor dit is de industriële productie van ons voedsel, omdat de Winst van de industrie is het ultieme doel.

Marie Monique Robin heeft onderzocht voor twee jaar om uit te vinden wat ons dient de voedingsindustrie op een dagelijkse basis voor de gifstoffen op onze tafel.

Onder andere dingen, ze vinden dat de zoetstof aspartaam is in veel dranken, voedings producten en kauwgom, nooit had mogen worden goedgekeurd. Of de verpakking materiaal: voedsel Verpakt in plastic, zijn slechts voor Zwangere vrouwen vanwege de kunstmatige hormonen is gevaarlijk.

Op het voorbeeld van verschillende pesticiden, van de zoetstof aspartaam, en van de vele verpakking die Bisfenol A, het is duidelijk hoe gebrekkig en ongeschikt voor de beoordeling van en de autorisatie procedure voor chemische additieven voor levensmiddelen.

Vooral in de geïndustrialiseerde landen, sinds 30 jaar, de bekende beschavingsziekten, zoals kanker, de ziekte van Parkinson en de ziekte van Alzheimer, Diabetes, onvruchtbaarheid, en immuun ziekten, tot zwakte. De reden voor deze, in aanvulling op het milieu-vergiftiging van ons voedsel.

De documentaire laat ook zien dat de manier waarop de industrie oefent druk en gemanipuleerd om te kunnen blijven uiterst giftige producten. Ten slotte, en vooral, hoe kan een mens versterken zijn immuunsysteem door een gezonde voeding. Dat dit mogelijk is, zoals is bewezen door tal van wetenschappelijke studies.

“Ons dagelijks gif”, een documentaire van Marie-Monique Robin

Video link: https://youtu.be/qnwi4_fXS5Q

Meer info op: arte.tv – Ons dagelijks gif

Geef een reactie