Allergieën en auto-immuunziekten – Wat zijn onze kinderen chronisch ziek

Waarom lijden van onze kinderen in de huidige tijd in zo veel chronische ziekten zoals nooit tevoren? Volgens de statistieken, zijn elke derde kind chronisch ziek zijn en in de VS, gezonde kinderen meer kans om een uitzondering. Bert Ehgartner probeert te verduidelijken van de vraag in zijn nieuwe documentaire, en begint aan een zoektocht naar de oorzaken van deze fatale ontwikkeling.

Kinderen last van Astma, ADHD, Diabetes, eczeem en vele andere allergieën en auto-immuun ziekten. Welke factoren gooien het immuunsysteem uit de auto en meestal zo onschuldig invloeden, zoals pollen, agressieve bestrijden?

Bert Ehgartner afgebeeld kinderen die Lijden aan chronische aandoeningen zoals Astma, Diabetes, eczeem, hyperactiviteit of autisme. Hij ontmoet wetenschappers zoals Maria Yazdanbakhsh, onderzoekt in de Indonesische jungle, wat is de rol van wormen en bacteriën voor ons immuunsysteem spelen. Hij stelde vragen, het snijden van Herbert Renz Polster aan de invloed van de Keizer-geboorten en de arts Klaus Hartmann op de relatie tussen Meerdere vaccinaties en de toename van chronische ziekten.

Door Sterren chef-kok Sarah Wiener hij is, wat is de deal met de kunstmatige toevoegingen in ons voedsel ervaringen. En in Parijs, het CNRS Dusko geïnformeerd Eerlijk, wat zijn de lessen, de onderzoekers van de Kennis over de Microbiome, de miljarden micro-wezens die leven op en in ons, en een hechte vriendschap met ons immuunsysteem te handhaven live.

Misschien een Allergie onderzoeker Erika von Mutius, verdacht is het nodig een nieuwe geneeskunde-begrijpen dat het minder over de beheersing van risico ‘ s in voor het Behoud van de symbiotische relatie met onze “oude vrienden”.

Oude vrienden, nieuwe vijanden – Wat zijn onze kinderen chronisch ziek

Video op dit moment niet beschikbaar!

Een Film van Bert Ehgartner bron: ARTE

Geef een reactie