Vasten en Genezing, van Oude Kennis en het meest recente onderzoek (documentaire)

Kanker en lifestyle ziekten zoals hypertensie, obesitas en Diabetes is op de stijging. Tegelijkertijd is de consumptie van drugs stijgt enorm. Er zijn therapeutische benaderingen buiten chemische stoffen?

De documentatie bevat de resultaten van het onderzoek aan het vasten als een mogelijke alternatieve vorm van behandeling.

Hoewel de levensverwachting neemt toe in Westerse landen en de mensen van vandaag worden ouder dan ooit, om op hetzelfde moment, gevallen van Diabetes, hypertensie, obesitas en kanker in het oog, en de consumptie van Geneesmiddelen is exponentieel toeneemt. Niets meer voor de mensen te slikken, meer en meer chemische stoffen, om gezond te blijven of te worden het weer? Of zijn er andere manieren om zich te beschermen tegen ziekten en het behandelen van deze?

Al meer dan 50 jaar, wetenschappers in Rusland, Duitsland en de Verenigde Staten te verkennen van een alternatieve methode van genezing, vasten. En kom je tot verbazingwekkende resultaten. Russische onderzoekers, bijvoorbeeld, hebben een aantal zeer leerzaam klinische studies uitgevoerd, die echter alleen gepubliceerd in het russisch, en dat is de reden waarom in het Westen grotendeels verdwenen in de wind geslagen. Nu jonge biologen aan de Universiteit van Los Angeles op oude clichés. Met de hulp van de moleculaire biologie tonen van de verreikende invloed van de therapeutische vasten. Dus de geneeskunde en in het bijzonder de behandeling van kanker, nieuwe perspectieven openen. Als deze wetenschappers zijn recht, zal heroverwegen van de school van de geneeskunde in het algemeen, …

Bron: ARTE

Video link: http://youtu.be/nPU65RormlY

Geef een reactie