Hartaanval als gevolg van Diabetes medicijn Avandia

De controversiële Diabetes medicijn Avandia, farmaceutische reus, GlaxoSmithKline, blijkbaar is het moeilijk om te schadelijk zijn. Side-effect: de dood door een hartaanval.

Volgens de Online editie van the New York Times, de Diabetes drug Avandia, de werkzame stof rosiglitazone voor honderden doden. Alleen in het derde kwartaal van 2009 zijn er meer dan 300 mensen zijn omgekomen (Hoe hoog is de donkere figuur?).

De opgenomen werkzame stof rosiglitazone is de bedoeling. de bloedsuiker van mensen met Diabetes type 2, stabilisiern Echter, in 2007, was er reeds aanwijzingen uit klinisch onderzoek dat deze drug kan schade aan het hart en de bloedsomloop.

Echter, Avandia wordt aangeboden op de markt. GlaxoSmithKline aangevraagd bij verschillende gelegenheden aan te dringen dat deze drug is een voorgeschreven dosering, veilig, en verwees naar hun eigen onvolledige studies.

De farmaceutische groep zei dat hij onderzoek had gedaan naar de drug Avandia uitgebreid en dat het wetenschappelijk bewijs is niet te zien dat het verhoogt het risico voor hartaanvallen.

Lange-termijn studies, er zijn geen of niet voltooid. En daarom Avandia is verkocht meer…

De AMERIKAANSE Senaat kwam na een studie van de “verrassende” resultaat is dat GlaxoSmithKline nagelaten te waarschuwen voor Diabetes patiënten in een tijdige wijze.

Waarschuwen??? Waarom geneesmiddelen worden gebracht, in weerwil van onvoldoende studies op de markt? Waarom zou drugs de oorzaak zijn van de dood, nog steeds worden verkocht? Nou, omdat het geld opbrengt, en trouwens, we zijn overbevolkt…

Addendum: De Amerikaanse drug authority, de FDA heeft geweigerd, is de verordening van de controversiële diabetes medicijn Avandia® (werkzame stof: rosiglitazone). Een verslag van twee Congres leden die eiste, zoals voorheen, twee FDA medewerkers-een verbod op Avandia, evenals het stoppen van alle klinische studies. -> Lees meer op aerzteblatt.de

Geef een reactie