Schoen hakken als een oorzaak van vele ziekten?

Gezondheid belangrijke Overwegingen van Hans jörg scrappy.

De verhoging van de hiel, als het gebeurt via de hak van je Schoen, is vaak de ziekte is de oorzaak van veel beschaving !

Een lange tijd geleden en ik maakte me gedachten over pijn oorzaken en hun gevolgen. Opnieuw en opnieuw de vraag waarom de “Klassieke massage therapie,” onder de borst tot aan de voeten, de doorbloeding erg moeilijk is voor mij. Terugkerende bevindingen van de “voet – reflexzone-therapie” (FRANS) volgens Marquardt, evenals de wetten van het leven-energie-cyclus in het menselijke lichaam van de “Akupunkt Massage” (APM) volgens Penzel, laat mij onvermoede verbindingen.

Heel begrijpelijk is, is dat van de hak is voorzien van de stabiliteit vooral voor de ondersteuning van het lichaamsgewicht. De voorvoet ondersteunt de voet in de elegante, harmonieuze opeenvolging van de voorwaartse snelheid. Afhankelijk van de hoogte van de Schoen de hiel, het lichaamsgewicht wordt verplaatst naar de voorkant Fußhälfte, die in de voet reflex-zones van de romp. Door de overmatige belasting van de voorvoet van de bovenste lichaam is overbelast onnatuurlijk. Om deze reden, verliest het lichaam een overmatige energie (warmte).

Het is ook begrijpelijk dat te wijten aan de buitensporige hiel positie, zoals wanneer u weg te Rennen van de angst, verhoogde Adrenaline wordt geproduceerd. Dit kan verklaard worden door de als gevolg van koude voeten, het Yang de uitstroom van energie in de rug. Yang-energie is de activiteit, dit verhoogde adrenaline wordt uitgescheiden. (APM – energie cyclus )

In het geval van de Chinezen, we weten dat een verstoring van de levensenergie (Yin-Yang) in het lichaam ziekte had een gunstig effect. Overtollige energie-een gebrek aan contrast, slijtage en verwijderen vaak veroorzaakt een ontsteking. De romp krijgt via de hak van uw Schoen gunsten te veel energie (Volheid-toestand, warmte.) Het resultaat is een schouder – nek – Stam.

Dus, scheve ligging van dit wervelkolom gedeelte kan optreden, met impact op de schouder, Arm en Hand (vinger -) gewrichten en aandoeningen zoals “tenniselleboog”, carpaal tunnel syndroom, valse gevoelens, enz. thoracale wervelkolom afwijkingen kan een zwakte van de interne organen zoals het hart, de longen, de maag, lever, galblaas, alvleesklier, nieren, darmen, resulteren in

Therapeutische Overwegingen

Dus, is de bovengenoemde klacht van de beelden zijn niet acuut, het moet zo snel mogelijk overgebracht naar de voeten in de Nul-hak-positie. Ondersteunende rising “Schiele-voetbaden” en been massage in de richting van de energiestroom (Yin-Yang). De Yin been is de binnen kant, Yang been buiten en terug naar beneden. Door het gebrek aan energie in het bekken, de Sacro-iliacale gewricht (KDG) is rigide.

Het bassin is voorzien van een drie-assige joint:

  • Rug – Sacrum
  • Sacraal – iliacale (KDG)
  • Iliacale – Femorale (Hip)

Normaal gesproken, in een Overbelasting van de gewrichten tijdens het lopen en Slijtage wordt voorkomen. Maar het is geblokkeerd voor een gezamenlijke (KDG), de andere twee zullen in rekening worden gebracht overdreven, en er is meer aan de heup artrose en hernia ‘ s.

Hoe hoger de hak, hoe meer verschijnselen van deze Degeneratie optreden steeds meer.

Dit is een voeding van het bekken, is het sneller om de volgende symptomen, zoals: anti-vortex, holle kruis, evenals een lagere body zwakte, in verband met klachten van de blaas, baarmoeder -, nier -, eierstok -, darm (spijsvertering), aambeien, diverticula, enz.

De koude voeten, veroorzaakt door dit gebrek aan energie, aan te moedigen spataderen, heup-en kniegewricht slijtage, hielspoor, pijn in de enkel en de grote teen bal van irritatie (Hallux valgus), in verband met het verspreiden voeten.

De beste successen in het stroomgebied van de mobilisatie is er, in mijn ervaring, in de Akupunkt Massage volgens Penzel.

Hierbij wordt de energie cyclus in het menselijk lichaam Stroomt weer. Energie in het bekken en het been is voldoende kunnen worden opgelost, neemt de cross-iliacale gewrichten makkelijker (functioneel). Met gerichte Oefeningen wordt de flexibiliteit behouden. Het verloop van de therapie wordt begunstigd door goed verwarmde voeten. Veel “Kaltfüßler” getuigen hebben altijd warme voeten, zelfs als ze koud zijn. Dit kan verklaard worden dat de overdracht van informatie wordt verminderd op de zenuwen als gevolg van de koude. Om de mode -, dragen de meeste vrouwen, generaties lang, de hogere hakken en smallere schoenen. Het zou beter zijn als de Schoen ontworpen volgens de vorm van de voet en niet met de voet in de “mode Schoen” zou worden gedwongen.

Opnieuw en opnieuw migraine-patiënten naar mij voor een behandeling. Last van koude voeten vanwege de hak van uw Schoen gunsten.

Na de cervicale wervelkolom in de uitlijning, die het resultaat is van de resulterende Schouder stijfheid, gecorrigeerd, en het gebrek aan energie in het lagere deel van het lichaam in balans is, zijn opgelost in het merendeel van de gevallen de hoofdpijn.

Zoals reeds bekend is, zijn de oorzaken niet genoeg energie het leven aan de verwijdering van leven van de functies. Door dit tekort, het bekken van de gewrichtsfunctie degenereert. Dit als gevolg van de fixatie gebeurt meestal in een stap terug positie van het bekken. Dus, zelfs de schijnbaar korter been kan ontstaan, bijvoorbeeld aan de rechterkant bij rechtshandige, de stand van het been, eenzijdige belasting.

Case voorbeelden:

Een jonge patiënt had een 2 cm “korter” been, die werd gecompenseerd door een stijging in de verkoop. Mijn therapie: ik heb het onderste deel van het lichaam, vooral van het bekken, met energie-verrijkt (APM) en de Sacro-iliacale gewricht is gemobiliseerd weer, en had gecorrigeerd, de benen waren dezelfde lengte.

Nog een voorbeeld: Een patiënt had ondraaglijke pijn in de bal van de grote teen (Hallux valgus). De arts wilde verharden de joint. Met APM en het bekken mobilisatie van de pijn begon af te nemen een beetje. Dan heb je een fußgerechten, hak-less Schoen. Warme voetbaden en sokken in bed wordt ondersteund in het genezingsproces. Met de mobilisatie en de correctie van het Sacro-iliacale gewricht kan worden opgelost in veel gevallen, “hielspoor”, alsook een enkel-verstijving te voorkomen.

Gedachten op het voetbed

Zoals wij het weten, weet je, alles wat verzwakt, wat steunt op hetzelfde moment. Hetzelfde is ook van toepassing op het voetbed. De volgende stap zou zijn: weg van het voetbed. Als, bijvoorbeeld, wordt ondersteund in de boog van de voet wat resulteert in degeneratie van de bijbehorende spieren. We spreken hier van een “muscle keten”, want er is een gespierde verbinding van de boog van de voet naar de buik of bekken. De daaruit voortvloeiende verzwakking toont zich het meest duidelijk in de sluitspieren (blaas en de Anus) en is ook voorstander van een verzakking van de baarmoeder en prostaat uitbreiding. Uit deze bevindingen is het gezien met grote voorzichtigheid, als kleine kinderen “voetbed”schoenen. Hoe de ontwikkeling van de voet en de voet van de spieren van de natuurlijke Vorm?

Wij menen echter, dat de wetten van de natuur zijn altijd gelijk en moeten we opnieuw leren om ons te leren na deze!

 

Waarom de Klassieke Massage therapie (KMT) heeft de gezondheid van de waarde en Wellness Massage.

In veel gevallen wordt verspreid onder de Artsen van mening dat de “Klassieke-Massage-therapie” (BMT) vergelijken met de Massage-Spa. Ik zou graag willen spreken met energiek. Werkelijk, de volgende feiten moeten worden aan de Artsen is al bekend!

Feit 1 Met een KMT in de weefsels van het lichaam wordt verhoogd bloedsomloop, bevordert de uitwisseling van stoffen, de scheiding van slakken en gifstoffen. Dit moet genoeg zijn om te drinken. “Om te genezen betekent Schoon te maken”.

Feit 2 Alle organen zijn geleverd met het leven van pulsen door elk van de bijbehorende Spinale zenuwen. Door de Massage stimulans kan worden geactiveerd via de “Hoofd zones” van de organen, waarmee u kunt genezen sneller.

Feit 3 misvormde Wervels kan de zenuwbanen van pijn, zoals Ischias, tenniselleboog, schouder-Arm-syndroom, enz. Deze afwijkingen hebben van ziekten, hun oorzaak vaak in een onnatuurlijke houding, lage spiertonus alsook chronische Lichaam. Met speciale massage technieken, deze fout kan worden gecorrigeerd posities terug (Trigger points, reflex zones, enz.) en de spieren worden versterkt.

Feit 4 De KMT is, uit ervaring, zelfs meer effectief zijn als de massage in de richting van de top naar beneden. Dit is ongeveer 4000 jaar oude Chinese Acupunctuur, rechtvaardigen. Dus, de toch al lage energie, Lumbale is het aftappen van de bekkenbodem. Het is tegengegaan hierbij een tank blokkade. Volgens deze bevindingen is het succesvol, als de benen worden goed gemasseerd. Als resultaat daarvan zijn duchblutet beter en warmer. Een oude volkswijsheid: “houd Het hoofd koel, de voeten warm, de rijkste van de arts in de arm.”

Feit 5 hot – air modderbaden warme lucht alleen werkt aan de oppervlakte van de huid opwarming van de aarde. Met modder en meer warmte wordt gebracht in het weefsel diepte. Dit zorgt ervoor dat er Meer bloed en dus een betere zuivering van weefsels en organen.

Feit 6 Oefening Behandelingen. Wordt nu verwarmd door het lichaam en bloed circulatie behandelingen worden gemobiliseerd door middel van gerichte Oefening voor de Patiënt. Met deze range of motion oefeningen, de gewrichten meer “synoviale vloeistof” is een progressieve artrose eindigt. Geselecteerde oefening technieken er bijvoorbeeld voor zorgen dat een geblokkeerd bekken ontbonden tilt, offset, en de poten zijn van gelijke lengte. Het is onnodig, een stijging in de verkoop voor het kortere been. Vaak kon ik niet zien, dat bijvoorbeeld 25 KG alleen, het succes als ik bereikt heb met gerichte segmentale – corrigerende massage technieken en oefening behandelingen met bekken correctie terug naar de volledige omvang van de beweging.

Conclusie Met een “Klassieke Massage therapie,” en modder en specifieke oefening behandelingen, hebben we de fundamenten van wat de Patiënt kan bereiken, in veel gevallen, een fysieke vrijheid van pijn. Uit deze bevindingen is het medisch gezien wenselijk en kostenbesparende als de zorgverzekeraars in toenemende mate KMT met modder en, indien nodig, de uitoefening van de behandelingen te zijn goedgekeurd.

 

“Ziekte is een oproep tot het herkennen van de oorzaak en de oplossing.” (Hans Jörg Scrappy)

Adres van de auteur:

Hans Jörg Scrappy Mühlbachstr. 33 D – 87742 Dirlewanger s Tel.: 08267/1333 Fax : 08267/960235 www.physikal-therap-klopper.de [email protected]

Geef een reactie