EFT heelt emotionele problemen ziekten die worden veroorzaakt

Wat is EFT en hoe werkt het?

EFT is een methode van zelf-genezing, die werd ontwikkeld in de jaren ‘ 90 van de vorige eeuw door de Amerikaanse therapeut Gary Craig. Het is gebaseerd, in het bijzonder naar de methoden van de Traditionele Chinese geneeskunde en de bevindingen van de moderne bewustzijn onderzoek.

Craig had gevonden dat negatieve emoties, zoals angst, zijn gebaseerd op een verstoring in het energiesysteem van ons lichaam. Hij wilde zijn klanten te bereiken van een toestand van emotionele balans, door het maken van bepaalde punten van je energie systeem tikt, terwijl je mentale lichaam verzadigd Probleem in de geest van vergegenwär. Op deze manier zijn klanten in staat waren om het verminderen van emotionele stress, maar ook lichamelijke kwalen te verlichten en vaak volledig Verdwijnen.

In de laatste paar jaar, EFT heeft gevonden wereldwijde distributie en wordt nu gebruikt door Duizenden Artsen en therapeuten. EFT is vrij van bijwerkingen en het leren binnen een paar uur door iedereen. Een zelf-behandeling met EFT duurt ongeveer drie minuten en kan worden herhaald zo vaak. Een positief effect is meestal direct na een EFT behandeling te worden gevoeld.

Bron: Mathias en Kirsten Kunze; www.emofreetech.de

Gary Craig over EFT: video link: https://youtu.be/7KAmrDCHzzs voor gedetailleerde informatie verwijzen wij u naar de website van Gary Craig: www.emofree.com

Video ‘ s van Mathias Kunze

www.emofreetech.de

EFT: De korte video link: https://youtu.be/L9doNYTBi3I

EFT 1a: een Holistische video link: https://youtu.be/dQpqleqlcbE Genezen met EFT

EFT 1b: Psychologische omkering (Psychologische Omkering) video link: https://youtu.be/B2WRWHHc1gE

EFT 1c: Het subtiele energie systeem video-link: https://youtu.be/5s_AhxJWd8A

EFT 1d: De opkomst van de geschiedenis video link: https://youtu.be/KD4nim30BBU

EFT 1e: Het basis recept, deel I video link: https://youtu.be/hXXwZAY9qzc

EFT 1f: Het basis recept, deel 2 video link: https://youtu.be/CyEQh0l0FQ8

EFT: Alternatieve Tikken (Surrogaat Tikken) video link: https://youtu.be/O8XL9yymn0I

Geef een reactie