Strophanthin – Een wereld zonder hartaanval en beroerte

Een verzending van de cultuur Studio – duidelijke tekst niet. 84

Er is een natuurlijke stof die kan een aantal van de meest gevreesde ziekten nemen de angst uit dit zonder ernstige bijwerkingen.

In het bijzonder, het hartinfarct en Angina pectoris (hart-aanvallen) is het duidelijk door een Overvloed aan medische studies en Rapporten overtuigend aan dat, in feite, een bijna 100%preventie en optimale behandeling mogelijk is.

De meeste van de gebruikelijke medicijnen en ook veel hart operaties onnodig zou zijn, een verlies van miljarden voor de bedrijven. Ook in het geval van een beroerte, aderverkalking van de benen en dementie, er zijn sensationele resultaten van de therapie, die niet gecommuniceerd in de media.

Hetzelfde geldt ook voor de schepen van de tegenstellingen in het officieel verspreid theorie van de structuur van het hart krans en het verstrijken van een hartaanval, het op grote schaal gebruikt, in werkelijkheid heel anders zijn dan de Algemene. (Bron: alpenparlament.tv)

In het programma: Dr. med. Joachim Bennien – huisarts Dr. Wieland Debus – www.strophantus.de . Rolf-Jürgen Petry – natuurgenezers, www.strophanthin.org

Video link: https://youtu.be/sB6PPeeI8SE uitzending als mp3 http://www.kulturstudio.info – http://kulturstudio.wordpress.com downloaden

Geef een reactie