Mexicaanse griep – de laatste hoest

Door Daniel Wagner, redacteur bij de NEXUS magazine

Vreemd stil, het is om pandemie “Haha1”-N1 griep, maar de corrupte praktijken van de deelnemende fabrikanten van vaccins, instellingen en scaremongers dag tot dag zijn geopenbaard, volgens de sterkere. In de tussentijd, gewapend met de criticus scène met dergelijke argumenten snijden dat de “pandemie-makers” waren arg in het nauw gedreven. Of het nu gaat om een gevecht? Voorkomen: twee kick-ass Links voor de informatieve guerrilla-oorlog.

U moet hem eigenlijk om te doen een Impfbefürworter, geef Hem de eerste van de volgende Flyer:

  • Acht punten van kritiek van de mexicaanse griep vaccinatie

U kunt ook kopiëren met de juiste tijd en vrije tijd die de A5 Versie van deze flyer in uw buurt te verspreiden.

Het beste wapen tegen alle zichtbare feiten, vermoedens, en at-risk groepen-vaccinatie, echter, is het volgende document:

  • Achtergrond informatie over de pandemie-vaccins en de juridische gevolgen

De laatste is waarschijnlijk te leren, een arts, en de Angst niet van de “Ha1″griep, maar de vaccins bevatten een adjuvans dat is nooit getest en zal waarschijnlijk leiden tot meer abortussen.

De informatie afkomstig uit de gemeenschap van belang van EFI, de ouders zijn voor Impfaufklärung, met hun prominente Verteterin Angelika Kögel-Schauz. Dank je voor deze waardevolle argumenten!

En je moet willen dat de hierboven gelinkte informatie, noch te verdiepen, lees dan het artikel over de “nieuwe epidemieën” in de huidige Nexus, de nieuwste editie van de vaccinatie Rapporten of de Kent-Depesche 24/2009.

Voor meer informatie, natuurlijk, op dit Blog en de pagina ‘ s in de lijst met links.

PS: Als de samenzweerders willen heersen in oktober, hun pandemie plannen, dan moet je opschieten … omdat de hierboven genoemde informatie, een ondubbelzinnige aankondiging van de wereldwijde pandemie spel: “het schaakspel”.

Geef een reactie