Trailer: Quantum Fysica En Informatie Geneeskunde

Electro-smog, negatieve Stress en de alom aanwezige gifstoffen vandaag de dag worden we blootgesteld aan een groot aantal van de negatieve invloeden. Dit heeft niet alleen invloed op organische storing, maar hebben ook een impact op de manier waarop we Denken en Voelen – zowel van binnen als van buiten van de Opname van de Universiteit van de wetenschap.

Terwijl de “school van de geneeskunde” enkel met het verwijderen van de symptomen van de ziekte met geweld te onderdrukken of zieke organen, hebben ontwikkeld in parallel, vele holistische vormen van geneeskunde die probeert te brengen het lichaam weer in een goed geordende en goed uitgebalanceerd Systeem. De arts, Dr. Marcus Stanton, in zijn lezing een inleiding tot de Energetische en informatieve geneeskunde, en presenteert ook een product in wier ontwikkeling hij was betrokken, samen met andere holistisch georiënteerde Artsen. De lezing door Dr. Stanton, het werd opgenomen in mei 2010 ter gelegenheid van de Frankfurt Consiliums.

Fragment uit de lezing “quantum fysica en informatie geneeskunde: geneeskunde van de toekomst?” Video link: https://youtu.be/FiGEBRtKLLg

De volledige lezing over nexworld.tv

Geef een reactie