Bioscoop trailer: Gekocht waarheid – genetische manipulatie in het magnetisch veld van geld

De Agro-chemicaliën-Multi Monsanto brengt het begin van de jaren ‘ 90, genetisch gemodificeerde planten op de markt voor Een agrarische Revolutie en de problemen van de wereld voedsel op te lossen. Voor Anderen, deze planten betekenen onherstelbare vernietiging van de biologische diversiteit op deze planeet en moeten worden behandeld met stevig.

Árpád Pusztai en Ignacio Chapela hebben twee dingen gemeen: ze zijn verpest voor belangrijke wetenschappers en hun carrière. Zowel wetenschappers werken op het gebied van genetische manipulatie. Beide hebben een belangrijke ontdekkingen. Beide zijn bedreigd, omdat ze bekritiseren de Krachtige in het onderzoek en de industrie, die zien hun investeringen bedreigd.

Verklaringen van wetenschappers bewijzen dat 95% van onderzoekers op het gebied van de genetische manipulatie van de industrie zal worden betaald. Slechts 5% van de onderzoekers onafhankelijk zijn. Het grote gevaar is voor de vrijheid van meningsuiting en democratie is duidelijk. Het Publiek kan vertrouwen we alle wetenschappers?

Video link: https://youtu.be/GAsyssy4XR0

Gekocht Waarheid – Panel Discussie

Video link: https://youtu.be/Wqqwy1sZwwU

Geef een reactie