Mysterieuze genezing – het wonder aan de grenzen van de geneeskunde

Hoe groot is de Kracht van de geest en de ziel in de geneeskunde? Zoekt een antwoord op deze documentatie in klinieken, medische praktijken, hypnose, therapeuten, genezers, en praten met de patiënt, de indrukwekkende rapporten op een ongewone weg terug naar gezondheid.

Het is mogelijk dat patiënten vindt in de Droom van de manier van uw herstel? Hypnose kan genezen van lichamelijke ziekten? Het is denkbaar dat mensen gezond zijn, omdat een arts hangt op de Hand?

De negen-jaar-oude Gabriel Stobbe geleden, bijvoorbeeld, na een hersenoperatie jaren van hoofdpijn en duizeligheid – totdat een Dokter genezen met een duizend jaar oude methode.

Thomas Mienert was verlamd na een beroerte, en nam de helft van de wereld niet trouw aan hem, een therapeut gestuurd op een innerlijke reis.

Armin Schütz had huidkanker overal in zijn lichaam uitzaaiingen zijn begroeid. Na verschillende operaties, de artsen gaven hem geen hoop. Maar Armin Schütz gevonden zijn persoonlijke sleutel tot genezing – en overleefd.

Voor enkele van de verbazingwekkende helende verhalen is er al een wetenschappelijke verklaring. Maar het is nog steeds een mysterie, in een poging te doorgronden onderzoekers aan de grenzen van de geneeskunde. In hun experimenten blijkt dat de geest, de ziel, het bewustzijn in de loop van de behandeling lijken een grotere rol spelen dan de meeste van de Artsen in het dagelijks leven van het geloof. ‘Het mysterie van genezing” is een Film over de wonderen en de mysterieuze wegen van de ziel, die dit wonder mogelijk. Auteur Joachim Faulstich heeft gewerkt voor meer dan 20 jaar met alternatieve geneeswijzen, en het huidige onderzoek naar het Bewustzijn. Documentatie van Joachim Faulstich (2006)

Video link: https://youtu.be/s62Ye3EOANE

Geef een reactie