Vaginale behandeling met modder in fertility and sterility – buitenbaarmoederlijke oorzaak

Volgens de Onderdelen 1 tot en met 9 van de serie artikelen over vaginale behandeling met modder in fertility and sterility, de onderdelen 10 en 11 gecombineerd:

De Eileiders Veroorzaken (Buitenbaarmoederlijke Veroorzaken)

Overzicht van de verschillende Delen van deze serie artikelen:

Inleiding in de methode van de natuurgeneeskundige vaginale behandeling met modder, deel 1: “de geschiedenis van De vaginale behandeling met modder” deel 2: “De voorwaarden voor een zwangerschap” onderdelen 3-6 (samengevat): “Slechte kwaliteit van het sperma, Spermiopathie” deel 7: “De Lokale neuro-vegetatieve oorzaak” deel 8: “De Baarmoederhals veroorzaken” deel 9: “De Baarmoeder veroorzaken” deel 10-11 (samengevat): “De Eileiders veroorzaken”, deel 12: “De Hormonale oorzaak, secundaire amenorroe, Anovulatie” deel 13: “De Hypothalamo-hypofyse-oorzaak” deel 14: “De Eierstokken veroorzaken”, deel 15: de “zachte geboorte”

 

Eileiders-Oorzaak – Deel 1

Nu luister ik naar letterlijk Moed van sommige van mijn medische collega ‘ s:

“Het is pure onzin, wat is de mens! Denk over het logisch! Hoe kan elimineren aan een vuile modder behandeling in de Vagina, de verklevingen in het interieur van de verre eileider, met wie zij geen contact. We werken zo hard, zo lang en zo ingewikkeld! We hebben het nu blijkt te zijn van de auteur en tot slot als een charlatan!”

Zo vergelijkbaar met de veronderstelde logica van zijn eigen onwetendheid, betoogd, uw tijd ook, de franse Academy van wetenschap, moet u eerst de ervaringen van de boeren op hun velden van meteorieten gevonden. Ze is dan ook publiceerde de volgende “wetenschappelijke” verklaring in deze zin:

“Het is een onzin. De boeren van spinnen. Je bent gewoon belangrijk. U mag u geen Geloof. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze items kunnen worden moeilijker te houden dan de lucht in de lucht. Dus geen stenen uit de hemel vallen.”

Vandaag weten we wie goed was. Ondanks de geïsoleerde wetenschappelijke bevindingen, kunnen we niet genieten van de holistische visie.

Het is de aard van de activiteiten, kunnen we nog niet volledig begrijpen, om behandeld te worden als een zwarte doos is veel intelligenter. In het Algemeen geldt: De Ervaren exact na te bootsen. Alleen de voorkant van de aanbevolen pulse plug. Aan de achterzijde is het gewenste effect.

In het geval van de vaginale moor behandeling zijn wij gelukkig in een betere Positie dan een black box. Hier zijn we in staat om te begrijpen van de achtergrond:

We weten nu al dat zowel de zaadcellen en de bevruchte Eicel moet zwemmen in een vloeistof in de eileiders. Dit is heel duidelijk.

Waar komt deze vloeistof?

Het is de zogenaamde endolymph. Het wordt geproduceerd door de talrijke secretoire cellen in de eileider.

De kleine sperma hebben allemaal hun eigen engine en de eigen beweging van de staart. U kunt actief zwemmen. De veel grotere en zwaardere Ei, maar heeft niets van de soort.

Hoe komt het dat de zware, onroerende Eicel in de baarmoeder?

Het is passief vervoerd met de hulp van twee bewegingen in de eileiders:

Eerste van alles, de kleine haarcellen die hun Trilling het Ei zachtjes in de richting van de baarmoeder. Het werkt op een vergelijkbare wijze als in het geval van de stofkorrels in de bronchiën, waarbij het slijmvlies van de microscopische ciliated epitheel tapijt naar de top van het slijm.

Voor het Transport van de zware ijs, dit is voldoende, maar nog niet helemaal. Hier is de strekking van de beweging van de gladde spieren van de wand van de eileider. Het is vergelijkbaar met peristaltiek, zoals in de darm. En wat het kan, wat hopelijk bij iedereen bekend.

De eileider is open aan beide zijden. Door emotionele of pijnlijke invloeden, kan kramp zijn soepele spieren, zodat die niet eens sperma door. Onder normale omstandigheden, is het endolymph vloeit weg, ongehinderd.

De vloeistof in beide eileiders-uit stroomt. Wat nu?

De vloeistof moet continu en in grote hoeveelheden geproduceerd. Een endocriene cel kan slechts een kleine hoeveelheid van het endolymph. Dus, een groot aantal van de secretoire cellen nodig. Ze kunnen niet allemaal passen in de eileider muur, want dat is waar de haarcellen van de ciliated epitheel moet.

De benodigde hoeveelheid van de secretie en haar cellen niet past in de wand van de eileider. Wat nu?

De natuur is intelligent. Van de eileiders is toegenomen is de omvang van het slijmvlies. Ze is nu zo groot, dat het uitstulpingen in de vele fijne plooien aan de Binnenkant van de eileider. Het is nu pas dat het biedt voldoende ruimte om de secretoire cellen voor voldoende productie van de vloeistof en de haarcellen voor de Eitransport. Deze innerlijke plooien zijn erg fijn en zeer talrijk. Ze liggen dicht bij elkaar.

Dit heeft echter een nadeel: De kleinste ontsteking of letsel van de eileider, leidt gemakkelijk tot een bonding (hechting) van de plooien van de slijmvliezen van de huid. De verklevingen van de dichte, innerlijke, plooien van de Slijmvliezen, dus het aantal kan worden uitgebreid, die u kunt vergrendelen van de route is in beide richtingen. Dan geen sperma krijgt door, en als ze kunnen, op hun beurt, het bereiken van de veel grotere bevruchte Eicel in de baarmoeder. Het is een levensbedreigende buitenbaarmoederlijke bedreigend voor de zwangerschap.

In de Universitaire ziekenhuizen van deze Verbindingen, de kleinste rimpels in het interieur van de eileider kan worden met een micro-chirurg boete uur lang, dat wil zeggen gescheiden dure operaties van elkaar. Dit betekent, echter, een verdere schending van de eileiders, ongeacht hoe deze wordt gebruikt. In het geval van een schending van een kleine hoeveelheid bloed dat moet worden gestopt met bloedstolsels. In het geval van een electro – of laser-coagulatie van een kleine, stevige korsten, die moet worden afgebroken verschilt. Anders, een vernauwing van littekens. Onverschillig van de methode van de operatie, het risico van Fibrine is altijd een versie, die kan leiden tot een herhaling van tubal-verklevingen. Deze verwijdering is in beginsel altijd als een kleine ontsteking, maar zonder de bacteriën.

De wens om kinderen te hebben, hebben we vaak te maken met de volgende problemen in het gebied van de eileiders:

 • Ongunstige lokale neuro-vegetatieve positie
 • Veel te droog eileiders
 • Spasmen van de eileider spieren
 • Aandoeningen van de eileider peristaltiek
 • Inwendige verklevingen in de eileiders
 • In al deze problemen de redelijk geprijsd, aangename en veilige vaginale behandeling met modder kan helpen om beter, sneller en duurzamer is dan elk van de dure, pijnlijke en gevaarlijke micro-chirurgische Operatie.

  Benieuwd hoe?

   

  Eileiders-Oorzaak – Deel 2

  Oplossing voor het Probleem niet. 1 – Negatieve lokale neuro-vegetatieve positie

  De hete modder tampon is tot in de achterste Vaginale fornix is geplaatst (hier worden soms fouten gemaakt!) dus hij opgewarmd in de directe omgeving van de onderliggende neuro-vegetatieve Frank huizen prevaleren ganglia. U wordt dan in voor een betere neuro-vegetatieve locatie en de micro-circulatie.

  Oplossing voor het Probleem niet. 2 – een Veel te droge eileiders

  De hete vagina moor tamponnade voor de verwarming van de Arteria Uterina, dat is slechts een paar millimeter achter de achterste Vaginale fornix. Haar warme bloed wordt vervoerd naar boven langs de baarmoeder en de eileiders naar de eierstok. Langs de weg, de warmte dringt diep, alle lagen van deze organen.

  We weten al dat de opwarming van de aarde verhoogt zowel de doorbloeding en de uitscheiding. Op deze manier, de secretoire cellen worden gestimuleerd om een Overproductie van endolymph.

  Oplossing voor het Probleem niet. 3 – en 4- spasmen van de eileider, de spieren, en bij aandoeningen van de eileider peristaltiek

  Het warme bloed en de trophotropic conversie van de Frank huizen prevaleren ganglia, ontspant de spasmen van de gladde spieren en verhoogt uw normale peristaltiek. Dit werd herhaaldelijk aangetoond met in-Vitro-experimenten.

  Alleen de top van de vagina moor blijft voor uitleg van de behandeling:

  Oplossing voor het Probleem niet. 5 – Inwendige verklevingen in de eileiders

  Hoe worden geëlimineerd in de tubal verklevingen zonder operatie?

  Eerst moeten we ons eens te meer beseffen dat de verklevingen in de eileiders zijn eigenlijk alleen fibrine verklevingen. Onder hen zijn de vele gezonde secretoire cellen blijven gesloten. U bent alleen gedekt met de Fibrine lijm. Je bent niet ziek en niet dood. Je zal meer gevoed met voedingsstoffen en zuurstof van het bloed en het werk meer. Wij kunnen u bij een juiste(!) hot vaginale moor tampon om de Overproductie van de vloeistof, het stimuleren van, en zelfs op een afstand, zoals we al weten, met het warme bloed van de Arteria Uterina uw Ramus tubarius.

  Tijdens de moor tamponnade behandeling, een ervaren arts kan monitoren van het succes: De meer vochtige en dus dikker eileiders kan vaak een pijn-vrij(!), zachte strengen te voelen. De plotselinge Verdwijning van deze plicht spreekt van de bevindingen voor het herstel eileiders de doorgankelijkheid. Het is nuttig om te controleren of de goede eileider doorgankelijkheid door passend onderzoek, voordat een zwangerschap is uitgevoerd poging.

  Fibrine is een lijm. In de instructies voor gebruik van de meest lijmen is dat de te verlijmen moet droog zijn, zodat de lijm kan houden. Je kan je voorstellen wat er gebeurt wanneer u in het midden van de lijm van een plotselinge veel vloeibaar wordt weergegeven, en zelfs diffuus.

  De aansprakelijkheid van elk van de lijm, zoals Fibrine af met de bevochtiging snel. De verklevingen in de eileiders ontbinden spontaan en bloodlessly van elkaar, zonder schade en zonder de noodzaak voor een nieuwe concrescence is een risico of littekens op handen is. De vrijgegeven Fibrine wordt geabsorbeerd.

  De warmte ook opgewonden peristaltische bewegingen van de gladde spieren van de eileiders ook helpen om te scheiden van de eerder gelijmd om de Set uit elkaar.

  Ik weet uit mijn praktijk twee eenvoudige Trucs voor de Artsen, deze zachte scheiding proces te helpen:

 • De verdikkingen van de eileiders kan worden individueel voelen. Deze kan worden gemasseerd met beide handen individueel en voorzichtig. Met één Hand in en het andere op de bovenkant van de buik van de druk in de eileiders wordt verhoogd vagina voorzichtig. Het verzacht lijmverbindingen de hold-houdt geen Stand en op te lossen.
 • Er worden met de hand om te kopen van geavanceerde flatscreen trillingen apparaten, die normaal gesproken worden gebruikt voor de behandeling terug. In de instructies voor gebruik is vaak gewaarschuwd om het apparaat op de buik. Als je het op de onderbuik, dreigt geen enkel gevaar. Belangrijk: De blaas was vol. De volle blaas bekend is vereist voor een echo-onderzoek, omdat de vloeistof brengt de mechanische ultrasone golven naar de eileiders en daarbuiten. Hetzelfde principe kan ook worden gebruikt in de buik-vibratie therapie voordelen, omdat het ook hier mechanische trillingen, die worden doorgegeven in het water.
 • De vibraties zet de kleinste water quantum in de trilling, die in de eileider verklevingen is nog steeds opgenomen. De vloeistof heeft een ander soortelijk gewicht dan de stevigere spieren en mucosale weefsels. Daarom, het gaat om de verschillende inmenging van de trillingen op al deze gebieden. Het water is hier fungeert als een soort van innerlijke Bollus, die gooide tegen de bond, totdat het geeft.

  Met de oplossing van het laatste probleem is er niets van de zwangerschap letterlijk in de weg. Ik hoop dat het probleem is word je logisch en begrijpelijk?

  Een lange reeks van warme Veen tampons wordt toegepast. Afhankelijk van de Ernst van de adhesie, de behandeling strekt zich soms uit over meerdere cycli op een rij. Deze warmte-en mechanische therapie, van toepassing kunnen zijn, ongeacht de dag van de menstruele Cyclus, met uitzondering van de periode waarin het is gecontra-indiceerd (endometriose risico!). De vaginale warmte behandeling moet altijd gecombineerd worden vervolgens met de TRANS-abdominale vibratie therapie.

  Extra opties voor thuis

  De interactie van de Half – en full-bad heeft een therapeutisch effect door de Einpendelung de gezonde Vasomotion: De hydrostatische druk-druk wijziging op de subkletochnykh niveau merkbaar zijn. Hij geeft de voorkeur aan het vervoer mechanismen in de membranen. Dit orgaan fungeert een rust. De levering van individuele cellen met zuurstof en voedingsstoffen, evenals hun zuivering kan worden geoptimaliseerd door de druk/vacuüm wijzigen.

  Een bubble bad oorzaken grot een micro-massage-effect aantoonbaar nog steeds in de buik. Dit verhoogt de innerlijke lymfe, peristaltiek, ontspanning, Spier verminderen van spierspanning, receptoren, stimulatie, facility effecten, seksuele stimulatie, Algemene stimulatie, en neuro-vegetatieve Terug. Elke badkamer leidt tot een reflectoire Spasmolyse van de gladde spieren in een kramp.

   

  Al snel 12 van de serie artikelen: Het Hormonale oorzaak van het volgende deel

  Juridische opmerking: Dit artikel is een fragment uit het boek ‘de Vagina modder therapie” door Dr. Robert Kovarik. Zodat meer beïnvloed vrouwen kan worden gemaakt op deze natuurlijke en zeer eenvoudig Zelf-behandeling aandacht, mag niet gekopieerd worden in dit artikel de bron vermeld, met verwijzing naar het boek volledig en verspreid.

  Vaginale behandeling met modder is voor vrouwen met kinderen, en andere klachten, een echt geschenk van de natuur!

  Geef een reactie