Verpleegkundige doden gerichte patiënten?!

Het doden van de zieke patiënten, verzorgers, de gerichte. Het is niet gewenst om te sterven. U zal worden aangeduid als de “angel van de dood” of als “uitvoerder”. Klinkt als een spannende Thriller. Maar, helaas, geen fictie, maar realiteit.

Volgens de psychiater Karl benen sinds 1970, specifiek 326 patiënten in Duitsland werden gedood door 35 patiënten en verzorgers voor de ouderen. Tenminste, dit zijn de gevallen gedetecteerd. Dit aantal is waarschijnlijk maar het topje van de ijsberg.

Over psychiater Karl benen te Onthullen ook een boek geschreven: “ziek moorden in ziekenhuizen en woningen – en het Voorkomen van”. Of het nu met dit boek, deze moorden voorkomen kunnen worden? De auteur denkt dat de moord zou hebben bijna altijd te voorkomen zijn.

bibliomed.de In bijna elk van de benen van de bestudeerde gevallen, de handelingen voorkomen had kunnen worden, in de visie van de wetenschapper, maar ook van de omgeving. Dus de daders waren vaak gedragen bijnaam als de engel van de dood of de executeur, een rauwe taal van de patiënt in de dag of openlijk bedreigd. Zodat patiënten zou worden gedevalueerd, maar ook nutteloos op de waargenomen eigen werk.

Uit het early warning signs van benen heeft ontwikkeld in zijn boek 13-test vragen. “Als een Team van deze problemen alleen geeft regelmatig, misschien in de toekomst een aantal van deze dramatische handelingen voorkomen”, meent benen.

Als verpleegkundigen patiënten doden

Video link: https://youtu.be/jZqCCsDRYYo

Hulpeloos en overweldigd: Wanneer verpleegkundigen doden

Video link: https://youtu.be/7SH_KXNCXKY

Proces tegen verpleegkundigen

Video link: https://youtu.be/ZthAMI7DGJU

Gerelateerde Links: geweld in de zorg betrekkingen “angel van de dood” – Wanneer de verpleegkundigen moorden “om te Kijken of om weg te kijken? Het geval van Irene B. en de verantwoordelijkheid van het leiderschap” (PDF)

Geef een reactie