Verslag aan de EHEC-proof vraag van Dr. Lanka

Nieuwsbrief van de Klein-Klein-Verlag van 22.06.2011

In de bijlage vindt u het verslag over de EHEC van Dr. Lanka, 2.6.2011 als een PDF-bestand.

Het is eng dat ondanks het ontbreken van feiten en voor de hand liggende tegenstellingen, de meerderheid van de mensen, door uitspraken van de ggd over de darmbacteriën zijn verontrustend.

Wij vragen u om het verspreiden van dit rapport met cabaretiers, kunstenaars en media, met het verzoek om de verspreiding van deze informatie.

Misschien dat de mensen die deze mening met het advies van uw gezondheid autoriteiten zijn in een cirkel, het Land en het Federale niveau in de distributie.

Het is belangrijk dat de gezondheid van de autoriteiten worden verzocht, in overeenstemming met de infectie van de wet bescherming persoonsgegevens (IfSG), ter onderbouwing van zijn stellingen met wetenschappelijke publicaties en verwijzen, zonder specifieke aanwijzing van de publicaties in het Algemeen op het Internet of een onbepaalde periode van schoolboeken. Op de vraag van de Bewijzen voor hun beweringen van de gezondheid autoriteiten door te verwijzen naar de website van het Robert Koch Instituut. Er is, moet je kijken in de FAQ onder de besmettelijke ziekten van A-Z. natuurlijk, er is geen verwijzing naar de wetenschappelijke publicaties, die moet verifieerbaar zijn, en deze beschuldigingen bewijzen zijn er, maar alleen de gebruikelijke officiële verklaringen, maar ook.

Of in andere woorden: de vraag om Te Bewijzen de juistheid van de verklaringen, moet niet met de onhandige herhaling van de klacht beantwoord. Maar dat is precies de gezondheid autoriteiten proberen opnieuw en opnieuw het bewijs van de vraag over te praten, maar nog steeds in staat om dit te doen, als u de vraag heeft beantwoord.

In aflevering 4 van het leven met een toekomst die wordt weergegeven op 1.7.2011 als een PDF-bestand en in week 27 in het boek wordt geleverd, vindt u andere belangrijke bijdragen, een artikel van Dr. Lanka op de werkelijke oorzaken van EHEC en HUS.

Op woensdag 29. Juni in Esslingen een één-daags seminar met Dr. Lanka bacteriën en E. coli, bij 8. Juli in Langenargen, een lezing en 9. Juli in Langenargen, een full-daags seminar op alle besmettelijke vermeende ziekten.

Je zal komen tot de gebeurtenissen, zolang je nog leeft! In dit beleid voor de gezondheid, je weet nooit wat de volgende proberen. Zolang op het gebied van gezondheid van de staat is dus een leugen, niemand van ons is veilig. Niet per se, als je weet dat het een leugen is. De bottom line is dat we zitten met degenen die geloven in de officiële verklaringen, en de meesten zijn in dezelfde boot.

Profiteer van de EHEC-golf en de hagen zelf wat, van de EHEC schrikken is een zegen voor iedereen.

Uw Christoph Hubert Hannemann’

Geef een reactie