Mexicaanse griep: Mexico-Virus gewaarschuwd autoriteiten over de hele wereld

Commentaar: Hier moet je jezelf afvragen, natuurlijk op de eerste plaats: Waar is het Virus? Die voordelen? Hoe gevaarlijk is het eigenlijk? – Misschien gewoon een bang tactiek?

In Mexico, ongebreideld, gevaarlijk griepvirus heeft gealarmeerd internationale gezondheidsautoriteiten. Volgens de world health organization (WHO) kan het Virus wereldwijd uitgegroeid tot een pandemie. Een aantal landen in de Regio, waaronder Nicaragua, Colombia en Brazilië, steeg hun controles. Op de luchthavens van Mexico komen, de passagiers werden onderzocht, in het bijzonder de inkomende Goederen zullen worden geïnspecteerd. Zelfs in Japan, was om te vertrekken op zaterdag, alle passagiers op een vlucht vanuit Mexico koorts meten om te voorkomen dat de invoering van de mexicaanse griep. In Mexico, de school, de klassen zijn tot nader order geannuleerd, grote evenementen werden afgelast.

De infectie hebben het Potentieel van een pandemie,” zei DIE Directeur-Generaal Margaret Chan, op zaterdag in Genève. De, DIE de oproeping tot een spoedeisende vergadering van hun infectie deskundigen. Als het paneel ziet het risico van een over Mexico in aanvulling op de verspreiding van de infectie, kan het reis-of handelsbeperkingen raden. Het Federale ministerie van Buitenlandse zaken in Berlijn veranderde haar reisadvies voor Mexico.

Mens-op-mens overdraagbaar

Ook het Robert Koch Instituut in Berlijn, gewaarschuwd voor een mogelijke verspreiding naar andere landen. De gevallen van Mexico en de Verenigde Staten toonde aan dat het Virus overdraagbaar is van mens tot mens, aldus woordvoerster Susanne Glasmacher. “We zijn in gesprek met de Federale Staten, teneinde aanbevelingen te doen voor de luchthavens.” Omdat het een nieuw Virus is, is er geen vaccin tegen de mexicaanse griep.

Het was overleden, zo ver 62 mensen in Mexico, van influenza, bevestigd door de WHO woordvoerster, Fadela Chaib in Genève. Het specifieke virus variant geïdentificeerd in 18 gevallen van mexicaanse griep (A/H1N1). 42 verder Griep pandemie, het nieuwe Virus werd niet aangetoond, maar toch zei. In de Verenigde Staten, acht mensen werden ziek, vooral aan de grens met Mexico door het Virus A/H1N1-griep, één van hen moest tijdelijk worden behandeld in een kliniek. Alle, in de tussentijd, maar dan beter.

De Mexicaanse overheid worden gerapporteerd volgens de WHO, meer dan 860 mensen in Mexico city alleen die lijden aan sinds medio Maart, van longontsteking. De Minister van volksgezondheid Jose Angel Cordova zei, echter, het is al een paar gevallen hadden voorgedaan. Voor aankomst-en Vertrektijden zijn er geen beperkingen. In zowel Mexico en in de Verenigde Staten, het Virus typische griep had veroorzaakt symptomen zoals een loopneus, hoesten, hoge koorts en pijn in de nek. Vooral in Mexico, wat resulteert in een long ontsteking had ontwikkeld.

Universiteiten gesloten, voetbal games, zonder een publiek

De Mexicanen is genomen op grond van zijn uitgebreide maatregelen om te voorkomen dat de verspreiding van de epidemie. Al op vrijdag, alle scholen en universiteiten werden gesloten. De belangrijkste gebeurtenissen in de hoofdstad, met ongeveer 20 miljoen inwoners en in de staat van Mexico zijn geannuleerd. Belangrijke voetbal wedstrijden worden gespeeld zonder publiek. Volgens tv-reportages, het aantal bezoekers van Restaurants en Bars, maar ook theaters en bioscopen daalden met ongeveer 40 procent. In en buiten apotheken en drogisterijen, de mensen stonden met de mond bescherming maskers voorraad.

Het virus variant van de A/H1N1 had niet geïdentificeerd, volgens WIE, tot nu toe, in varkens of in de mens. Volgens studies, tot 50 procent van alle varkens om te dragen, echter, in kuddes in de Verenigde Staten de ziekteverwekker. Veel van de besmette mensen in de Verenigde Staten, maar nu hadden ze geen contact met varkens. Zo blijft het voor de professionals voorlopig een mysterie, hoe je het hebt aangesloten. De Minister van volksgezondheid Cordova gesuggereerd dat het Virus had gebracht zijn van buiten naar Mexico.

Verspreid naar jonge volwassenen Maken

De WHO zegt dat de verspreiding van de griep, vooral in jonge, overigens gezonde volwassenen, klaar. De in Genève organisatie is voortdurend in contact met de autoriteiten in Mexico en de Verenigde Staten en andere landen in de Regio. Voor noodgevallen is verantwoordelijk Strategische gezondheid van operation centre (Strategische Health Operations Centre), de organisatie is in gebruik, aldus woordvoerster Chaib.

De uitbraak van het Virus in Noord-Amerika, een woordvoerster van de WHO, vormde een “noodsituatie van de openbare gezondheid in de internationale schaal”. De Kennis over de eigenschappen van de nieuwe griep virus en de aard van de verspreiding is echter nog lacunes aan te bevelen verdere acties. De VN-Organisatie zei op zaterdag nacht in Genève na een vergadering van de emergency Committee. Bron: FAZ.NET

Geef een reactie