Mobiele aangetast gezondheid. Artsen vraag achterstallige voorzorg!

10 jaar na het Freiburg beroep: Internationale artsen aanspreken 2012

Sinds de Freiburg artsen gewaarschuwd beroep sterk tegen de gezondheidsrisico ‘ s van mobiele telefonie, is de verwijzing naar de ernstige biologische effecten van gsm-communicatie en vele andere radio technieken hebben vermenigvuldigd.

De technisch opgewekte elektromagnetische velden over elkaar heen gelegd op de biofysische budget van al het leven in een groeiende diversiteit en dichtheid. Volgens de stand van de internationale kennis, de daaruit voortvloeiende verstoring en schade aan mensen, dieren en planten zijn niet over het hoofd worden gezien. De Federatie voor milieu en natuurbehoud Duitsland (BUND), maar ook internationale instanties zoals de BioInitiative Working Group, het Europese milieuagentschap en de Raad van Europa hebben gevestigd, dus bij alle duidelijkheid, dat u de momenteel werkende draadloze-beleid voor de toekomst.

De senior natuurkundige naar de mobiele zegt

Prof. Dr. Ing. Konstantin Meyl, een Professor voor power electronics is zeer kritisch op de mobiele telefoon. Video link: http://youtu.be/zI_tzJzDcMc

10 jaar na het Freiburg appèl van de Internationale artsen aanspreken 2012 krachtig, echter, dat dergelijke waarschuwingen door de verantwoordelijke zal worden genegeerd.

In je eigen praktijk, Artsen zien meer en meer gezondheidsproblemen, die kan samenvallen met de Installatie van een continue straal telefoons en W-LAN-routers op de uiteinden van het snoerloos met een uitgebreide mobiele telefoon te gebruiken of de werking van de in de buurt van antennes op causale relaties te sluiten.

De resultaten van tal van wetenschappelijke studies onderbouwen en rechtvaardigen de aanvaarding van dergelijke relaties. Artsen en onderzoekers zijn waarschuwing van de gevolgen voor de Generatie van de kinderen, en de groeiende groep van electro Hyper-gevoelige mensen. Echter, de interactie maakt gebruik van Macht door de staat, de industriële Kapitaal en de industriële ‘experts’ heeft de fundamentele democratische rechten van de Betrokkenen, in feite.

Het beroep verduidelijkt de vorderingen die voortvloeien uit het voorafgaande internationale kennis. Ze hebben betrekking op diverse punten van de op de Algemene bescherming van de bevolking, in anderen, in het bijzonder de bescherming van de kinderen en de electro Hyper gevoelig. Je aanvraag, communicatie technieken, het blijven gezondheids – en milieu-vriendelijk. Maar je vraag niet in het minst regeringen, die minder op de hoogte, eenzijdig, en het adviseren van, maar meer voor een industrie-onafhankelijke onderzoek en onderwijs doen.

Bekende Artsen en wetenschappers van over de hele wereld als een van de eerste ondertekenaars van de petitie met uw handtekening dat u het bezit van de juiste maatregelen in de Voorziening voor achterstallig.

De Tekst van het beroep, de lijst van de eerste ondertekenaars, evenals aanvullende informatie, beschikbaar op de website:

www.freiburger-appell-2012.info

Voor Downloaden:

  • Internationale artsen aanspreken 2012 (PDF)
  • Richtlijn voor de diagnostiek en behandeling van EMF-gerelateerde gezondheidsproblemen en ziekten (PDF)
  • Rapport van de studie: is er bewijs van ernstige risico ‘ s (PDF)
  • De pathofysiologie van straling van mobiele telefoons (PDF)

Bron: Artsen van de competentie initiatief office: Pruisen straat 11, 66386 St. Ingbert, Duitsland Dr. med. Wolf Bergmann – Barbara Dohmen (milieu-arts), Dr. med. Markus Kern – Dr. med. Karl bruin van Gladiß – Prof. Dr. med. Karl Hecht, Dr. med. Horst Eger

Geef een reactie