De gevolgen van 15 jaar, Gen-soja-teelt: ziekte, onvruchtbaarheid, overlijden

De film auteur Pablo Paciuk heeft gedraaid in samenwerking met NABU, een documentaire over de Situatie in Zuid-Amerika. Voor vele jaren, Pablo Paciuk, hoe zijn land getransformeerd door de teelt van genetisch gemodificeerde planten, er is altijd meer in een agrarische woestijn.

De mensen lijden aan ernstige ziekten, onvruchtbaarheid en een verhoogde kindersterfte. Dit fatale gevolgen en de feiten, we leren heel weinig, omdat de agrarische lobby is verweven met de media en de staat is zo sterk dat het bijna onmogelijk is om dergelijke ontwikkelingen transparant.

Genetisch gemodificeerde soja is de levensader van de international feed en food markt. Goedkope vlees, melk en eieren kan alleen worden verkregen met goedkopere soja produceren de landen van herkomst belastingen. De ontboste regenwouden, het vernietigen van het milieu, de vergiftiging van mens en dier, zijn het gevolg. Kan iemand zich voorstellen dat hier in Europa, duizenden vliegtuigen, ton pesticiden spuiten? Wordt gebruikt Monsanto ‘ s Roundup, een zeer omstreden gif van een omstreden groep.

Video link: https://youtu.be/gRD-wW5bALE

Bron en meer informatie: NABU.de

Gerelateerde Links:

  • GM Watch maandelijkse review December
  • Goed Eten, Slecht Eten en veel geluk in plaats van goede eetlust
  • Genetische engineering-agro business maakt afdrukken: de Traditionele landbouw moet worden gecriminaliseerd

Geef een reactie