We hoeven niet te vaccineren! Interviews te Impferei

Michael Leitner in gesprek met Artsen, wetenschappers, biologen, opvoeders

In deze Interviews, is uittreksels uit de shoot materiaal voor de documentaire, “We hoeven niet te vaccineren!”

Meer informatie is beschikbaar op: www.wir-impfen-nicht.eu

Christof Plothe Officiële Cijfers over het vaccin schade is totaal onrealistisch

Christof Plothe is een Osteopaat en behandeld heeft veel Impfgeschädigte. Voor vaccinaties, vooral voor een hem, verdachte: baby vaccins opgenomen tweemaal zoveel aluminium, zoals de ‘ HPV – “-vaccin Gardasil voor jongeren en volwassenen.

Op poison per kg lichaamsgewicht van de baby ‘ s worden omgerekend tussen de 20 en 30 keer sterker met de zenuw en cel gif in rekening gebracht als minderjarigen en volwassenen. En werken in een tijd waarin het immuunsysteem en de bloed-hersen barrière.

Opmerking: de Heer Plothe is een versprekingen: Natuurlijk vaccins zijn niet goedgekeurd door de RKI, maar, op zijn best, van de PEI en / of de EMA.

Video link: https://youtu.be/0qa7puCWGx4

Baerbel Engelbertz: Van het omgaan met Artsen, de overheid, en virussen

Wat te doen als iemand kan verdragen een vaccinatie slecht? Hoe ga je om met Artsen die zich willen laten vaccineren? Wat RKI StIKo & Co te bespreken achter gesloten deuren en wat je geeft, als je ze voor het hof aan een kruisverhoor onderwerpen?

Baerbel Engelbertz, een bioloog, een logopedist, en in het Bestuur van de Vereniging voor Impfgeschädigte, werkt al 20 jaar met de schaduwzijde van de Impferei. Als moeder van een Impfgeschädigten kind, ze kent de Trucs van de gerechten net zo goed als de leugens van Kantoren, lobbyisten en instellingen.

Het Interview omvat een brede boog van de effecten van de hulpstoffen in vaccinaties over de werkelijke structuur van onze “immuunsysteem” naar praktische tips over hoe je moet impfwütigen Artsen en onwetend autoriteiten gaan.

Aanspreekpunt voor Impfgeschädigte: www.ImpfSchutzVerband.de

Video link: http://youtu.be/Il5HKYQDrqU

Dr. Graf: de Vaccinatie – tegenstellingen van een lange re-hypothese

De meeste ouders denken dat vaccins zou bijdragen aan het behoud van de gezondheid van uw kind.

Dr. Graf is vanwege een andere mening: vaccinatie is de grootste stress-factor, de baby ‘ s werden blootgesteld aan vandaag de dag, hun immunologisch effect was verwoestend en bescherming door vaccinatie, het zou worden. Dr. Graf advocaten, kinderziekten, en als een positieve uitdaging voor de ontwikkeling van het kind te zien van het immuunsysteem.

Video link: https://youtu.be/nbsvJKzt83o

Friedrich Klammrodt: Waarom krijgen de kinderen zieker en zieker

40 jaar geleden, kinderen met een immuun problemen en gedragsproblemen waren een zeldzaamheid, tegenwoordig is het normaal, bij kinderen met geestelijke en / of immunologische problemen.

De gepensioneerde leraar Friedrich Klammrodt is getuige geweest van deze verandering als een leraar en begon aan het onderzoek. Zijn Proefschrift: de belangrijkste reden voor dit is dat onze kinderen zijn ziek in lichaam en ziel, is de epidemische toename van het vaccin. Het was tot het begin van de jaren ‘ 70 2 vaccinaties in het eerste jaar van het leven, vandaag de dag is het rond de 30. Vooral na de dt. Eenheid voor het ontvangen van de Impflobby en verhoogd met de vaccinatie, de dosis van het Gif, dat wordt blootgesteld aan onze Laatste.

Video link: http://youtu.be/3PyvWegB0c8

Juliane Sacher: Waarom ben ik gestopt met de Impferei

Juliane Sacher is een medisch Specialist, dokter in de Algemene geneeskunde. Uw weg naar Impfkritik begon toen haar eerste kind was in staat om een vaccinatie een slechte zaak en een extreme reactie op de additieven. Jaren later, wanneer u het vaccineren ten behoeve van uw ex-werkgever als een routine, ze merkte dat de mensen de vaccinatie goed verdragen op het ergste, dat officieel het meest dringend aanbevolen:

Vooral mensen met immuun problemen de meest gewelddadige reacties op de additieven in de vaccinaties. Reden hiervoor is dat voor de additieven (hulpstoffen zoals aluminium) is immunologisch een bijna onmogelijke uitdaging aan, wat kan leiden tot ernstige ziekte of zelfs de dood in sommige gevallen.

Video link: http://youtu.be/OUHVG89oa1o

Dr. med. Klaus Hartmann op de veiligheid van vaccins

Dr. Hartmann 10 jaar doorbracht in het Paul-Ehrlich-Institut (PEI) voor de veiligheid van de vaccins. Vandaag de dag is hij een recensent voor de beoordeling van het verdachte vaccin schade.

In dit Interview spreekt hij kritiek op het gebrek aan veiligheid van de vaccins en vertelt ook waarom hij verliet de PEI: naar aanleiding van het schandaal van de 6-voudige vaccin Hexavac, het is opvallend hoe veel Baby ‘ s ziek en stierf. Dit was echter, veegde de PEI doel-gericht onder het tapijt en het vaccin te laat, en onder een voorwendsel genomen uit de markt.

Video link: http://youtu.be/TmOMFnxi-i4

Geef een reactie