De nationale vaccinatie schema: Geen Impfnutzen niet op te sporen!

Kennis Creëert Plus Nieuwsbrief, Dr. Stefan Lanka

ALLE goederen die over de jaren heen in relatie tot het vraagstuk van de Vaccinatie actief is, zeg ik dank je, want dat geeft het effect:

In de afgelopen drie jaar, kondigde een “Nationale vaccinatie plan”, dat nu is gepubliceerd, is het toegelaten dat er naast de verklaringen van het vaccin fabrikant, geen verdere gegevens, die de stelling zouden rechtvaardigen dat de Vaccinatie.

In dit Plan staat, dat is geen Plan, maar een nuchtere analyse van de voorraad met “suggesties”, het is de kritiek die de vaccin fabrikanten en de drug is de verantwoordelijkheid van de economische evaluatie, en de klinische studie van gedrag, en de meerderheid van de studies van de producenten zal worden gefinancierd.

[…] Ook de farmaco-economische evaluatie en van de klinische studie planning en uitvoering is de verantwoordelijkheid van op het moment, en de meerderheid van deze studies zijn gefinancierd door hen. Deze configuratie draagt het risico van belangenconflicten […] (pagina 39)

Dit betekent dat de gehele immunisatie in strijd is met de bescherming tegen infectie act (IfSG), en is dus ongrondwettelijk, omdat tot op heden geen enkele ziekteverwekker, en de werkelijke Voordelen van de vaccinatie,§ 2 IfSG) is geconstateerd in overeenstemming met de eisen van de wet door een overheidsinstelling (.

Ook de leiding van het Robert Koch-Institut (RKI) heeft voldaan aan haar wettelijke verplichting tot uitvoeren van onafhankelijk onderzoek van de oorzaken van besmettelijke ziekten (IfSG § 4 Abs. 1), omdat dergelijke studies zijn niet gepubliceerd, tot vandaag.

Ook, en vooral, is het de plicht van het Federale Ministerie van gezondheid, van een vaste Commissie van de vaccinatie (STIKO) voor het ontwikkelen van de “criteria voor de afbakening van een normale niet al, en dan de gebruikelijke omvang van een niet al, schade aan de gezondheid” (IfSG § 20 Abs. 2), is geschonden voor meer dan 11 jaar, sinds de invoering van de wet.

[…] Criteria voor de afbakening van een normale niet al, en dan de gebruikelijke omvang van een niet al, schade aan de gezondheid. […] (Pagina 41)

Impfschadens criteria voor de afbakening van een normale niet al, en dan de gebruikelijke omvang van een niet al, schade aan de gezondheid, die in staat zou stellen om het detecteren van het vaccin schade duidelijk en vast te leggen, dus zijn er gewoon als een bewijs van de objectieve voordelen van een vaccinatie. Alle uitspraken over de Voordelen van vaccinatie en de lage risico ‘ s van vaccinatie kan dus maximaal van de uitdrukking van een mening of een hoop. De verklaring van de Uitkeringen en de lage risico ‘ s van vaccinatie is bewezen, het kan alleen maar een valse verklaring. Want van iets, maar altijd beweerd en aangenomen werd bewezen, in dit opzicht, nooit.

Dank aan de auteurs van de Nationale Vaccinatie plan dat opgenomen eerlijk hier en op pagina 39, stimuleren, “van de fabrikant – en middelen van de staat-aangedreven, een neutrale Zwembad, dat zou het beheer van een onafhankelijke Instelling en van de onafhankelijke kosten-baten-analyses en studies op lange termijn gefinancierd”.

[…] Het is noodzakelijk om te overwegen of het maken van een fabrikant – en middelen van de staat-fed “neutraal zwembad” kan een oplossing zijn aanpak dat zou beheren door een onafhankelijke Instelling. Van bijvoorbeeld een Zwembad, bijvoorbeeld, onafhankelijk van kosten-baten analyses en de nodige lange-termijn studies gefinancierd. […] (Pagina 39)

Zoals een onafhankelijk Orgaan binnen de kortste tijd, die Dr. Buchwald uiteengezet in zijn boeken open en wat we hebben in onze twee maandelijkse tijdschrift en boeken sinds het jaar 2003, een reportage over De bestaande toestand van de feiten en Cijfers van het rijk, de vaccins en het vaccin schade van de motivering daarvan.

De auteurs zeggen op pagina 145: “Voor de Evaluatie van vaccinatie aanbevelingen verdere inspanningen zijn nodig”, wat ze zijn en we zullen blij zijn om door te gaan. Of?

In deze zin! Dr. Stefan Lanka

 

 

Geef een reactie