Zwart boek-VACCINEREN – de vorderingen, en de realiteit als je Vaccineren (Ebook)

Hoe staat het met het bewijs voor de Voordelen van de vaccinatie, wat is het niet bekend, wat we weten voor de veiligheid van de vaccinatie, en wat niet, hoe groot is het risico van de ontwikkeling van de betreffende ziekte, en zo ja, hoe hoog is het risico dat het gaat om complicaties?

We willen bereiken met dit boek is dat de samengevoegde gegevens en zaken open besproken, en vervolgens bepalen hoe we in staat zijn om verder te gaan met vaccinaties in de toekomst. Dit zal niet alleen de beoordeling van alle informatie die nodig is, maar ook de serieuze behandeling van hun juridische betekenis.

Deze zwarte boek geeft voldoende bewijs om de Federale Minister van volksgezondheid Gröhe en Berlijn de gezondheid van Senator Czaja, en met hen vele anderen, hun beschuldigingen tegen mensen, of niet vaccineren van hun kinderen kunnen controleren of de kritiek van de Vaccinatie is echt “irrationeel”. Of zijn deze feiten suggereren zelfs dat de Vaccinatie kan worden irrationeel?

We moeten een vaccinatie of controleer of de openbare aanbevelingen ongrondwettig zijn? De vergadering besluit niet wij, maar het Federale constitutionele rapport. Tenzij, dat is, op de politieke kant, ons standpunt is, voordat het wordt begrepen. We denken hier in het bijzonder van de Federale Minister van volksgezondheid, de Heer Gröhe, zoals een advocaat, en de Bondskanselier, Mevrouw Merkel, evenals de Commissie verzoekschriften van de duitse Bondsdag.

Dit alles kan controleren onze argumenten, ontvangt u een Vaccinatie van de zwarte boek. De vorige drie Nationale Impfkonferenzen werden gehouden onder het Motto “Vaccinatie in het Dialoogvenster. Een gezamenlijk project”, “te Vaccineren, realiteit en Visie” en “de Vaccinatie – een maatschappelijke verantwoordelijkheid”. Dit boek is onze bijdrage aan de dialoog over de werkelijkheid van toen te laten Vaccineren, en we doen onze verantwoordelijkheid in de samenleving.

Bekijk onze informatie, om te geloven in plaats van ons. We presenteren hier de stand van de wetenschap te Vaccineren in vraag en vraagt om een kritische Evaluatie van ons werk.

Juni 2015 De auteurs Jürgen Friedrich en Wolfgang Böhm

 

schwarzbuch_impfen1437 Downloads

Zwart Boek Ingeënt

Een basis van de wetenschap, de kritiek is. Dit omvat de stand van de wetenschap. Zijn de aanbevelingen gebaseerd op het Gebruik van de verklaringen, de werkzaamheid, de veiligheid en de risico ‘ s voor een baten-lasten analyse verifieerbaar? U kan bevestigen of weerleggen? Overzichten van publicaties in de medische literatuur op een begrijpelijke manier? Wat zijn de juridische aspecten spelen ook een belangrijke rol?

Bestand download van 3 MB

 

INHOUD

 • Basic
 • Waarom de “zwarte boek Vaccinatie” is gemaakt
 • De Vaccinatie Besluitvorming
 • Vaccinatie en de wet
 • Alternatieven voor vaccinaties
 • Het gebruik en de effectiviteit van vaccinaties
 • Veiligheid en risico ‘ s
 • Mislukking
 • Antistoffen
 • Placebo
 • Enkele van de belangrijke aspecten van de verschillende immunisatie tegen mazelen en difterie – baarmoederhalskanker (HPV) Haemophilus influenzae type b (Hib) – Influenza (griep) – kinkhoest (Pertussis) – polio Polio, Polyomyelitis) – Bof – pokken – rotavirus – Tetanus (tetanus) tuberculose (TB)
 • Conclusie
 • Investering vraagt in het kader van de actie Impfdogma 2006

 

Voor meer informatie over de Impfproblematik zien www.libertas-sanitas.de

Geef een reactie