Vaginale behandeling met modder in fertility and sterility – voorwaarden

Na de introductie in de methode van de natuurgeneeskundige vaginale behandeling met modder, waren in staat om te leren in deel 1 van deze serie artikelen over “de geschiedenis van De vaginale behandeling met modder”. Nu 2 van de in totaal 15 delen van het volgende: De voorwaarden voor een zwangerschap

Vruchtbaarheid en onvruchtbaarheid – voorwaarden

Overzicht van de verschillende Delen van deze serie artikelen:

Inleiding in de methode van de natuurgeneeskundige vaginale behandeling met modder, deel 1: “de geschiedenis van De vaginale behandeling met modder” deel 2: “De voorwaarden voor een zwangerschap” onderdelen 3-6 (samengevat): “Slechte kwaliteit van het sperma, Spermiopathie” deel 7: “De Lokale neuro-vegetatieve oorzaak” deel 8: “De Baarmoederhals veroorzaken” deel 9: “De Baarmoeder veroorzaken” deel 10-11 (samengevat): “De Eileiders veroorzaken”, deel 12: “De Hormonale oorzaak, secundaire amenorroe, Anovulatie” deel 13: “De Hypothalamo-hypofyse-oorzaak” deel 14: “De Eierstokken veroorzaken”, deel 15: de “zachte geboorte”

 

Elke zwangerschap is een resultaat van vele beslissende deel van de acties, die allemaal moeten nauwkeurig worden uitgevoerd en op elkaar afgestemd:

 • De toekomstige moeder moet worden in een Algemene gezonde life-situatie. U kan niet ondervoed ernstig ziek is, evenals een teveel aan Stress worden blootgesteld.
 • Je brein moet beschikken over een goed functionerende interne klok.
 • De interne klok moeten starten juiste signalen uit de Hypothalamus (neuro-secretie) van de hypofyse.
 • Dan, de hypofyse moet sturen hun cyclische hormonen (gonadotrofinen LH, FSH) aan de eierstokken via het bloed (hormoon).
 • Van de Neurohypophysis door de Hypothalamus tegelijkertijd fase juiste autonome signalen (sympathiek, parasympathische) moet worden gebaseerd op het ruggenmerg en de autonome ganglia aan de voorbereiding van het te onderzoeken weefsel (Baarmoeder, eierstokken), die moet worden afgestemd op de huidige hormonen precies.
 • Ten minste één eierstok moet goed doorbloede en in staat te reageren op het Hormoon goed voor het produceren van een gezond follikel met een Rijpe eicel. Aandoeningen van de follikel vorming zou alleen maar leiden tot cysten.
 • Het vrije uiteinde van de bijbehorende eileider kan niet veroorzaakt worden door verklevingen van de beweging te voorkomen. De rijpende Eicel in de eierstok wordt verwijderd uit de eileider chemotherapie tactisch. De vrije uiteinde vervolgens om de ovulatie punt op te vangen met het Ei onmiddellijk, dus dat valt in de buikholte.
 • De secretoire cellen van de eileider moet voldoende vloeistof (endolymph). Zowel de sperma en, later, de bevruchte Eicel moet in staat zijn om te zwemmen in de eileider.
 • De binnenste plooien van de eileider kan niet te wijten zijn aan Fibrine gelijmd, zodat het pad tussen hen blijft, zowel voor zaadcellen en voor Ei-vrij. Het Ei is toegestaan op de weg mee zitten, anders wordt een buitenbaarmoederlijke zwangerschap zou optreden.
 • De baarmoeder moet in staat zijn om te reageren op de ovariële hormonen. De regionale neuro-vegetatieve ganglia (Frank woningen is ganglia) in de omgeving van de Vagina vault is verantwoordelijk.
 • In de vagina, de juiste zure omgeving moet prevaleren. Er is geen grotere bacteriële besmetting aanwezig kunnen zijn, dat zou de zure pH-waarde is alkalisch. Slechts dan, het sperma chemotactic in staat om de weg te vinden in de baarmoeder.
 • Het losser worden voorafgaand aan de oplopende infectie beschermende Slijmvliezen stekker in het cervicale kanaal op dit moment, juist op de korte termijn. Hij kan geen sperma ondoordringbaar, hecht netwerk structuur. Anders blijf je hangen.
 • Er is geen infectie kunnen klieren in de nek, die produceren de Slijmvliezen plug. De bacteriële toxines kunnen doden van de zaadcellen anders.
 • Het is ook niet een Allergie kan bestaan op het sperma van de man, omdat de antilichamen zou doden van de zaadcellen ook.
 • Na de succesvolle innesteling van de bevruchte eicel in de baarmoeder, is er een hele serie van verdere mogelijke complicaties van de zwangerschap, leiden uiteindelijk tot de geboorte van een Volwassen, goed gevoed, gezond kind.
 • Een healing succes niet altijd onmiddellijk leiden tot de gewenste geboorte van een kind, maar kan in eerste instantie alleen leiden tot de verbetering van één of meer aandoeningen.

  Zo gek als het klinkt: u moet ook een miskraam positief: Voor een miskraam moet verstrijken alvorens een aantal belangrijke functies goed. Als dit gebeurt, wordt het de volgende Keer alleen een heel kleine stap naar de geboorte van een gezond kind.

  Daarom moet u niet teleurgesteld worden onmiddellijk na de eerste kan worden mislukte zwangerschap poging en verliest u uw geduld.

  Als je gedisciplineerd, zal het eindresultaat.

   

  Meer over de Onderdelen 3-6 van deze serie artikelen: Slechte sperma kwaliteit – Spermiopathie

  Juridische opmerking: Dit artikel is een fragment uit het boek ‘de Vagina modder therapie” door Dr. Robert Kovarik. Zodat meer beïnvloed vrouwen kan worden gemaakt op deze natuurlijke en zeer eenvoudig Zelf-behandeling aandacht, mag niet gekopieerd worden in dit artikel de bron vermeld, met verwijzing naar het boek volledig en verspreid.

  Vaginale behandeling met modder is voor vrouwen met kinderen, en andere klachten, een echt geschenk van de natuur!

  Geef een reactie