Vaginale behandeling met modder in fertility and sterility – de Lokale neuro-vegetatieve oorzaak

Volgens de Onderdelen 1 tot en met 6 van de serie artikelen voor een vaginale behandeling met modder in fertility and sterility – waar onder andere het gedrag van de oorzaken, vastgesteld te worden – het wordt nu gevolgd door deel 7:

De Lokale neuro-vegetatieve oorzaak

Overzicht van de verschillende Delen van deze serie artikelen:

Inleiding in de methode van de natuurgeneeskundige vaginale behandeling met modder, deel 1: “de geschiedenis van De vaginale behandeling met modder” deel 2: “De voorwaarden voor een zwangerschap” onderdelen 3-6 (samengevat): “Slechte kwaliteit van het sperma, Spermiopathie” deel 7: “De Lokale neuro-vegetatieve oorzaak” deel 8: “De Baarmoederhals veroorzaken” deel 9: “De Baarmoeder veroorzaken” deel 10-11 (samengevat): “De Eileiders veroorzaken”, deel 12: “De Hormonale oorzaak, secundaire amenorroe, Anovulatie” deel 13: “De Hypothalamo-hypofyse-oorzaak” deel 14: “De Eierstokken veroorzaken”, deel 15: de “zachte geboorte”

 

Zonder Seks geen kind.

Dit is de waarheid, dat was tot een paar jaar geleden. Kunstmatige inseminatie, hormonale gedwongen de productie van eieren en Ei-en zaadcellen donaties hebben ontkoppeld van het Geslacht van de Zwangere.

De kunstmatige maatregelen hebben echter een groot nadeel: ze zijn niet natuurlijk. Ze zijn vaak slechts eenzijdig. Respect is nauwelijks het Samenspel van alle factoren, de harmonie en de nodige luxe functie van het organisme. U bent alleen technisch veeleisend, soms pijnlijke, storend, geïsoleerde activiteiten, vaak zonder de overweging van alles van cruciaal belang, bijkomende voorwaarden.

Dan niet logisch, ondanks extreme Hormoon de kinderen waren het verlangen naar therapie en spreken van onwetendheid van dit feit op de “Arreaktivität” van het baarmoederslijmvlies of de eierstokken, de constitutionele zwakte, lot, etc.

Een reden voor het veelvuldig falen van veel van de kunstmatige inseminatie is dat deze plaatsvinden in weerwil van een aanhoudende negatieve Sympathikotonie de lokale Frank huizen prevaleren ganglia.

Na de pre-invasieve diagnostiek om te gaan met enorme onaangename Prikkels, zoals het terrein van de pijn, de eileiders de doorgankelijkheid, de buik spiegels, micro-chirurgie, laser resurfacing, kopieën, enz., het is de verwachting dat een lokale Sympathikotonie altijd, en het is een kunst fout is een verdachte en niet neutraliseren.

Vaginale behandeling met modder kan gewijzigd worden door een rechtstreekse warmte van invloed zijn op deze ganglia sympatho hydrolyse in de lange termijn, in het goedkope, het bouwen van trophotropic Fase.

De vaginale moor behandeling ondersteunt ook alle kunstmatige UNI-klinische maatregelen enorm.

Ik had een aantal patiënten die bij de eerste mislukte, was schreeuwend duur kunstmatige UNI-interventies achter de eierstokken, ondanks extreme Hormoon geproduceerd, maar alleen pijnlijke cysten, totdat ze ontdekten de vaginale behandeling met modder. Dan opeens, de kleinste van clomifeen citraat toonde zelfs gaf het gewenste effect en ik was een “arts-vader” van de vele knappe en gezonde “moor Lingen”.

Elk Universitair ziekenhuis, respectievelijk, elke behandelde patiënt wordt geadviseerd, vaginale behandeling met modder van toepassing, ten minste ondersteunend.

Ik adviseer je vanuit mijn praktische ervaring die deze natuurlijke en veelzijdig en effectief vaginale behandeling met modder u moet toepassen, indien mogelijk vorall de problematische diagnostische en therapeutische interventies die zijn vaak overbodig.

Een enkele hete vagina modder therapie zorgt voor een meer dan 24 uur van voortdurende bekering van de lokale ganglia, wat is echografie gemeten op een verdubbeling van de doorbloeding van de Arteria Uterina wordt weergegeven op de Doppler.

Een langer de herhaling van de sympatho dodelijke prikkels in de serie is niet aan te raden. Voor de Sympathikolyse adviseer ik een vaginale moor tamponnade behandeling met een iets lagere moor temperatuur van 46-48° C, maar ook elke dag, een totaal van ongeveer 10-20 applicaties op een rij.

Het is mogelijk om te starten op elk moment cyclus onafhankelijk. De remedie moet worden na de gedwongen onderbreking door in de daaropvolgende eerste trophotropen Fase, uiterlijk, 11. Dag van de menstruele cyclus, dus de volgende inseminatie poging is niet verspild.

Wat u thuis kunt doen anders ondersteunende?

De BIOTHERIK™ is in staat om uw gehele lichaam in een anabole (trophotropic) Fase, zowel op Centraal als op lokaal niveau.

 

In het kort, 8 van de reeks artikelen volgt: De Cervicale oorzaak

Juridische opmerking: Dit artikel is een fragment uit het boek ‘de Vagina modder therapie” door Dr. Robert Kovarik. Zodat meer beïnvloed vrouwen kan worden gemaakt op deze natuurlijke en zeer eenvoudig Zelf-behandeling aandacht, mag niet gekopieerd worden in dit artikel de bron vermeld, met verwijzing naar het boek volledig en verspreid.

Vaginale behandeling met modder is voor vrouwen met kinderen, en andere klachten, een echt geschenk van de natuur!

Geef een reactie