200 leden van het Europees Parlement vraag naar onderzoek over de WHO en de mexicaanse griep

Ongeveer 200 afgevaardigden van het Europees Parlement door ondertekening van een schriftelijke Verklaring waarin de oprichting van een onderzoekscommissie over de H1N1-pandemie is vereist.

De ondertekenaars zijn de vertegenwoordigers van alle partijen die vertegenwoordigd zijn in het Parlement, het onderzoek zou zich moeten richten op de vraag hoe ver de EU is van de wereld gezondheids organisatie. Het woord leider, die pleit voor het onderzoek, beschuldigt de WHO, het omgaan met de griep gehad op “het vertrouwen in onze instellingen en hun geloofwaardigheid ernstig”. Sinds de eerste berichten over de vreemde uitbraak van een ziekte in de Mexicaanse stad Veracruz, ik waarschuwde op deze site herhaaldelijk, de WTO en de grote farmaceutische bedrijven zijn gevoed onnodig om een massale paniek te menselijk “Cavia ‘ s” van miljoenen doses van onnodige en zelfs potentieel dodelijk, ongeteste vaccins te beheren. Deze waarschuwingen worden nu genomen over de hele wereld serieus – het is onderzocht wat er werkelijk gebeurd in 2009, toen de mexicaanse griep hoax.

Het onderzoek in het Europees Parlement is niet de enige, die de gemanipuleerde hysterie over de vermeende mexicaanse griep onder de microscoop, waarin een handvol Grote farmaceutische bedrijven, miljard heeft toegegeven – op kosten van de belastingbetalers en de talloze onschuldige slachtoffers over de hele wereld, verlamd, of zelfs gestorven, omdat je met ongeteste vaccins vaccinatie, de toxische hulpstoffen en andere chemische stoffen.

Lees meer…

Geef een reactie