Profiteurs van de angst : het bedrijf van de mexicaanse griep (documentaire)

Het bedrijf met bangmakerij en de uitvinder van pandemieën!

Mexico, in April 2009, het eerste nieuws over de mexicaanse griep gaan over de hele wereld. Aan het einde van April, artsen gemeld dat de eerste gevallen van mexicaanse griep in Europa. De wereld gezondheids organisatie, de WHO, uitgebracht op een bijna dagelijkse basis, nieuwe waarschuwingen, op 11. In juni, de in Genève gevestigde autoriteit, noemt de eerste grieppandemie van de 21 eeuw. Eeuw. De grote medicatie het kopen van rush begint. Hoe groot is de dreiging eigenlijk is, en welke belangen in de strijd tegen de nieuwe griep in het spel? De Film laat zien hoe zij in staat was om te komen tot de massa fenomeen van de “varkensgriep” en wie trekt aan de touwtjes.

De mexicaanse griep, de vogelgriep, SARS: de Nieuwe epidemieën vloed de hele wereld. Toch is de media-opwinding over het varken lijkt de griep groter dan de werkelijke schade. Hoe groot de dreiging werkelijk is? Gezondheid overheden en Staten juiste?

Sinds de world health organization, het hoogste waarschuwingsniveau, de rush van de autoriteiten in alle Landen met maatregelen. Honderden miljoenen euro ‘ s zal worden verstrekt voor geneesmiddelen en vaccins. Nooit belasting hebben besteed dus snel in-en uitgeschakeld, zoals in de strijd tegen de nieuwe pandemie. We zijn gevangen in een massa-hysterie of zijn we eigenlijk niet bedreigd dodelijk?

In ieder geval zijn er grote belangen in het spel. Nu, kritische wetenschappers melden meer en meer. Jutta Pinzler heeft gesproken voor uw documentatie met experts in Duitsland, Engeland, Frankrijk en Zwitserland, maar geeft ook een Overzicht van de huidige stand van de voorbereidingen in de strijd tegen de ziekte.

Video link: https://youtu.be/0mlim_sQsRI

[Bron van de documentaire: ndr.de]

Geef een reactie