Harvard-onderzoek: Slechts een derde van de Amerikanen geloven dat mexicaanse-griepvaccin veilig is

De bezorgdheid over de bijwerkingen opwegen tegen de angst voor de mexicaanse griep

Steve Watson Infowars.net Vrijdag, 02. Oktober 2009

[Vertaler: Shapy]

Een Harvard studie is gebleken dat slechts een derde van de volwassenen vertrouwen in de veiligheid van de binnenkort verkrijgbare H1N1-vaccin.

Slechts 40% van de respondenten in de enquête, uitgevoerd door de Harvard Advies Research Program aan de Harvard School of Public Health, dat zij zou hebben de varkens griep vaccinatie.

De studie, in het kader van een samenwerking met de CDC, bepaald dat de Respondenten zich zorgen over de bijwerkingen en helemaal niet bezorgd met griep besmetten.

44% van de ouders geïnterviewd zeiden dat ze waren niet zeker of ze dat zouden toestaan dat uw kind tegen de H1N1-vaccinatie, terwijl 21% van hen zeiden dat ze niet zouden toestaan dat een vaccinatie van uw kind absoluut.

De ouders zeiden dat ze bang waren dat hun kinderen zouden lijden als gevolg van het vaccin, andere schade, en dat ze geen vertrouwen in de uitspraken over de veiligheid van het vaccin door vertegenwoordigers van de zorgverzekeraar.

De resultaten laten zien dat slechts een derde (33%) van de respondenten van mening zijn dat het H1N1-vaccin als “over het algemeen voor de meeste mensen,” onschadelijk is; dit toont aan een groot publiek wantrouwen van het vaccin. Nog minder (18%) geloven dat hij het is voor kinderen in de leeftijd tussen 6 maanden en 2 jaar, en slechts 13% denkt dat het veilig is voor Zwangere vrouwen.

Bijna een derde van de respondenten (31%) zijn van mening dat de angst van de vertegenwoordigers van de zorgverzekeraar zou overdreven zijn.

Van de 40% van de volwassenen zeiden dat ze het niet uitvoeren van de vaccinatie, zei de meerderheid is, zou u uw beslissing heroverwegen, moet je beginnen met een Virus veroorzaakte massa-extinctie.

De studie werd uitgevoerd onder een representatieve landelijke steekproef van 1042 volwassenen in de leeftijd van 18 jaar en ouder.

De studie vergelijkt met een soortgelijke enquête uitgevoerd door de Consumer Reports, het is een van de tien meest gelezen tijdschriften in het land, waar twee derde van de Amerikanen weigeren het vaccin volledig, en meer informatie zou voor u klaar om te tekenen in overweging om hun kinderen te laten vaccineren.

Zoals we al hebben gemeld, GlaxoSmithKline en Novartis H1N1-vaccin de roman squaleen-adjuvante [versterker materiaal van een organische, onverzadigde verbinding], die wordt geassocieerd met de Golf oorlog syndroom en thimerosal, kwik-gebaseerde conserveringsmiddel dat sommige wetenschappers beweren dat het kan leiden tot hersenschade.

De vaccins werden gejaagd in een rush door de veiligheid van de procedures, terwijl de regering heeft de farmaceutische bedrijven een deken immuniteit voor eventuele juridische stappen te ondernemen in geval van overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door het vaccin.

In deze context is de vraag van meer en meer ziekenhuizen, hun werknemers moeten de H1N1 te accepteren injectie nodig, evenals de ongekende en door critici als zorgwekkend beschouwd als aanbieding van de Internationale luchthaven in Sacramento, om uw schakelaars, de vaccinatie bieden.

[Bron: infokrieg.tv]

Geef een reactie