Vitamine D – de genezing zon hormoon

Vitamine D is noodzakelijk voor het leven! Talrijke studies hebben aangetoond dat Vitamine D speelt een belangrijke rol voor onze gezondheid, maar vrijwel de gehele bevolking lijdt aan een tekort aan Vitamine D.

Waarom is de jaarlijkse griep-golf, van alle dingen, in het koude Seizoen? Niet omdat in de zomer de “gevaarlijke” bacteriën en virussen zou maken… het is Eerder het gebrek aan zon-licht!

Zoals u weet, hebben wij in het koude Seizoen, minder licht dan in de lente en de zomer. De zon heeft een lagere status en dus minder licht valt op ons neer, d.w.z. de zon is de “zwakkere”. Als het koud is, mensen besteden hun tijd, en in toenemende mate in de lokalen. Minder zonlicht betekent minder Vitamine D.

Een griep van de persoon niet als gevolg van virussen (omdat ze net een bijwerking), maar vanwege een – vitale stof-tekort – ongunstige (zuur) milieu in het lichaam. (Zie natuurlijke holistische geneeskunde, de hoofdstad 18.3) Dit betekent dat het immuunsysteem van het lichaam is vatbaar voor infecties en ziekten. En omdat het geen virussen die de oorzaak zijn van de griep, is een griep vaccinatie is zinloos en brengt meer van de griep als een “side effect” in plaats van deze houden!

Als nu echter de virussen die de ziekte veroorzaken of niet is tamelijk onbelangrijk. Het is belangrijk (en unanimiteit) in de wetenschap is grotendeels een sterk immuunsysteem om infecties en ziekten te weren.

Hier Vitamine D in het spel komt. Meer dan 90 procent van de bevolking heeft een ernstig gebrek aan Vitamine D! Terwijl Vitamine D speelt een belangrijke rol voor ons immuun systeem.

Als de zon straalt licht naar ons, gevormd in onze huid Vitamine D. Meer specifiek, Vitamine D3 (hormoon Cholecalciferol) wordt geproduceerd met behulp van de zon (UV-stralen) van de huid zelf. Als we gaan met maximaal 90 procent van de Vitamine Ds over de zon, de zon is voor ons de meest relevante Vitamine-D-aanvoer.

Dat is waarom het zo belangrijk, dat de mens is in beweging voldoende in de frisse lucht, onder de open hemel. Dit is de meest effectieve en goedkoopste manier om iets te doen voor zijn gezondheid. Geen drugs, geen spuiten.

Als we kijken naar het leven van onze samenleving een beetje dichter bij, we kunnen begrijpen dat dit in belangrijke mate bijgedragen aan een gebrek aan toevoer van licht en Vitamine D. We hebben verspreid in het gebouw van beton-en UVB-ondoorzichtig glas. Door het kunstmatige licht en het werken in ploegendienst, maken we de nacht naar dag. Daarnaast zijn deskundigen vertellen ons dat zonlicht schadelijk is en die we nodig hebben om te beschermen tegen de zon, geen huidkanker. Een zonnebril moet ook gedragen worden, omdat het zo leuk.

Je gebruikt om je huid in het voorjaar naar de zon of naar de hogere UV-straling, dan krijgt u geen problemen met zonnebrand als u zichzelf bloot aan hoge zomer, in redelijke mate, de zon. Omdat u opmerking: zon crème om te voorkomen dat uw geliefde bescherming tegen licht factor is de vorming van Vitamine D in de huid, als het schemert het voor de vorming van Vitamine D, belangrijk UVB-straling geblokkeerd/.

Ik wil dat je na te denken over het volgende: UVA-straling vernietigt de UVB-Vitamine d-straling bouwt Vitamine D. Onze Windows, onze zonnebril, in ons Sonnencrems blokkeren van de UVB-straling. Maar de schadelijke UVA-straling laat je door?! Dat is, als je eenmaal van toepassing sun cream, dit heeft een negatief effect op uw gezondheid! De kennis, helaas, zeer weinig mensen, de cover in goede en geloof, en uw kinderen met veel zon crème.

De bangmakerij tegen huidkanker is alleen de hoofdstad. Alle studies tonen aan dat mensen meer geneigd zijn om in de zon zitten, hebben aanzienlijk minder kanker!!!

Hoe belangrijk Vitamine D is voor ons, we krijgen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, helaas te zeldzaam, of niet luisteren. Alleen een paar duitse wetenschappers / artsen benadrukken en er zijn nauwelijks duitstalige literatuur of studies over Vitamine D. dus in het engels.

Vitamine D beschermt tegen kanker Vitamine D Samenleving, een canadese non-profit organisatie biedt informatie over dit onderwerp online. http://vitamindsociety.org/

Gezond door zonlicht, Dr. Michael F. Holick, “Vitamine D-de Paus” spreekt tot het feit dat Vitamine D is een hormoon en dat het passeren van licht en fotosynthese in onze huid. vitamindhealth.org

Zonlicht, Vitamine D en gezondheid De gezondheid Research Forum is een non-profit organisatie in Londen, in het geval van de wetenschappers, gezondheid experts en journalisten over zonlicht en Vitamine D-tekort, te bespreken en te publiceren. http://www.healthresearchforum.org.uk/

De risicofactoren en de meest voorkomende ziekten die geassocieerd worden met een Vitamine D-tekort, Het Linus Pauling Instituut aan de Oregon State University (USA) geeft interessante informatie over Vitamine D (ook op andere vitaminen en mineralen). http://lpi.oregonstate.edu/infocenter/vitamins/vitaminD/

UV-bestraling bevestigt houdt ons lichaam gezond, De Sunlight research Forum in Nederland, dat de Europeanen hebben een hoog Vitamine D-tekort en hoe een verstandige UV-bestraling houdt het organisme gezond. http://www.sunlightresearchforum.eu/

Vitamine D beschermt tegen ziekten van De Vitamine D-onderzoeker Dr. John Cannell legt ons uit hoe we ons lichaam met de juiste dosis van Vitamine D en dus tegen de ziekten. http://www.vitamindcouncil.org/

Dr. John Cannell op Vitamine D (in het engels) video link: https://youtu.be/-NqqB2nhBE

Gevaarlijke bangmakerij tegen huidkanker, de Amerikaanse onderzoekers van het Sunlight, Nutrition And Health Research Center laten zien hoe gevaarlijk het is dat de zogenaamde “deskundigen” maken ons bang voor de zon. Het resultaat is ernstige ziekten als gevolg van een acute Vitamine D-tekort. http://sunarc.org/

En als je onderzoek een beetje op het Internet, vindt u nog veel meer informatie over Vitamine D en zonlicht.

Vitamine D in voeding en suppletie:

Wat is verbaasd mij persoonlijk is het zelfs zo, waarom de RDA-waarde van Vitamine D 5 µg (microgram)?!

Dr. John Cannell, Directeur van de “Vitamine D Raad” wordt aanbevolen voor gezonde kinderen onder de één jaar van de dagelijkse Vitamine D-dosis van 1000 IU. Deze zijn ongeveer 25 µg, dat wil zeggen vijf maal zo veel als de RDA-waarde! Kinderen ouder dan één jaar moet 1000 IU Vitamine D per 12 kg lichaamsgewicht. De aanbevolen Vitamine D-dosering voor volwassenen is 5000 IU. De 125 µg, d.w.z. 25 keer zou hij er net zo veel als de RDA-waarde!!!

Als een gewetensvolle arts, Dr. John Cannell bloed controles: 2 maanden nadat u start met het innemen raadt je moet Vitamine D in het bloed te meten. De 25-OH-Vitamine D moet worden tussen de 50 en 80 ng/ml.

Er is meer informatie onder www.heilkraft-d.de/laboranalyse.html

Het is niet aan te bevelen om de RDA te nemen waarden serieus. Als u zich aan de “aanbevolen dagelijkse hoeveelheid”, kunt u een levensstandaard, natuurlijk. En GOED – GEZOND leven? Met gezondheid, je hoeft niet te doen van deze waarden. Als ik het zo mag Uitdrukken in iets meer primitieve: hoe meer u meer dan de ADH, hoe beter het is voor je. Het is echter niet aanbevolen om meer dan deze waarden met kunstmatig geproduceerde Vitamine preparaten. Biologisch, biologisch, natuurlijk, is het essentieel om stoffen! De natuur creëerde het organisme moet ook de natuur.

Vitamine D-rijk voedsel:

  • Champignons (in het bijzonder morilles en porcini)
  • Vissen (met name paling (gerookte), sprot, haring, haring, haring, haring, forel, zalm)
  • Vetten en Oliën (Lebertan, Margarine)
  • Fruit: Avocado
  • Wilde kruiden /planten:In veel van de wilde kruiden in kleine hoeveelheden. Onder andere Vitamine D-rijke planten: paardebloem, waterkers, St. John ‘ s wort, brandnetels

In verband met de voorziening van Vitamine D, maar kan geen eten met de zon!

Als u wilt weten wat uw eigen Vitamine D-niveau, kunt u het bepalen van uw Vitamine D-niveau online: www.vitamindelta.de Een Internet-gebaseerde schatting van de mens Vitamine D in het bloed. De screeningstest voor het opsporen van een Vitamine D-tekort is gratis.

 

Vitamine D literatuur en voedingssupplement

Dr. med. Raimund von HeldenPrijs: 14,80 EUR

 

Jeff T. BowlesPrijs: 12,80 EUR

 

Prijs: 29,90 EUR

 

 

Geef een reactie