Als draadloze straling kan je ziek maken (documentaire door Ulrich Weiner)

Als de telefoon maakt je ziek – De gevaren van draadloze straling (NDR)

Ulrich Weiner is het lijden van stralingsziekte. De alomtegenwoordige, onzichtbare radiogolven maken hem te maken. Zij zal voor hem een hoofdpijn, duizeligheid en Misselijkheid. Zonder zijn gehele lichaam bescherming tegen straling van de voormalige radio-technicus houdt alleen in funk gaten, en in Duitsland is er minder en minder.

Volgens het Federale netwerk Agentschap, zijn er meer dan 64.600 radio masten in Duitsland. In 2008, meer dan 100 miljoen mobiele telefoon geregistreerde contracten. Hier, de effecten op de gezondheid, evenals de enorme druk op het milieu (bv., bijen) worden genegeerd door deze geconcentreerde straling netwerk of gekleineerd.

Ook het aantal elektro-gevoelige mensen is toegenomen in de afgelopen paar jaar. Het Federaal bureau voor stralingsbescherming aangekondigd dat meer dan vijf miljoen Duitsers erg veel last van fysieke kwalen, zoals hoofdpijn (migraine), wazig zien, concentratieproblemen en slapeloosheid. Hoe hoog de donkere figuur is?

Hoewel meer en meer Artsen en wetenschappers elektromagnetische gevoeligheid als een ziekte serieus te nemen en het bewijs voor de schadelijke effecten van radio straling, uitleggen en toepassen Betrokken in het bedrijf als een Spinner.

Ulrich Weiner, Marina Weber, Roger Maart, en Eva Weber zijn electro-gevoelige mensen beschrijven hun ervaringen in dit rapport.

Deel 1: video-link: https://youtu.be/lE1q8lTVC7A

Deel 2: video link: https://youtu.be/FF6xjGcB72U

Deel 3: de video-link: https://youtu.be/L1w6_hmOWMM

Tips over het onderwerp

Geef een reactie