Ons water is kostbaar … en ziek maken?

Doordat bedrijven en de politiek doet te weinig, de burgers!

Door Gudrun Kaufmann, Neue Rheinische Zeitung

Op regelmatige tijdstippen de bevolking van de bevoegde autoriteiten worden geïnformeerd, dat ons drinkwater is “schoon” en “puur”, en zelfs voor baby ‘ s. Onderzoek – en het meten van resultaten spreken een verschillende taal en de oproep om snel te Handelen!

De water forum in Wiesbaden, Duitsland, waarvan de organisator was het Hessische Ministerie voor milieu, toonde in 2006 aan dat de conditie van de meeste rivieren in het Zuiden van de deelstaat Hessen een reden voor bezorgdheid. Dit werd uitgelegd in de meest vervuilde Wezens. Het Odenwald, niet meedoen vanwege financiële redenen in het onderzoek. Het meten van protocollen zou dus kunnen alleen gemaakt worden voor het gebied tot schoon-home / Spachbrücken. De resultaten moeten echter van toepassing op het geheel van Duitsland, omdat:

Onze zuiveringsinstallaties zijn heel goed, maar ze zijn helaas niet tot op de huidige dag in de positie, herbiciden, pesticiden, fungiciden, drugs, en diverse andere chemische stoffen uit het filter, want die zijn er “grenzen”! Dus om te roepen dat drugs, zoals psychofarmaca, immunosuppressiva, Zythostatika, anti-inflammatoire Drugs, Antiepilektikum, beta-blokkers, lipide-verlagende agenten, pijnstillers en antibiotica – om maar een paar te noemen – in het water! Het medium kan infiltreren in de oppervlaktewateren in vers, en in het grondwater. Dus, als een bedreiging voor het drinkwater kan worden gegeven.

“Drugs”

Wat is het eigenlijk, voor stoffen die in ons water en vervuilen? Psychotrope stoffen, stoffen die van invloed zijn op het Centrale zenuwstelsel en dus, de waarneming, de stemming en gedrag veranderen.

 • Zythostatika kanker middel.
 • Immunosuppressiva zijn geneesmiddelen die de functies van het immuunsysteem.
 • Anti-inflammatoire geneesmiddelen zijn anti-inflammatoire geneesmiddelen
 • Antiepilektika (of anti-epileptica) zijn geneesmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling of preventie van epileptische aanvallen. Bijvoorbeeld, op een remming van de prikkelbaarheid van neuronen of door remming van de excitatie geleiding in het Centrale zenuwstelsel.
 • Beta-blokkers remmen het effect van bepaalde stress-hormonen (met name noradrenaline en adrenaline). U leiden door het Verlagen van de basale activiteit tot een verlaging van hartslag en bloeddruk, naast een lagere impact kracht en prikkelbaarheid van het hart. Je blokkeert de sfeer onder het bewustzijn.
 • Lipide-verlagende agenten zijn medicijnen die lager vetten in het bloed en in de farmacologische therapie voor vet metabolisme aandoeningen worden gebruikt.
 • Pijnstillers zijn pijnstillers.
 • Hormoon preparaten, zoals bijvoorbeeld de “anti-baby-pil”, zijn een middel voor de preventie van zwangerschap.
 • Antibiotica, geneesmiddelen ontwikkeling, besmettelijke ziekten worden behandeld.

Meststoffen en bestrijdingsmiddelen

Ook chemische stoffen, het wassen van het haar of permanent wave vloeistof in het water vallen, worden niet gefilterd door een rioolwaterzuiveringsinstallatie. Het toevoegen van Kunstmest residuen van de landbouw, hun toegestane grenzen, die bestaan in het geval van meststoffen, hebben overschreden, en stoffen die gebruikt worden in de landbouw, in kleine tuinen, en bijvoorbeeld, als een herbicide, als een additief van kleuren. U vindt in onze kostbare water! Terbutryn was. zoals een herbicide met algizider effect, dat vaak wordt gebruikt in de verfindustrie Het was Vestigde zich in 2007 in de zuiveringsinstallatie-Ramstadt, Duitsland, de Darmstadt-Dieburg district, in hoge concentraties heeft bewezen. (1)

Prof. Dr. Klaus Kümmerer, Universiteit van Freiburg, doceert chemie en staat aan het hoofd van 2001angewandte milieu-onderzoek bij het Instituut voor milieu-geneeskunde en de hygiëne in ziekenhuizen. In zijn lezing, “verontreinigende stoffen in het milieu te Nemen, intrekking en wat dan?” het is ook aangetoond in SWR-“Tele-Akademie”, maakt duidelijk Prof. Dr. Kümmerer, dat alleen antibioticum 250 verschillende chemische stoffen moeten worden opgenomen. 75 % (3/4 van de verbruikte) antibiotica bedrag gaat in het afvalwater (met inbegrip van een ton van psychotrope drugs)!

Een gevaarlijk mengsel!

Gevaarlijke stoffen zijn in water, zijn ook de mengsels. In het geval van een evaluatie van de verontreiniging gevaar moet worden gezien, niet alleen de individuele waarden, maar ook de Toevoeging van veel verontreinigende stoffen die zich opstapelen in het lichaam (zie ook de studie van de Witte et.al.). Voeg daarbij een leven lang inname via het drinkwater. Er is een gevaar ook voor de kinderen en de Ongeboren, Prof. Dr. Kümmerer, evenals voor de Ouderen, die al aan het nemen van medicatie. De kleinste hoeveelheden van de belangrijkste actieve bestanddeel van de pil zijn in vis en kan leiden tot onvruchtbaarheid.

Studies hebben ook aangetoond dat het afval van de Farmaceutische industrie en ziekenhuizen gaan in het afvalwater, en tenslotte, het is de mens zelf die bijdraagt aan de vergiftiging: De werkzame bestanddelen in de urine en daarmee in het afvalwater. (2)

Het gaat om uw gezondheid!

Het kan niet zo zijn dat bedrijven zoals COCA-COLA, NESTLÉ en anderen op te kopen van de drinkwatervoorziening, de bronnen van deze aarde en goedkoper dan gebotteld water naar de bevolking niet langer te verkopen, omdat het water uit de kraan is snel en veilig te drinken! Bovendien, de bron van het water wordt beïnvloed door de vergiftiging met chemische stoffen.

Hoe kan het zijn dat farmaceutische bedrijven en andere bedrijven, evenals ziekenhuizen, water, vergif, zonder bang te zijn dat het meest waardevolle bezit dat we hebben in deze wereld – het water blijft schoon? Het is van lichamelijk letsel! En toch is het hof zijn altijd beslissingen, bijvoorbeeld f o r zoals de industrie (‘s. Bay tips)! Schoon water moet worden in het belang van alle. Water is leven! Dus persoonlijke verantwoordelijkheid is de vraag!

Mogelijke Oplossingen:

 • De industrie moet meer werken aan duurzame actieve farmaceutische ingrediënten, op de over de afbreekbaarheid van het afvalwater van de zuiveringsinstallatie. (3)
 • Er zijn speciale filter systemen die ook kan worden gebruikt in zuiveringsinstallaties gebruikt. Ze bestaan uit een spleet filter, Ultrafilter en nano-filter. Door omgekeerde osmose, hormonen kan worden ontbonden door een elektrolytisch proces. Het eeuwige Argument dat alles te duur is, kan niet langer worden geaccepteerd. Het gaat over de gezondheid van elk Individu. Ook, elke burgemeester, evenals de hele beleid is nodig!
 • Helaas, er zijn heel weinig bedrijven en ook kleine bedrijven die het dragen hebben genoeg zelf-verantwoordelijkheid. Dus strengere wetten moeten worden aangenomen. Het is niet genoeg dat bedrijven reageren op het moment, alleen in die mate, zoals op dit moment de wet op het tabblad wet dit vereist.
 • De industrie moet worden financieel participeren in projecten voor het herstel van de kwaliteit van het water en wordt ook vereist door de wet.
 • De bevolking is opgeroepen om te gooien hun medicatie residu in n i c h t in het toilet, maar in de apotheek. Er zal u worden gegeven aan de vernietiging.
 • En tot slot, de hele bevolking moet worden geïnformeerd over deze problemen! Voor de meeste mensen, het is bijvoorbeeld niet van bewust dat de zuiveringsinstallatie niet verminderen van de fondsen voor de bestrijding van onkruid in het gazon. De gieter is gespoeld en het afvalwater in de riolering. Deze stromen onbehandeld door het systeem en vervuilt onze wateren.

Dus, je kwam aan de pers, aan de Burgemeesters, aan de bevoegde autoriteiten en maken het afdrukken sneller, en de beveiliging is verhandeld! In sommige gebieden hebben reeds gevormde werkgroepen. Het is niet dat de gemeenschappen van de onderzoeksinstituten van de bestelling, om onze water op geneesmiddelen en gewasbeschermingsmiddelen (Ppp ‘ s), zoals Roundup en anderen!

Zelf iets aan te doen!

Het is de vraag waarom wordt de bevolking vergiftigd? Omdat de bedrijven, de effecten van deze chemische stoffen b e k a n t! De gemeenten nu ook! Door de tijd zijn we verhuisd naar de nodige gevolgen, kunnen wij dat ook. de burgers, in de tussentijd, veel te doen om gezond te blijven hoe dan ook (profylaxe) of om te stoppen met ziekten of te verlichten, zodat zo weinig mogelijk medicatie te worden genomen Vitale stof-rijke, volwaardige voeding, beweging, drukte en Stress worden vermeden belangrijk om de gezondheid te ondersteunen.

Houd in gedachten dat er naast het werk is er ook zoiets is als “het leven”! Als een medisch adviseur, kan ik alleen maar aanraden alternatieve geneeskunde! Bent u op zoek naar een arts die vertrouwd is met de onderwerpen van natuurlijke genezing, milieu-geneeskunde en voeding! Health care consultants, homeopaten interieur, kruidendokters, en zelfs holistisch werkende kappers, en anderen ook, om u te ondersteunen in uw streven om de gezondheid in een gezonde omgeving! (PK)

Boek tips:

Gudrun Kaufmann is een medisch getest gezondheid Adviseur GGB en kan bereikt worden op [email protected] / www.gudrunkaufmann.de

Bronnen: (1) Europa Fachhochschule Fresenius, University of Applied Sciences, Idstein, het onderzoek van de Klärlagenabwässer, 2007 (2 + 3) Prof. Dr. Kümmerer, lezing “Nemen, te verlaten, en wat dan?”

U kunt dit lezen in de NRhZ-Online-Flyer nr. 165, d.d 24.09.2008 “elke Dag, mensen door het drinken van water de ontwikkeling ook in Duitsland,” Interview met Wilfried Soddemann Dipl.-Ing. Wilfried Soddemann gedwongen met pensioen als hoofd van de milieu-Agentschap in Aken, want hij was om verder te gaan met kracht tegen de dagelijkse vervuiling van het drinkwater door bacteriën, virussen en chemische industrie afval.

[Bron: nrhz.de]

Geef een reactie