Aspartaam – Zoete Gif!

Zou ze vrijwillig drink een glas van Methanol of Formaline? Ik ben er vrij zeker van dat u zal dat niet doen. Waarom? Domme vraag: omdat het leidt tot onmiddellijke dood! Drink in plaats daarvan liever een Cola Light of kauwen op een suikervrije Baan? U kunt uw kinderen als gevolg van de cariës risico liever een Cola Light in plaats van een gewone Cola?

In het Algemeen, voedsel additieven leiden tot schade aan de hersenen, hoofdpijn, Multiple sclerose (MS) – achtige symptomen, epilepsie, ziekte van Parkinson, ziekte van Alzheimer, stemmingswisselingen, huid gezwellen, blindheid, hersentumoren, verwarring en depressie of beschadiging van het korte-termijn geheugen of intelligentie. Aspartaam veroorzaakt deze en ongeveer 90 meer, door lange-termijn studies bevestigd symptomen. Je hoeft niet in me te geloven? Lees meer!

Aspartaam, ook wel bekend als Nutra-Sweet, Gelijk, Spoonfull, Canderel, Sanecta of gewoon E951, een zogenaamde suikervervanger (E950-999). De chemische naam is “L-Aspartyl-L-phenylalanine methyl ester”. Aspartaam is 200 keer de zoetkracht van suiker, en 4 kcal/g (16.8 kJ/g). Niet alleen bij diabetici, maar ook in het lichaam bewust populair vanwege zijn vergeleken met Sacharine of cyclamate in een zeer natuurlijke suiker smaak is aspartaam in meer dan 90 landen (omdat het Patent van het bedrijf “Monsanto” of de dochteronderneming “Kelco” is opgenomen om te draaien) in de meer dan 9000 producten.

Aspartaam is een zogenaamde dipeptide esters van de twee aminozuren L-aspartic zuur en L-fenylalanine. Beide aminozuren worden geproduceerd door micro-organismen; het Amerikaanse bedrijf, G. D. Searle & co., een dochteronderneming van chemische reus Monsanto, hebben een methode ontwikkeld om fenylalanine door genetisch gemodificeerde bacteriën zijn goedkoper te produceren. Ook de Hoechst AG, aanspraak op het eigendom van patenten (bron: G. Spelsberg, voedsel van het gen laboratorium, uitgeverij De workshop, 1993).

Het Probleem met aspartaam is dat het breekt in het menselijk lichaam terug naar de basic stoffen, asparaginezuur (40%), phenylalanine (50%) en Methanol (10%):

Phenylalanine is voor mensen die lijden aan een aangeboren stofwisselingsziekte fenylketonurie (PKU), zeer gevaarlijk. Door een tekort of een Gebrek in het lichaamseigen enzym fenylalanine-hydroxylase , die zet fenylalanine (die is gevonden in het lichaam) in tyrosine, fenylalanine zich ophoopt in het lichaam en wordt omgezet door hem in phenyl pyrodruivenzuur. De gevolgen zijn o.a. een groeiachterstand en een “zwak gevoel”. Daarom moet voedsel worden met aspartaam, met de opmerking “bevat fenylalanine”. Bovendien, een toename van phenylalanine niveau veroorzaakt in het bloed, een verlaagd niveau van serotonine in de hersenen, wat kan leiden tot emotionele stoornissen zoals depressie. Bijzonder gevaarlijk is het lage serotonine niveaus voor het Ongeboren en kleine kinderen. In een verklaring voor het AMERIKAANSE Congres, Dr. Louis J. Elsas toonde aan dat phenylalanine van knaagdieren (op de studies van de fabrikant, Monsanto is gebaseerd) is veel minder dan mensen.

Asparaginezuur is nog gevaarlijker. Dr. Russel L. Blaylock van de Medische Universiteit van Mississippi heeft vastgesteld met referentie tot meer dan 500 wetenschappelijke referenties, die drastisch hoge hoeveelheden vrije ongebonden aminozuren zoals aspartaam zuur of glutaminezuur (door de manier, mono-sodium-Glutatamat 90%) ernstige chronische neurologische aandoeningen en een groot aantal andere acute symptomen veroorzaakt. Normaal gesproken, de zogenaamde bloed-hersen-barrière (BBB) voorkomt een verhoogde Aspatam en glutamaat niveaus, evenals andere hoge concentraties van giftige stoffen in de voeding de hersenen voorzien van bloed. Dit is echter niet het eerst ontwikkeld in de kindertijd, ten tweede beschermt alle delen van de hersenen, ten derde, zal de schade op de BBB van sommige chronische of acute aandoeningen, en ten vierde, worden ze overspoeld door extreem gebruik van aspartaam en glutamaat.

Het begint langzaam schade aan de neuronen. Meer dan 75% van de hersencellen zijn beschadigd voordat klinische symptomen van de volgende ziekten: MS, als, geheugen verlies, hormonale problemen, verlies van het gehoor, epilepsie, de ziekte van Alzheimer, ziekte van Parkinson, hypoglykemie, enz. Ik ben geen arts en heb geen medische opleiding, maar ik wil niet dat iemand ook maar een enkele van deze verschrikkelijke Lijden. De fabrikant Monsanto en de officiële autoriteiten van de meeste landen zijn stil op dit punt, of het onderzoek, de resultaten, die beweert precies het tegenovergestelde. Eigenlijk kan men alleen maar slecht.

Methanol (wood alcohol genoemd, chemisch methyl alcohol) is minstens zo gevaarlijk. Zelfs kleine hoeveelheden Methanol, over een grotere periode van tijd, zich ophopen in het lichaam en schade aan de zenuwen, met name de zeer gevoelige oogzenuw en de hersenen cellen. In de normale alcoholische dranken bevatten ook Methanol, gaat de ethyl alcohol, methyl alcohol en gedeeltelijk en verzwakt haar effecten. Niet in aspartaam!

Methanol wordt vrijgelaten uit de aspartaam-vrij, indien het voldoet aan het enzym Chymotrypsine. De Absorptie van Methanol in het lichaam wordt versneld wanneer het lichaam wordt geleverd vrij van ongebonden Methanol. Methanol uit aspartaam-vrij ook, wanneer het verhit wordt boven de 30°C (86°F). Aspartaam breekt af in alle goede onderdelen (zie hierboven). Dus laten we de warme Cola-Light de volgende keer dat u het proeft. Nee, Serieus: in 1993 heeft de FDA (Food and Drug Administration, USA) goedgekeurde het gebruik van aspartaam voor voedsel, die worden verwarmd tot 30°C. Ongelooflijk, maar waar!

Er zijn ook hypothesen die zijn het gevolg van het zogenaamde ‘ Golf oorlog syndroom (GWI – Golf oorlog van Ziekte), de vele AMERIKAANSE soldaten thuis komen, oververhit lager Cola Light blikjes (moet in extreme bedragen) de soldaten verblijf in de woestijn draaglijk.

Methanol wordt gemetaboliseerd door het lichaam, namelijk, formaldehyde (Formaline, chemisch Methanal) en mierenzuur (chemisch, methaan-zuur). Formaline is een vergif, een dodelijke zenuw-en is verzamelt van het lichaam en niet is aangetast. Maar maak je geen Zorgen: de hoeveelheden Formaline, de kasten spaanplaat en planken maken zijn minuscuul vergeleken met de hoeveelheden van de duur van de consumptie van aspartaam. Ook, mierenzuur is extreem giftig, als het in de bloedbaan.

Nog tijd om te doen de wiskunde: De ADI (Aanvaardbare Dagelijkse Inname – de aanvaardbare Dagelijkse dosis) van Methanol is 7.8 mg/dag. Een Liter met aspartaam gezoete frisdrank bevat ongeveer 56 mg Methanol. “Veel drinkers” om te komen tot een dagelijkse dosis van 250 mg. Dit is de 32 keer de hoeveelheid van de aanbevolen limiet!

Symptomen van Methanol vergiftiging zijn onder andere: hoofdpijn, zoemen in de oren, Misselijkheid, en het ongemak van het spijsverteringskanaal, vermoeidheid, Duizeligheid, geheugenverlies, gevoelloosheid en scheuren pijn in de extremiteiten, gedrags-stoornissen, en Neuritis. De meest bekende symptomen zijn wazig zien, geavanceerde vernauwing van het gezichtsveld, de vernietiging van het netvlies en blindheid. Formaldehyde is kankerverwekkend en veroorzaakt huid vernietiging van het netvlies, stoornissen in de DNA-replicatie, en aangeboren afwijkingen. Door een Gebrek van een aantal belangrijke enzymen, de werking in de mens is veel sterker dan bij andere zoogdieren. Die op zijn beurt zorgt voor de geschiktheid van de dier experimenten in kwestie, werden gebruikt door de groep.

Diketeropiperazin (DKP) is een bijproduct dat ontstaat tijdens het verwarmen en het verwijderen van aspartaam is geassocieerd met een hersentumor. Geen Reactie.

Nu rijst de vraag in u, natuurlijk, waarom is het algemeen bekend! Zeker, dat is om twee redenen: de eerste is, worden dergelijke berichten niet verschijnen in de dagbladen, zoals, bijvoorbeeld, vliegtuigcrashes, en, ten tweede, de meeste mensen niet associëren hun symptomen met hun langlopende aspartaam consumptie. De release van aspartaam als een additief voor levensmiddelen en suiker vervangen door de FDA (Food and Drug Administration, USA) is een voorbeeld voor de verbinding van grote bedrijven zoals Monsanto en de overheid, alsmede de Overstromingen van de wetenschappelijke gemeenschap met opzet verkeerde informatie en desinformatie. Er is bewijs om te bevestigen dat laboratorium tests werden vervalst, tumoren werden verwijderd uit de experimentele dieren en de officiële instanties op de hoogte waren van de verkeerde informatie.

P. S: aspartaam tot het midden van de jaren ‘ 70 op een CIA-lijst als potentieel middel van biochemische oorlogsvoering.

Stevia is een gezond Alternatief voor suiker

Maar van de plant wereld, er is hulp, genaamd de Stevia Plant. Dit is een Zuid-Amerikaanse Plant die is zo zoet als gezond. De Indianen in Zuid-Amerika, je weet wel, voor meer dan 1500 jaar in gebruik te nemen voor een Zoet. Het is 300 keer zoeter dan rietsuiker, bevat geen calorieën, is niet schadelijk voor de tanden, en de smaak vergelijkbaar met zoethout, alleen zonder de houtige Afdronk. Wetenschappelijke studies in de VS hebben aangetoond dat Stevia helpt bij het regelen van zowel hoge als lage bloedsuikerspiegel. Het verhoogt de energie en mentale alertheid, verlaagt de bloeddruk en remt de groei van sommige bacteriën en infecties, bijvoorbeeld die van bacteriën, de Tand en het tandvlees bederf kunnen veroorzaken. Een aantal van de vaste gebruiker van Stevia is dat het is de gladheid van de huid en rimpels, verzwakking.

Stevia is verkrijgbaar als vloeistof kruidenextract dat met 3 druppels van elk Kopje koffie al hopeloos übersüßt. Of als poeder, maar dat is nog meer geconcentreerd. Een heel klein mespuntje is genoeg voor een hele pot thee. Waarom is het niet die hier worden aangeboden? Door de aspartaam industrie, die wil om het zuurverdiende geld. Ze heeft om in de EU, geneesmiddelen mogen niet worden verkocht uit Stevia in dit land als voedsel. Aangezien het product, maar ook als de “bloem vers” in een paar geselecteerde Bioversand-huizen, u kunt het krijgen hoe dan ook. In Zwitserland en in Oostenrijk, Stevia producten, voor een deel, in de gezondheid van voedsel winkels.

Bovendien, de planten kunnen geplant worden gemakkelijk in dit land. De Verspreiding van dergelijke informatie en producten, zoals bijvoorbeeld in kleuterscholen en scholen is iets dat zou doen voor de gezondheid van het gebit en van de “hele” kind. In Japan, Stevia is al 50% van de totale zoetstof markt.

De zeven pijlers van een gezond dieet: Meer hierover in het Magazine nummer 30

[Bron: de tijd, het lettertype, de http://www.zeitenschrift.com/news/short-aspartam.ihtml

Geef een reactie