De Aspartaam Ziekte

Op een internationale conferentie, werd gemeld dat ziekten zoals Multiple sclerose en Lupus verspreid epidemiartig. Sommige specialisten waren te wijten aan de resultaten van hun onderzoek, van mening dat het steeds toenemende gebruik van de Süsstoffes aspartaam was er de schuld van.

Aspartaam is verwarmd tot boven 28.5 graden, zet de alcohol in aspartaam te formaldehyde en mierenzuur. Dit zorgt voor een Verzuring in de stofwisseling (acidose). De Methanol vergiftiging lijkt op de symptomen van Multiple sclerose. Met als resultaat dat vele patiënten een verkeerde diagnose gesteld als Multiple sclerose, hoewel het de symptomen van Methanol vergiftiging. Multiple sclerose is een chronische ziekte. Methanol blootstelling leidt tot een snel voorkomende symptomen van vergiftiging, wat kan leiden tot blindheid en de dood.

De ziekte Lupus erythematosus verspreidt zich vooral Cola en Pepsi light drinkers. Deze mensen vaak drink 3 tot 4 blikjes per dag en lijden onder een Methanol-vergiftiging, wat kan leiden tot de ziekte Lupus. Weinig mensen weten dat de ingrediënten van uw drankje is uiteindelijk de oorzaak van de ziekte, en bleef derhalve niet op de hoogte van de inname van de giftige stoffen. Dit kan leiden tot levensbedreigende situaties. Stop de lupus patiënten de inname van aspartaam, het verdwijnen van de symptomen de meeste van de tijd, maar de ziekte volgt niet reversibel.

De ten onrechte de diagnose Multiple sclerose patiënten waren gestopt met symptoom-vrij als de levering van aspartaam. Sommige waren terug te keren naar hun gezichtsvermogen en het gehoor.

De volgende symptomen kunnen tekenen zijn van een verhoogde aspartaam stam: spier pijn (fibromyalgie), spasmen, schietende pijnen, gevoelloosheid in de armen en benen, duizeligheid, hoofdpijn, tinnitus, gewrichtspijn, depressie, paniek-aanvallen, onduidelijk praten, wazig zien, verlies van het geheugen.

De Ambassadeur van Oeganda opgemerkt dat het in zijn land, de suiker industrie produceert nu ook aspartaam, een van de zonen van de fabriek kan niet worden uitgevoerd de eigenaar. Een verpleegkundige merkte op dat bij 6 van haar collega ‘ s – alle regelmatige gebruikers van Cola-light – opeens de diagnose van Multiple sclerose was.

In de introductie van aspartaam, er werden hoorzittingen van het amerikaanse Congres. Op het moment, aspartaam werd gevonden in ongeveer 100 producten. Na twee verdere hoorzittingen, werden niet genomen. Ondertussen, u gebruikt aspartaam in meer dan 9000 producten en het octrooi is verlopen. Dat is, ieder kan nu aspartaam produceren en verkopen. De zakken van de industrie lobby zijn zeer diep! Ondertussen, blinde mensen, omdat aspartaam wordt omgezet in het netvlies (Retina) formaldehyde. De toxiciteit van formaldehyde is hetzelfde als cyanide en arsenicum. Beide zijn dodelijk vergif.

Aspartaam verandert de stofwisseling van de cerebrale zenuwcellen. Dit leidt tot epilepsie-achtige symptomen. De ziekte van Parkinson hebben een verminderde dopamine-inhoud wordt verminderd door aspartaam. Aspartaam werd oorspronkelijk ontwikkeld als een mest-agent, want het zet de verzadiging centrum in de hersenen. Aspartaam is geen dieet, product, maar het bevordert de afzetting van vet. De formaldehyde wordt opgeslagen in de vetcellen. Als meer patiënten mijden het advies van uw arts gevolgd aspartaam, verloren dit vet negen kg.

Aspartaam kan worden voor diabetici, zeer gevaarlijk. Diabetici met een ziek terug van de ogen (retinopathie), moet u vragen om uw aspartaam consumptie. Het is vaak niet de Diabetes, maar de aspartaam dat het oog van schade. Aspartaam zorgt dat de bloedsuiker gaan war, wat kan leiden tot hypoglykemie en diabetisch coma. Geheugen stoornissen een gevolg zijn van het feit dat aspartin zuur en fenylalanine zenuw toxines. U passeert de bloed-hersen-barrière en vernietigen van de hersenen cellen. Aspartaam leidt tot een epidemie-zoals de toename van de ziekte van Alzheimer. Ondertussen, 30 jaar oud, met de diagnose van de ziekte van Alzheimer zal worden overgedragen naar het verpleeghuis!

Goede grap: De fabrikant van aspartaam (Monsanto) het financieren van de Amerikaanse diabetes Vereniging, de Amerikaanse Dieet samenleving en de conferentie van het Amerikaanse College van Artsen. De New York Times in een artikel uit 1996 in de open lucht, zoals de American Dietetic de samenleving accepteert het geld van de levensmiddelenindustrie en de producten die het bevordert.

Er zijn 92 goed gedocumenteerde symptomen het gevolg zijn van aspartaam vergiftiging – van coma tot de dood. De meeste van hen zijn neurologische, omdat aspartaam vernietigt het zenuwstelsel. Aspartaam is ook achter de mysterieuze ziekte na de Irak-oorlog “Desert Storm”. Duizenden pallets werden geleverd om de drankjes en Lichte tot er (nog hoe warmte aspartaam maakt het nog gevaarlijker). Deze pallets worden opgeslagen voor weken onder de hete Arabische zon, en meerdere keren per dag, de soldaten dronken van de drank.

Aspartaam kan leiden tot neurologische aangeboren afwijkingen. In dierstudies, zij vinden dat dieren hersenen ontwikkeld kanker, als je ze voeren met aspartaam. De menselijke hersenen tumoren bevatten grote hoeveelheden aspartaam. De phenylalanine is veranderd DXP, die de hersenen veroorzaakt kanker.

De Zoetstof Stevia wordt gewonnen uit planten en is ideaal voor calorie-vrij Zoet. Voor vele jaren, de Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA heeft het gebruik en de verkoop van Stevia voorkomt het beschermen van het bedrijf Monsanto, die de markt gebracht het aspartaam, financieel.

De verspreiding van deze Informatie kan levens redden – zij bijdragen aan het, door een waarschuwing van vrienden, familie en Kennissen om te consumeren van light producten met aspartaam!

 

U wilt een cola of water?

75% van alle mensen zijn chronisch uitgedroogd. Bij 37% van de dorst stimulans is zo zwak dat het wordt vaak verward met Honger. Zelfs een lichte uitdroging vertraagt de stofwisseling tot 3%.

Een glas water voldoet aan de nachtelijke honger aanvallen in bijna 100% van de Diätler, die werden onderzocht in een studie van de Universiteit van Washington. Gebrek aan water is de belangrijkste bron voor de dagen van vermoeidheid. De eerste onderzoeken geven aan dat acht tot tien glazen water per dag en joint te vergemakkelijken klachten in 80% van de patiënten. Al 2% verlies van vocht in het lichaam kan leiden tot verminderd korte termijn geheugen, problemen met elementaire wiskunde en problemen gericht op een scherm of op een afgedrukte pagina.

5 glazen water per dag kan het risico op darmkanker met 45%, het verminderen van het risico op borstkanker met 79%, en één heeft een 50% lager risico op blaaskanker. Je elke dag te drink zoveel water als ze zouden moeten zijn?

 

Eng grappig – (Super tips voor het reinigen van) :

  • Coca-Cola in een aantal Staten van de (in de VS) Highway-patrol twee liter Cola in de truck te verwijderen nadat een Snelweg ongeval, het bloed van de straat.
  • Om de wc te reinigen: Maak van een blikje Coca-Cola in de wc-pot en laat dit “ware wondermiddel” voor een uur, daarna afspoelen en schoon is. Het fosforzuur in Cola verwijdert de resten van het keramiek.
  • Tot rust spots verwijderen uit de chrome bumper van een auto: WRIJF de bumper met een geknüllten stuk aluminium folie, die je hebt gedrenkt in Cola.
  • Om het verwijderen van de corrosie op de polen van de batterij van de auto: giet een blik Cola over de terminals om de corrosie wegblubbern.
  • Een roestige schroef: Stel voor een paar minuten, een Coca-Cola gedrenkte doek op de roestige schroef.
  • Aan de bak om een delicate ham: een Lege blikje Coca-Cola in de bakken pan, wikkel de ham in aluminiumfolie en laat het geheel bakken. Dertig minuten voor de ham is voltooid, verwijdert u de folie om het sap te mengen met de Cola, om een lekkere bruine jus.
  • Voor het verwijderen van vet uit kleding: een Lege blikje Cola in de wash load, afwasmiddel en laat het reguliere programma. Het blikje Cola helpt bij het verwijderen van vetresten.
  • Ook verwijdert het vuil weg van de voorruit.

 

Voor uw Informatie: Het actieve ingrediënt in Cola is fosforzuur. Met een PH waarde van 2.8. U kunt los een spijker in ongeveer 4 dagen. Fosforzuur zuur lost de Kalk uit de botten en draagt bij aan de stijgende toename van osteoporose. De tank auto ‘ s die voorzien zijn van Coca Cola Siroop (het concentraat) moet worden gemarkeerd met een gevaarlijke goederen plakkaat voor zeer corrosieve materialen. De distributeurs van Coke gebruik dit al twintig jaar voor het reinigen van de motoren van de Vrachtwagens!

De enige vraag blijft: wil je een glas water of Cola?

 

Boek tips:

 

Bronnen en interessante Links over aspartaam: 1: http://pressetext.at/news/051004032/suessstoff-aspartam-als-krebserreger/ 2: http://gedankenfrei.wordpress.com/2008/08/27/aspartam/ 3: http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2007/09/aspartam-das-ssse-gift.html 4: http://www.zentrum-der-gesundheit.de/ia-anklage-vergiftung-aspartam.html 5: http://www.life-creations.com/index.php?id=58 6: http://www.bcaction.de/wordpress/brustkrebs-cola-und-aspartam-hinweise-auf-doppelte-risiken/ 7: http://www.zeitenschrift.com/news/short-aspartam.ihtml 8: http://www.sein.de/archiv/2009/januar-2009/die-unterschaetzten-gefahren-von-aspartam.html 9: http://www.alles-zur-allergologie.de/Allergologie/Artikel/3480/Allergen Allergie/aspartaam%20E%20951/

Geef een reactie