Hoe om te verdedigen tegen een gedwongen vaccinatie?

Wie wil niet vaccineren, door de arts de volgende Impferklärung bevestigen en ondertekenen.

Je geeft deze verklaring aan de arts, hij zal ondertekenen en u het Origineel. Deze procedure wordt aanbevolen als de arts adviseert u om te Vaccineren. Door het ondertekenen en het Accepteren van de algemene voorwaarden die zijn opgenomen in de arts is verplicht om, als een van de fysieke of psychische schade veroorzaakt door het toegediende vaccin is gemaakt, het slachtoffer of zijn familie of verwanten, zonder enige vertraging of verwijzing naar de rechtbank, voor eventuele kosten of schade.

De mensen van AEGIS hebben verspreid over meer dan 100.000 exemplaren van deze Verklaring, wordt de gekopieerde exemplaren niet meegerekend. Tot de dag van vandaag geen arts heeft ondertekend, maar de “Impfunwilligen’ niet langer lastiggevallen.

U kunt ook gebruik maken van deze “Medische Impferklärung” impfkritik.de : info sheet – Impferklärung (PDF)

Er was geen arts die voor de veiligheid van een vaccin, schriftelijk garantie, en is daarom niet uitsluiten dat het risico voor lijf en leden. Deze aanpak zal waarschijnlijk leiden tot een juridisch conflict dat duurt ten minste tot het einde van de “pandemie”. Ook, heel belangrijk, u moet op de hoogte van alle mensen in je omgeving over deze zaak.

De feiten worden in het kort:

  • Het mexicaanse griep Virus is gedetecteerd, d.w.z. er is geen bewijs dat er sprake is van een mexicaanse griep.
  • Deze “nieuwe griep”, of wat het hoort te zijn, is minder schadelijk dan een normale griep zoals bijna iedereen al en zonder problemen hersteld.
  • Het WIE is volgens de interesse van de farmaceutische industrie, die wil maken van deze promotie een groot bedrijf.
  • De media hebben de taak om zich te verspreiden als veel angst en paniek mogelijk om te verplaatsen van de mensen om een vrijwillige vaccinatie (“vrijwillige” verplichte vaccinatie uit angst).
  • Deze “varkensgriep”vaccin nog in ontwikkeling en reeds in September/oktober, de mensen gespoten, inclusief eerste, giftige stoffen, en ten tweede, er is geen lange termijn studies over dit vaccin, dat is, weten we niet wat we kunnen verwachten van alle bijwerkingen.

[Bronnen: impfkritik.de, aegis.ch, sackstark.info]

Geef een reactie