De EU-autoriteit EFSA zegt dat aspartaam niet schadelijk is voor de gezondheid

De Europese autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) heeft geïnformeerd op maandag in Brussel dat de kunstmatige zoetstof aspartaam is schadelijk voor de gezondheid.

De EFSA benadrukt ook dat de studies die zouden leiden tot andere resultaten zou zinvol zijn (bron: medical journal). Waarom zijn deze studies in de ogen van de EFSA is niet zinvol? Misschien omdat ze niet gefinancierd door de industrie?

Er zijn nu tal van aanwijzingen dat de EFSA en de industrie hebben een zeer vriendschappelijke relatie met elkaar (zie bijvoorbeeld hier). Dus ik vraag me af: Hoe zinvol en betrouwbaar EFSA zelf?

De zoetstof, de Vereniging schrijft dat de uitspraken van de EFSA, zou volledig overeen te komen met de wereld van wetenschappelijk advies. Maar hoe zinvol en betrouwbaar, een Vereniging van kunstmatige zoetstof fabrikanten? :biggrin:

Wat moeten we weten over deze “algemeen wetenschappelijk advies” dat een Dr. Walton vertelt ons:

Dr. Ralph G. Walton, een Professor in de psychiatrie aan de Northeastern Ohio Universities College of Medicine, heeft een analyse uitgevoerd van een totaal van 164 aspartaam onderzoeken en komt tot een boeiend resultaat:

164 studies over aspartaam, 74 werden gefinancierd door de zoetstof industrie en elke een van die 74 studies hebben aangetoond dat de veiligheid van aspartaam. Van de 90 onafhankelijk gefinancierde studies, er kwamen 83 tot de conclusie dat aspartaam schadelijk is voor de gezondheid!

Wat zijn de studies die zij stelden hun vertrouwen in volledig tot uw eigen verantwoordelijkheid.

Meestal moet u ook zijn geen studies om iets te bewijzen. Vaak is de zuivere gevoel zegt me al genoeg, of de bewuste waarneming van het eigen lichaam, om de waarheid te vinden. Die heeft niet verloren van de toegang tot de natuur nog helemaal geen nood aan al die kunstmatige stoffen die willen verkopen ons op de geld – en Power-Geile-industrie. Het gaat ook zonder.

Die is niet te houden aan de wetten van de natuur is ziek. Zo simpel is het; en om dit te begrijpen moet je acht nemen van de voorwaarden in de natuur. Er zijn wilde dieren die lijden aan Diabetes of kanker of hoge bloeddruk, allergieën, onvruchtbaarheid, en alle andere “ziekten van de beschaving”? Nee! Het is er niet! (Met uitzondering van door de mens gemaakte milieu-toxines te vergaan – maar dat is een ander verhaal.) Deze kwalen worden allemaal gemaakt door de mens.

Zelfs een rat is vol van verschillende “pathogenen”, heeft geen problemen met het – ze is goed. Vandaag de dag, de industrie persoon zou de slechtste omstandigheden. Een natuurlijk mens niet!

Voor de EFSA, in al deze studies, het probleem is een slecht getuigenis te zijn van aspartaam, is er geen reden om de huidige regelingen binnen de EU voor aspartaam en andere kunstmatige zoetstoffen. Aspartaam vervangen bovendien de suiker in duizenden producten zoals drank of snoep.

Het is voor mij weer een reden te meer (er zijn er duizenden) van de europese Commissie, de regering, de autoriteiten, de zelfbenoemde “deskundigen”, enz. niet een enkele vonk van vertrouwen.

Aspartaam vergif is toegestaan, de natuur is verboden!

Video link: https://youtu.be/X8hoZO16h7I

Aspartaam – Zoete Ellende Van Een Vergiftigde Wereld

Video link: https://youtu.be/4uxi2UKz4TI

Gerelateerde Links:

  • Aspartaam en Psychiatrische Aandoeningen, door Ralph G. Walton, M. D.
  • Eerste Experimentele Demonstratie van de multi-potentieel Kankerverwekkende Effecten van Aspartaam Toegediend in de Toevoer naar Sprague-Dawley Ratten
  • Mogelijke neurologische gevolgen van aspartaam, een veelgebruikt additief voor levensmiddelen
  • Zie Wat Mieren Doen Om Aspartaam

Geef een reactie