Drug veroorzaakt symptoom exacerbaties – andere bijwerkingen zelfmoord is mogelijk

Een ongewone zaak, hadden de Artsen van de Afdeling dermatologie van de Universiteit van Miami. Een 9-jarige Jongen had een milde Dermatitis, allergische door. Hij kreeg een medicijn dat veroorzaakt, maar in plaats daarvan te helpen met een ernstige systemische Dermatitis. De oorzaak van een additief, zoals door middel van een Allergie-test werd bepaald. In andere gevallen kwam het zelfs nog erger. De Amerikaanse FDA vereist op de bijsluiter van een medicijn met de werkzame stof Montelukast sinds 2008, met inbegrip van het geven van een waarschuwing voor mogelijke suïcidale gedachten en suïcidale intentie (suïcidale neigingen). Montelukast is toegestaan om kinderen vanaf de leeftijd van 6. Jaar worden toegediend.

In een FDA-rapport in juni 2009 een verdere mogelijke bijwerkingen zijn: rusteloosheid, nachtmerries, Tremor, angst, Agressie, hallucinaties en depressie werden aangehaald. Eerder, de autoriteit gevraagd voor Artsen en patiënten voor het melden van ernstige bijwerkingen aan de FDA MedWatch.

Bestanddeel van het medicijn stimuleert verergering

Momenteel, het werd gemeld in het medische tijdschrift Pediatric Dermatology een 9-jährigigen jongen die had ontvangen vanwege zijn allergische Dermatitis veroorzaakt Montelukast kauwtabletten. Als de Dermatitis verslechterde dramatisch, tikte de dermatoloog aan de drug, of een ingrediënt. Ze heeft een huid test (patch-test) en vond dat de Jongen antwoordde, onder andere formaldehyde. Trouwens, de Jongen werd getest voor een chemische positief te zijn, wat was de aanleiding voor de Artsen om de diagnose van Multiple chemical sensitivity / MCS.

Aspartaam wordt afgebroken tot formaldehyde

De positieve reacties op formaldehyde en gebracht naar de Artsen, uiteindelijk, aan het feit dat een bepaalde stof chewable tabletten Montelukast is een oorzaak van de verergering van het Eczeem was: aspartaam, een kunstmatige zoetstof. De reden hiervoor is dat In het lichaam van de kunstmatige zoetstof aspartaam wordt afgebroken tot formaldehyde

Dubbele Bewijs

Voor de artsen van de Afdeling dermatologie van de Universiteit van Miami, er was geen twijfel aan dat de stof aspartaam de oorzaak was voor de verergering van het Eczeem van de jongeren. De diagnose werd bovendien bevestigd wanneer het Eczeem verdwenen na het Staken van de kauwtabletten.

Lees meer op csn-deutschland.de

Geef een reactie