Nieuw van Monsanto ‘ s poison keuken: neotame, de nieuwe en verbeterde aspartaam

In de Europese Unie, neotame werd goedgekeurd op 12.01.2010 als zoetstof en smaakversterker, met het E-nummer E961 in voedsel. Neotame kan en moet vervangen door andere zoetstoffen, zoals aspartaam, want het is voor de industrie is nog steeds goedkoper dan aspartaam. Hoe het invloed op de gezondheid, werd nooit betrokken.

Neotame (E961) wordt gesynthetiseerd uit aspartaam en 3,3-dimethylbutyraldehyde en is eigenlijk de opvolger van aspartaam. Het 7.000 13.000 keer zoeter dan suiker en 30 tot 60 keer zoeter dan aspartaam (E951).

Boerderij-Oorlogen, vertaald door John Schacher:

Neotame heeft dezelfde opbouw als aspartaam en verschijnt ook nog meer toxisch is dan aspartaam. Deze mogelijke toename van de toxiciteit wordt blijkbaar make-up voor het feit dat er minder wordt verbruikt in light-frisdranken. Zoals in het geval van aspartaam, een grote Zorgen te maken over de geleidelijke neuro-ontstaan uit het feit toxologischen en immunotoxlogischen schade op door de combinatie van de formaldehyde-metaboliet (in extreem lage doses zijn giftig), evenals de excitotoxischen aminozuur. (Holisticmed.com)

Ook in diervoeder, neotame zal worden gebruikt. De suiker siroop, stroop om voer voor de dieren lekkerder, is vervangen door “Sweetos,” die neotame wordt gebruikt als een component.

“Sweetos is een voordelige vervanger voor melasse. Sweetos verzekerd het maskeren van onaangename smaak en geur en verbetert de smakelijkheid van het voer. Dit product is voor de boeren en fabrikanten van diervoeders economisch. Het kan ook worden gebruikt in mineraal mengsel,” zei Craig Petray, CEO, NutraSweet (een groep is het een onderdeel van Monsanto). (Bungalow Bill, de Vertaling van John Schacher)

De goedkeuring van neotame werd verleend met de FDA (Food and Drug Administration), schijnbaar zonder veel moeite (voor Monsanto dat is makkelijk). Neotame is in de VS, hebben onbeperkte aansprakelijkheid voor alle levensmiddelen en dranken zijn toegestaan en etikettering is zelfs niet aansprakelijk voor! Dit betekent niet, u vindt neotame in de lijst van ingrediënten op de verpakking van het voedsel. Zelfs voor de “USDA Certified organic” (een label voor biologisch voedsel) moet worden gebruikt.

Voor Monsanto, neotame is echt een super hit. Aspartaam heeft de afgelopen jaren, als gevolg van de zeer negatieve effecten op de gezondheid, steeds meer en meer in diskrediet. Zo gaat iets rond, en de consumenten zijn, wat betrekking heeft op uw boodschappen, het meer bewust. Ook de naam van aspartaam te amino sweet lijkt te hebben voor Monsanto, niet veel heeft geholpen. Sinds neotame hoeft niet te worden op voedsel gegeven en de consument weet van niets, boeit niemand. Nu te vervangen alle zoetstoffen door neotame en alles is goed.

Wat betreft de verplichting in de EU, kan ik op dit Moment niet precies. Volgens onze wetgeving er is, natuurlijk, de verplichting om op het etiket van alle additieven – maar of neotame moeten worden vermeld met hun E-nummer E961 expliciet is en of het kan worden verborgen achter definities zoals “Bevat smaakversterkers” of “Bevat kunstmatige zoetstof(fen)” is de vraag. In het geval van andere additieven.

%image_alt%

De eenvoudigste oplossing is om altijd laat de vingers van zulke verwerkte producten, die bevatten geen E-nummers, smaakstoffen, smaakversterkers en zoetstoffen. Die willen het nog beter, en verbruikt geen afgewerkte producten meer, en zijn lichaam verse, onbewerkte, waardevolle eten. Biologisch voedsel kopen, rechtstreeks van de regionale naar de boer. Zo zult u niet alleen gezonder, je ondersteunt de boeren in hun omgeving, en bijdragen tot een waardevol onderdeel van de natuurbescherming.

Alleen een paar van mijn eigen gedachten…

Soms bespreek ik met mensen in de eigen, kleine kring op deze dingen. Er zijn mensen, die echt lijkt alles op een of andere manier, het maakt niet uit. Hoe voeden ze, wat gebeurt er met het milieu, wat maakt het beleid, hoe mensen worden behandeld, hoe de toekomst van onze kinderen eruit ziet … Het is natuurlijk de gemakkelijkste manier om niets te gaan en slechts in zijn eigen kleine wereld. Eet gewoon wat smaakt het goed, zonder na te denken wat u verbruikt eigenlijk voor de materialen. Een populaire “Argument” is dat toch iedereen gaat sterven, vroeg of laat. Echter, als de ene of de andere worden plotseling geconfronteerd met de dood, als hij zou sterven ziek is (of een dierbare medemens), tikt, hij is opeens heel anders.

Het Probleem is dat de meeste mensen denken op korte termijn. Je ziet niet wat de gevolgen van uw acties zullen hebben voor de Ochtend. Als het gaat om u in een moment goed, als je redelijk gezond, niet na te denken over wat uw dieet in de langere termijn. Je bent wat je eet. Of is het blijkbaar al “normaal” om ziek te zijn. In onze industriële samenleving, ieder heeft bijna ergens een of meerdere Lijden, dus dat is een buitenstaander, als men geniet van de bloeiende gezondheid en stralend leven energie. Als de natuur het oorspronkelijk bedoeld was.

Hoe kijken de toekomst van onze kinderen? Als het zo doorgaat als voorheen, zal er geen toekomst. Heel simpel. Als we veranderen niets, het zijn aangekomen op het Punt van no Return al snel. misschien dat onze aarde niet zal sterven, maar voor het zelfbehoud, moet u ons ontdoen van, als we doorgaan met zich te gedragen als een kanker. Laten we zien wat we hebben gemaakt binnen de kortste periode van ongeveer 100 jaar uit van deze planeet. Als we ons de tijd, als een vergelijking van hoe lang de aarde bestaat… dit is zeer triest.

Het is van cruciaal belang voor onze toekomst, een weg terug te vinden naar de oorsprong. Ieder van ons heeft dagelijks met al zijn acties, zelfs in de Hand. We hebben de overheid wij verdragen, wij hebben de industrie die we gemaakt hebben met onze consumptie. Het aanbod voldoet aan de vraag.

We krijgen wat we verdienen. Zelfs als ik boos opnieuw en opnieuw van bedrijven als Monsanto en alle andere criminelen, maar in het einde, wij zelf hebben gemaakt. Ieder Individu draagt bij aan de bevolking.

Gerelateerde Links:

  • Is Neotame een Neurotoxine, Zoals Aspartaam?
  • De Onofficiële Geschiedenis van Neotame
  • De Gevaren Van Neotame
  • Neotame als zoetstof en smaakversterker
  • Zoetstof Vereniging: Neotame
  • Het geheim vergif aspartaam(e): Neotame (geen tekst!)

Geef een reactie