Bedrijven leiden tot schade aan het milieu in het bedrag van meer dan 1,7 biljoen euro

Wereldwijde bedrijven gebruik maken van de natuur zonder te betalen. Alleen de grootste van 3.000 bedrijven veroorzaken van schade aan het milieu in het bedrag van 1,7 biljoen euro. Overmatige exploitatie van de natuur.

De aarde van de grondstoffen voor de industrie.

Blijkbaar is de economie moet in staat zijn om nu dergelijke verhalen aan de verdere exploitatie van de natuur. Hoe? Het volk zal de vraag naar dergelijke Rapporten steeds meer bedrijven hebben om te investeren in, en ten slotte de bescherming van soorten, maar zie dat ze de economie de weg echt.

Het is de Truc om de kleine lettertjes “elders”! Zodat je kunt zorgen dat “de mensen” gelegaliseerd waar u wilt, u hoeft te investeren in ruil voor deze, de enige andere plaatsen in projecten en kan verminder bovendien uw winst te betalen dus waarschijnlijk in het eind minder belastingen. Dit, dan, is het niet de soorten en behoud van de natuur ten koste van de natuur en van de mensen?

Zou goed zijn als bedrijven zijn toegestaan om te doen in “geen geval” waar die soorten en de natuur zijn in gevaar, maar, ongeacht het gebruik van hun winst aan een milieu-belasting, moet u belasting. Als een bedrijf niet vervuilen het milieu, het betaalt niets. Bedrijven die denken dat niet alleen uit van de PR-redenen van de bescherming van soorten en het behoud van de natuur, zou eens te krijgen van de winst van de vennootschap die er geen waarde aan geld.

Als bedrijven in termen van behoud van de natuur, “rethinking”, heeft iets te doen met Public relations.

ORF.in:

“Corporaties over-exploiteren van de natuur,” De Verenigde Naties beschuldigen de grote ondernemingen van de wereld, terwijl op vakantie: De natuurlijke hoofdstad van de wereld zal worden vernietigd in de grote stijl. Lees meer: http://science.orf.at/stories/1653730/

 

 

Geef een reactie