Bayer moet betalen boeren rond de 2 miljoen euro schadevergoeding

Bloomberg meldt dat Bayer AG werd veroordeeld in de VS betalen 2 boeren rond de 2 miljoen dollar schadevergoeding omdat per ongeluk kunstmatig hergestelle experimentele verscheidenheid van rijst werd verspreid, die werd gemaakt door Bayer in het laboratorium, om bestand te zijn tegen het herbicide, geproduceerd door Bayer.

Bloomberg:

Bayer CropScience LP moet betalen ongeveer $2 miljoen voor de verliezen geleden door twee Missouri boeren als een experimentele verscheidenheid van rijst het bedrijf was het testen gekruist met hun gewassen, een federale jury oordeelde.

[…]

Bayer en de Louisiana State University was het testen van de rijst, die is gefokt om te worden bestand tegen Bayer ‘ s in Liberty-merk herbicide, op een school faciliteit in Crowley, Louisiana.

Als het bericht waar is, Bloomberg is een betrouwbare bron en als ik het goed begrijp, de vraag is niet beschikbaar herbicide alleen “onkruid” is, maar ook normale rijst planten? Om te voorkomen dat dit voor het geld gekocht herbicide van Bayer normale, natuurlijke rijst, het aanvallen van de planten, om te voorkomen dat dit creëert Bayer in het laboratorium, kunstmatige rijst plant? De anti-geld-verkoop verkocht een deel verkocht, de verkoop? Misschien heeft het bedrijf dit laboratorium plant patent?

Mensen, ik wist al dat het 50 jaar geleden dat ik ben een natuurbeschermer. Waar is de Verontwaardiging van de “milieu” – beweging? De Groene? Oh, neem me niet kwalijk. Groen? Waar waren de altijd groen? Groene ze werden geschilderd, maar deze verf is in vlokken uit.

Update: ik corrigeer mezelf. De Groenen hebben geleefd, in tegenstelling tot mijn verklaring, maar eenmaal op de green: Petra Kelly. Update op het einde.

Als we zijn al bij de Groene, dan de groene zoekmachine heeft vermeld te worden, dat is gratis te gebruiken, met elk verzoek tot 0,1 m van het regenwoud redden, en die geeft uitstekende resultaten, en haar Naam is het maximaliseren van onze (zelf gebruik ik het en ben tevreden.).

Bron: Holger lighthead op astrologieklassisch.wordpress.com

Geef een reactie