Gezondheid(vn)is de economie belangrijker is dan gezondheid

Op de “de toekomst Congres van de gezondheid van de Economie”, benadrukt Philipp Rösler en Merkel de grote waarde van onze gezondheid economie. Kanselier dame Merkel uitte het op deze manier:

“Het onderwerp is van het grootste belang voor de toekomst en de economie van ons land naar kracht”.

Ook, u zei:

“De gezondheid van de economie was een van de vuurtorens in de economische crisis”.

Nu, wat wordt hier gezegd? Een gezondheid van de economie kan blijven Draaien wanneer er altijd genoeg patiënten, dus mensen die ziek zijn en blijven ziek. Anders kan niet worden beheerd medische producten, Ja. De enige vuurtoren in de Merkel tijdens de economische crisis zou kunnen hebben gezien (door de manier, de crisis is nog niet voorbij, net begonnen), de farmaceutische industrie, de griep, omdat de varkens hysterie, het geld in de zakken netjes Verpakt. Anders is er niets was er met de vuurtoren, al niet in de lichten voor de burgers. Vanwege de noodzaak om te betalen voor alle kosten (bijvoorbeeld de kosten van miljoenen doses van het vaccin en we zitten rond).

Maar het is nog steeds grappig:

De ziekte van Minister Philipp Rösler beschreven in de gezondheidssector als een garantie van de jobs, en dus het veiligstellen van de toekomst.

“Auto’ s kunt u ook op te bouwen in andere landen. Banen in de gezondheidszorg beroepen, zijn echter nog in Duitsland”, zei de Minister. En: “Ons doel is de versterking van het groei potentieel”, aldus Rösler.

Er zijn in de duitse bevolking groei (het geboortecijfer is een break-in blijft, kinderen kunnen en willen veroorloven een paar, de tijd is ook niet), is het groeipotentieel voor de gezondheidszorg in meer zieke mensen. Maar het is toch werkte krachtig.

Korte spinning: Wat zouden we hebben voor een economie als de onze zogenaamde gezondheidszorg zou trachten om de gezondheid te bevorderen, om mensen gezond te zijn, in plaats ziekte-winst en ondersteuning van de farmaceutische industrie actief? Een gezond persoon die leeft in een lange tijd, kunt u ervoor veroorloven veel meer, of? OK, toen ging het om een industrie slechte weer, maar hoe heerlijk de toekomst is omdat, als je alleen kunt maken met een ziekte winsten?

Deze groei potentieel van de gezondheidszorg verder te duwen door middel van Rösler, de capitation – voor de ongeveer 50 miljoen leden die verzekerd zijn in de wettelijke ziekenfonds. Alleen de administratieve lasten kost ons 250 miljoen euro per jaar. Dragen de last van deze capitation zijn natuurlijk weer van de lage inkomens, die waarschijnlijk vormen het belangrijkste deel van de 50 miljoen.

Toevoegen aan dat de verzekeringsmaatschappijen cut nog uw prestaties. Dit betekent dat de Patiënt heeft steeds toegang tot medische diensten en medicijnen, zelfs weer in de tas.

Dit zieke Systeem niet betalen in de toekomst.

Als u wilt ontsnappen aan de wettelijke ziekenfonds, voor de een heb ik hier zijn twee tips die ik kan aanbevelen persoonlijk. Gewoon kijken en te vragen. Als U Geïnteresseerd Bent:

De “nieuwe duitse ziekenfonds” ontstaan uit de wens om te geven holistische, zinvol Alternatief voor de tekortkomingen in de bestaande gezondheidszorg. De nieuwe duitse ziekenfonds dit alles doet, wat nodig is vandaag de dag overal: eigen verantwoordelijkheid, betrokkenheid en kennis om een positieve verandering aan de Bestaande. Daarom ondersteunt de genezing van het Individu en de samenleving.

En ARTABANA Deutschland solidariteit van de gemeenschap e. V. – ondersteuning van de instelling in de gezondheidszorg, staat voor:

  • De wederzijdse bijstand in geval van ziekte
  • Therapie vrijheid
  • Decentrale Organisatie
  • Het vertrouwen van de door de communautaire onderwijs
  • Motivatie voor een gezonde levensstijl
  • Vrijwilliger Zelf-Management

Wie weet nog meer, gewoon post het als een reactie, ik zal het dan aan toe te voegen.

Geef een reactie