Boekhoudkundige fraude en persoonlijk letsel klinieken in de DRC

Als het medische tijdschrift gemeld, vond vorige week plaats een grootschalige inval in verschillende ziekenhuizen van het duitse Rode kruis (DRK) in Berlijn. De appartementen zijn doorzocht 22 privé.

Naar aanleiding van de verdenking van “gangs en professionele medische facturering fraude” in de miljoenen, voor aanval en valse en overbodige behandelingen.

De twee Directeuren van de DRC, evenals de geneesheer-directeur van de Afdeling radiologie van het ziekenhuis van Berlijn-Mitte, werden gearresteerd.

Schijnbaar zijn uitgevoerd sinds 2005, “bijzondere prestaties” van niet-gekwalificeerde en niet-vergunde assistent-artsen en gespecialiseerde artsen gefactureerd. Er is een verdenking op een verscheidenheid van het lichaam van verwondingen, omdat in het gebied van de radiologie fysieke interventies door niet-opgeleide Artsen en zonder begeleiding van gespecialiseerde artsen. Het is een onnodige herhaling van studies werden uitgevoerd, vanuit een zuiver economische bedoelingen.

Bij deze inval door 150 politieagenten en drie officieren van justitie betrokken waren. Werden in beslag genomen verschillende vakken van bestanden en computers. Een woordvoerder verduidelijkt dat het vermoeden van fraude gericht tegen de Berlijnse Rode kruis, het Zusterschap van Berlijn in congo was een drager van het DRK-klinieken.

HET IS EEN BIG BUSINESS

Geef een reactie