Fraude screening

Overal, zo wordt ons verteld, als vele controles mogelijk te maken, als zij vormen een effectieve manier om te helpen bij de vroege opsporing van kanker en andere ernstige ziekten. Bijna iedereen kent het gevoel van veiligheid, als het zich voordoet na een dergelijk onderzoek gefaciliteerd vanuit de praktijk, omdat er niets opmerkelijk is weergegeven. Alleen een paar is niet duidelijk, dat een in het oog springende, of is al erg negatief testresultaat die wezen op een mogelijke of reeds bestaande Lijden, is voor de arts heeft altijd een reden voor aan zijn patiënten. Integendeel, het heeft zelfs een goede kans dat met de resultaten van absoluut niet gebeuren, ongeacht hoe ze mislukken.

Dit bracht een nieuwe studie, die werd uitgevoerd door Dr. Lawrence casalino van Weill Cornell Medical College. In de samenvatting van de studie leverde de volgende resultaten op:

Tot een maximum van vier abnormale, abnormale test-resultaten van de behandeling van de patiënten, en nooit worden genegeerd in plaats van de Artsen streng.

Dr. Casalino benadrukt in dit verband:

“Het niet melden van abnormale uitslagen kan leiden tot ernstige, zelfs dodelijke gevolgen voor de patiënt”

[dt.: De fout, in het oog springende test niet te communiceren over de resultaten kan ernstige, zelfs fatale gevolgen voor de patiënt.]

Dr. Casalino en zijn Team een analyse uitgevoerd van 5434 patiënten bestanden van 23 huisartsen en kwam tot de conclusie dat een groot percentage van de abnormale test werd niet gevolgd resultaten nog verder en gedocumenteerd.

Gemiddeld één op de 14 abnormale resultaten is volledig genegeerd. Veel Artsen zelfs één van de vier.

Misschien moeten we twee keer nadenken voordat we wegen onszelf in veiligheid wanneer we vertrekken na het conservatoire testen in de praktijk. Weer een reden meer om niet te vertrouwen op de arts altijd blind. Als je een slecht gevoel over, wat betrekking heeft op uw lichaam, of niet, dat er iets mis is, je moet een nader onderzoek met een andere arts, of een holistisch onderzoek met de juiste Artsen beweren.

[Bron: Archieven van Interne Geneeskunde, 2009; 169]

Geef een reactie