Farmaceutisch bedrijf, Ratiopharm biedt Artsen en schenkt ze aan de fraude

Het farmaceutische bedrijf Ratiopharm te hebben omgekocht in een grote weg, Artsen en fraude geïnstigeerd – nu het gerechtelijk onderzoek 2800 artsen.

Bijna vier jaar het openbaar Ministerie in Ulm heeft geïdentificeerd tegen buitenlandse dienst werknemers van het farmaceutische bedrijf Ratiopharm en duizenden artsen, nu om te slagen: je aanvraag voor een criminele warrant tegen twee artsen in Alb-Donau-Kreis in de rechtbank van almelo.

De Artsen zijn voor het ontvangen van mei 2002 tot September 2005 een totaal van 14 cheques samen 19.180 Euro en deze bedragen van de artsen Vereniging van Baden-Württemberg hebben verborgen. Voor deze fraude door weglating, de Artsen hebben te betalen nu 250 dagelijkse tarieven. Andere 2800 artsen in soortgelijke procedures, bedreigen de woordvoerder van de autoriteit van de staat van de procureur, Michael Bischofberger bevestigd.

De justitie bepaald, sinds 2005, tegen een vertegenwoordiger en regionale Manager van Ratiopharm, omdat deze Artsen hebben gedoneerd door middel van giften aan de fraude. Met monetaire en voordelen in natura, de vertegenwoordigers moet hebben gebracht van de medische professie te schrijven Ratiopharm producten.

Klik HIER om meer te lezen klik

Bron: sueddeutsche.de

Geef een reactie