Geloof in je immuunsysteem en sterkte met Vitamine D

Door Freeman op Alles wat geluid en rook

Als mensen wisten dat de waarheid over Vitamine D, dan is de Impfindustrie zou instorten!

Vitamine D is de “miracle cure” die activeert het immuun-systeem, zodat het ons tegen binnendringende micro-organismen-waaronder de seizoensgriep en de mexicaanse griep bescherming. Als het lichaam voldoende Vitamine D, dan is hij in staat om zichzelf te beschermen en behoeft geen externe “helpen”.

Het mooie is, dat Vitamine D is gratis, en wordt in het lichaam gevormd met behulp van ultra-violet licht (UV-B) als gevolg van de zon in de huid van Cholesterol. Het is dus duidelijk waarom we ziek worden in het najaar en de Winter verkoudheid, en in januari, de hoogte van de griep golf is niet bereikt, in het donkere Seizoen, we krijgen genoeg zonlicht en we hebben last van een gebrek aan Vitamine D, het lichaam verliest haar defensieve kracht.

Dus, geniet van de zon en de frisse lucht in te stoppen en het lichaam, met name nu in de korte dagen van de inname van Vitamine D verder te versterken. Vervolgens wordt het lichaam is om jezelf te verdedigen in de situatie.

Een nieuwe studie door de Universiteit van Oregon bevestigd wat wetenschappers al lang bekend dat de fotosynthese van Vitamine D wordt gebruikt in de Evolutie voor meer dan 750 miljoen jaar geleden, organismen, en is reeds in het geval van bepaalde soorten Plankton. De studie, echter, gaat verder en toont iets bijzonders, Vitamine D zo belangrijk is voor het functioneren van het immuunsysteem te versterken “de mogelijkheid van Vitamine D op het immuunsysteem en vernietigen van binnendringende micro-organismen in de 60 miljoen jaar van Evolutie in de genen bewaard is gebleven.”

In de persverklaring van de Universiteit van Oregon, is Het feit dat de Vitamine D-gemedieerde reactie van het immuunsysteem in de loop van miljoenen jaren bewaard is gebleven in de evolutionaire selectie, en is nog steeds in diersoorten, zoals apen voor de bavianen van de mens wordt gevonden, blijkt hoe belangrijk het is om te Overleven, “zeggen de onderzoekers.”

“Het bestaan en het belang van dit deel van de immuun reactie laat duidelijk zien dat de mens en andere primaten moet een voldoende hoog niveau van Vitamine D,” zegt Adrian Gombart, een Professor in de biochemie en de project Manager aan het Linus Pauling Instituut aan de Universiteit van Oregon.

Hij legt verder uit: “In primaten, dit Turn-over van een reactie op een micro-biologische aanval werkt alleen als er voldoende Vitamine D aanwezig is, dat is eigenlijk een soort hormoon die in het bloed circuleert, en op de receptoren in de cel communiceert. Vitamine D wordt geproduceerd in grote hoeveelheden als gevolg van de straling van de zon op het lichaam en komt in kleine hoeveelheden via de voeding.”

Wat toont deze studie, zonder voldoende Vitamine D in het lichaam is een perfect slachtoffer voor de griep en de huidige H1N1. Met Vitamine D-tekort, het immuunsysteem kan niet de bedoeling het werk. Daarom zijn er veel mensen in de herfst en Winter last van verkoudheid.

Maar mensen met voldoende Vitamine D hebben de macht om het immuunsysteem te activeren om te vechten tegen de binnendringende Ziekteverwekkers. Daarnaast is Vitamine D wordt ook gebruikt om de immuunrespons en het is over-reageren, voorkomt ontstekingen, de belangrijkste reden voor de vele dodelijke slachtoffers tijdens de spaanse grieppandemie van 1918.

Vitamine D beschermt niet alleen tegen de initiële infectie, is er ook de over-reactie van het lichaam op een ontsteking te voorkomen kan fataal zijn, zoals long-ontsteking.

Dus, wees verstandig, en om u te bekrachtigen met Vitamine D, dan is uw behoeften geen vaccinaties en niet je alle gevaren in verband met het.

Hoe krijg je Vitamine D? Eenvoudig en gratis en op een natuurlijke manier door de zon. Of het dieet met visolie, Omega-3 Oliën of Vitamine D capsules.

Het onderzoek ondersteunt de rol van Vitamine D in de strijd tegen de griep is overweldigend. Maar de farmaceutische industrie, de gezondheidsautoriteiten en Artsen druk wat de Vaccinatie krachtig duw de Kennis over Vitamine D in de bevolking. Waarom is dit zo?

Omdat, als de mensen wisten dat de waarheid over Vitamine D, dan is de Impfindustrie zou instorten.

Wie heeft er een vaccinatie, wanneer het immuunsysteem zorgt voor de beveiliging automatisch? Dan is het immuunsysteem van het natuurlijke mechanisme voor de bescherming van werken voor miljoenen jaren, terwijl vaccinatie is een totaal onnatuurlijke procedure en de overdracht van giftige stoffen en pathogenen in het lichaam, met onbekende schadelijke bijwerkingen, tot verlamming, schade aan de hersenen en de dood kan leiden.

Dus waarom het risico van een vaccinatie is te ontmaskeren als Vitamine D is een veilige en natuurlijke bescherming?

De ggd moet aanzetten in plaats van paniek bij de bevolking vanwege de mexicaanse griep, en voor miljarden vaccin de Pharma-reus om, in plaats van de bevolking over het effect van Vitamine D verlichten. Voor een fractie van de kosten van een Massale vaccinatie campagne om de hele bevolking te voorzien van Vitamine D additieven. Dit zou niet alleen het einde van de hele grieppandemie, maar ook de tarieven van kanker zouden kelderen.

Ja, Vitamine D voorkomt ook dat vele soorten kanker. Dit is nog een reden waarom de ggd Vitamine D niet aan te raden om de financiële gevolgen van de kanker industrie zou worden verwoestende. Hoe dan ook, de hele levensduur van de ziekte van de mensen, je wilt niet te genezen, maar als een nummer aan het einde van de duur van de patiënten behandeld, moeten niet toestaan dat voor een simpele en goedkope oplossing. Waar zouden we dan zijn? Zo lucratieve bron van inkomsten kan niet zomaar verdwijnen, integendeel, het moet worden uitgevonden elke dag nieuwe symptomen en ziekten, en nog meer in paniek verspreiden omdat van het virus.

Stel je voor, de gezondheidszorg zou eigenlijk mensen gezond te zijn, dat zou een ramp voor je. Je zou dan overbodig. Net als de militaire vereist een constante vijand te rechtvaardigen zijn bestaan (en als je geen vijand meer dan bedenkt hij, als “terrorisme”) om te komen miljard budget voor wapens en oorlogen, is het met de ziekte-industrie. Een echte vrede zou het ergste voor het Militair-Industrieel-complex.

En net zoals de Pharma maffia verzint de strijd tegen nieuwe vijanden en alles uitdrukt wat is goedkoop en natuurlijke manier aan een goede gezondheid. U wilt geen rust in het lichaam, maar constant tegen de kleine onzichtbare terroristische oorlog, want de oorlog is het beste bedrijf dat is altijd zo geweest.

Vitamine D zou een groot deel van het antwoord op de problemen van de nationale gezondheidszorg. Dit is het enige gebouw van de stof, als al het volk, vrij verspreid worden, zouden leiden tot een vermindering van de kosten van de zorg door een derde.

En toch, niemand durft dit te vermelden oplossing. Vitamine D bescherming tegen griep. Het is er, het is veilig, het werkt, maar het is volledig genegeerd.

Uiteraard, er zijn enorme inspanningen om de bevolking op een Vitamine D-tekort en hen te informeren over haar beschermende werking. Het is een bewuste en geplande campagne, die als doel heeft om domme mensen, terwijl hij hen vaccins met chemotherapie, vergiftigd, en alleen met de voorgeschreven pillen volledig voeders, in plaats van dat je een eenvoudige manier om de gezondheid.

Waarom bespotten zoveel gezondheid van de apostelen, met de verklaring, dat Vitamine D zou een beter en doeltreffender dan vaccinaties? Je vraagt:

– Als Vitamine D vervult geen functie in de gezondheid van de mens, waarom wordt de capaciteit van Vitamine D op het immuunsysteem te versterken en te vernietigen binnendringende micro-organismen in de 60 miljoen jaar van Evolutie in de genen behouden?

– Waarom is het programmeren van het immuunsysteem op het feit Vitamine gebruik te maken van D te activeren?

– De reden waarom de huid produceert Vitamine D bij blootstelling aan de zon?

– Waarom is er een duidelijke link tussen Vitamine D-tekort in de winter en een hoog niveau van griepgevallen?

De volledige duif en de farmaceutische lobby van het onder invloed zijn van drugs-out Dokters zeggen, is dat gewoon toeval, eigenlijk, Vitamine D zit in de genen geen functie. Voor u alleen een zogenaamde goedgekeurde geneesmiddel in de farmaceutische, chemische en farmacologische stof is een remedie, iets van de aard van Nonsens en kwakzalverij is kunstmatig geproduceerd in het laboratorium.

Het lichaam heeft maar geen vaccinatie voor de seizoensgebonden griep of de mexicaanse griep te bestrijden. Hij moest alleen Vitamine D, een goede nachtrust, voldoende helder en schoon water en een uitgebalanceerd dieet. Met voldoende Vitamine D in het bloed, het immuunsysteem van varkens bescherming tegen vogels of wat dan ook griep, u opnieuw uitvinden. Het immuunsysteem heeft te beschermen van het vermogen van het lichaam aan de voorzijde van de meeste micro-organismen, zo lang als u te versterken en de stoffen zijn nodig.

Zonder een functionerend immuunsysteem, zouden we al lang dood. Het bespaart ons leven elke dag, constant, zonder dat u het merkt. Het is de reden is het kunnen lezen waarom u nu in te ademen en dit artikel. Vaccinatie is de grootste belediging voor het lichaam, omdat het is beschermd, zodat je toegeven dat heeft geen vertrouwen in het eigen immuunsysteem dat is duizend maal.

Geloven in je immuunsysteem en geven hem de stoffen om het te krijgen moet je leven.

[Bron: alles-schallundrauch.blogspot.com]

Geef een reactie