Verdenking: Heeft geleid tot een vaccin tegen baarmoederhalskanker op de dood van een 14-jarige?

Door F. William Engdahl via info.kopp-verlag.de

In Engeland, een 14-jarige meisje stierf een paar uur na een vaccinatie tegen baarmoederhalskanker. Van alle plaatsen, de tekenen van het gevaar van deze injecties. De farmaceutische lobby probeert met alle middelen van Propaganda, een tegen-uitdaging; de regering-Obama heeft versoepeld in de VS, strikte grenzen op van het gehalte aan kwik in vaccins. De verdenking: iemand heeft Hier iets anders in gedachten, dan wat moet zweren dat de Artsen de eed van Hippocrates, namelijk “Niet kwaad!”.

Het schoolmeisje Natalie Morton, die hebben deelgenomen aan de Blue Coat Church of England school in Coventry, is ingeënt tegen het Humaan papilloma virus (HPV). HPV is medisch aangeduid als “seksueel overdraagbare aandoening”. In het New England Journal of Medicine HPV “infecties in jonge vrouwen zijn meestal niet blijvend zijn en te blijven op de lange termijn, zonder gevolgen, 70 procent van alle infecties zijn, 90 procent na twee jaar verdwenen.”

Het meisje werd onmiddellijk overgebracht naar het Universitair ziekenhuis van Coventry, waar ze stierf een paar uur later. Volgens de directrice van de school, Dr. Julie Roberts was aangetroffen in het kind na de vaccinatie, een zeldzame, maar zeer heftige reactie”.

Drie meisjes die op dezelfde school klaagde na de vaccinatie met Cervarix duizeligheid en braken, waarschijnlijk bijwerkingen. Studenten worden gevaccineerd in Engeland in het kader van een landelijk vaccinatieprogramma tegen HPV, een uiterst zeldzame vorm van kanker.

De kans dat meisjes Aanbestedende HPV, laat staan te sterven, is verwaarloosbaar laag.

Volgens de American health statistics, één van de 100.000 vrouwen sterven naar verluidt op “baarmoederhalskanker”. Echter, zelfs deze statistiek zal worden ondervraagd. Toch is er in geslaagd de farmaceutische lobby te overtuigen van de regeringen van de verenigde staten, groot-Brittannië en andere landen, om te vaccineren van alle vrouwen, de jongere, hoe beter. De campagne voor de massale vaccinatie met het HPV-vaccin bij jonge vrouwen is een recent voorbeeld van de Macht van de farmaceutische lobby.

De grote engelse farmaceutisch bedrijf GlaxoSmithKline, de fabrikant van het vaccin, Cervarix, was van de familie van het meisje zijn “oprechte deelneming”.

HPV-onderzoeker waarschuwt

De Amerikaanse onderzoeker Dr. Diane Harper, die instrumenteel was in het onderzoek en klinische proeven met het HPV-vaccin, Cervarix en Gardasil, heeft publiekelijk gewaarschuwd dat de twee vaccins niet veilig zijn. In een Interview met de Britse krant the Sunday Express verklaarde openlijk, in tegenstelling tot de zekerheid van haar voorstanders, het vaccin voorkomt, niet baarmoederhalskanker: “[Het vaccin] zal niet verminderen van de incidentie van baarmoederhalskanker.” Dit sensationele nieuws is geveegd van de pers, Propaganda tegen – offensief in het voordeel van vaccinatie-als gewetenloos onder het tapijt, de verslagen van de dood van de jonge Natalie Morton.

In een eerder Interview met de New York Times, Mevrouw Harper werd beschreven als de advertenties voor Gardasil van Merck, op angst: “Merck heeft in al het advies om te lobbyen makers bediend, in het geval van vrouwen, medische genootschappen, en politici. Ze deed een direct beroep op de burgers en een paniek stemming gemaakt in de man zegt tot zichzelf: Je moet Je laten vaccineren …”

Het verspreiden van deze aanpak in de farmaceutische ondernemer – angst van een specifieke ziekte voor het verkopen van de “cure” – wordt aangeduid als “handel in ziekten” (te Bedenken: van ziekten). De winst in de farmaceutische industrie is gebaseerd vandaag, voor het grootste deel op deze tactiek: Eerst angst, dan is het tegengif te verkopen. Precies in het patroon van de vaccins tegen baarmoederhalskanker passen, te verkopen vaccins voor mensen die niet de zieke, het is net als de medische Versie van Bush beruchte “preventieve oorlog”.

Dr. Harper gewaarschuwd dat het vaccin tegen baarmoederhalskanker zal worden geadverteerd in “buitensporig”; u moet waarschuwen voor de ouders, voor de mogelijke risico ‘ s van ernstige bijwerkingen van de vaccinatie. In hun uitzicht, is het vaccin gevaarlijker is dan de baarmoederhalskanker, in de voorkant van de hij geacht wordt te beschermen.

Dr. Harper heeft gewerkt als onderzoeker op Gardasil en Cervarix en is één van de meest ervaren onderzoekers wordt veroorzaakt door het HPV-virus ziekten over de hele wereld. Ze heeft gewerkt in het verleden voor zowel Merck als voor GlaxoSmithKline, de twee concurrerende producenten van de HPV-vaccins Gardasil en Cervarix.

Harper ‘ s waarschuwingen over de vaccins tegen baarmoederhalskanker zijn omwille van hun diepgaande kennis van alle de meer ernstige. Ze komt tot de conclusie dat de vaccins zijn het risico niet waard; ook de moeite, het gejuich in het Publiek hoog, niet de moeite waard. “We kunnen onze middelen gebruiken vandaag de dag is het waarschijnlijk beter te worden,” schreef ze in een recent artikel in de Washington Post.

Het vaccin, Cervarix van GlaxoSmithKline, wordt verdacht van de dood van een 14-jarige.

De regering in Engeland heeft gevolgd sinds het einde van 2008, een landelijk programma om te vaccineren alle leerlingen vanaf de leeftijd van twaalf jaar; in 2011, met alle meisjes moeten worden aangeboden onder de 18 jaar die de vaccinatie. De beslissing om de vaccinatie van Tieners voor de eerste seksuele contact, is zeer omstreden. Ook de vaccinatie is niet goedkoop. Kosten per Persoon ongeveer 260 Britse pond.

Naast de mannen in de serie

Nu de farmaceutische industrie is de voorbereiding van een nieuw propaganda-initiatief, met de hulp van de mannen, zoals we weten, geen van de baarmoederhals, zodat ze niet kunnen ontwikkelen tot baarmoederhalskanker, ervan overtuigd dat Gardasil en Cervarix kan ook “genitale wratten”. Het Amerikaanse farmaceutische bedrijf Merck & co. zojuist ontvangen met verwijzing naar een “verslag van staf-” de AMERIKAANSE goedkeuring van geneesmiddelen Agentschap, de Food and Drug Administration, Gardasil is bewezen effectief tegen genitale wratten te beschermen bij mannen. Details over wie het onderzoek heeft uitgevoerd onder welke voorwaarden, zijn niet bekendgemaakt.

“Door de vaccinatie van mannen en vrouwen, het bedrag van het virus dat kan worden overgedragen wordt verminderd”, aldus Richard M. Haupt, hoofd van het HPV-vaccin programma bij Merck & co., de fabrikant van Gardasil. “We hopen dat een Voordeel, niet alleen voor de mensen zelf, maar ook voor hun huidige en toekomstige partners.”

Na de Food and Drug Administration) in 2006 ingestemd met het vaccin voor meisjes vanaf negen jaar, en raadt de ggd, de vaccinatie op de leeftijd van elf tot twaalf jaar, vóór het eerste seksuele contact.

Vaccins en corruptie in de overheid

Het persbureau UPI is onderzocht Onlangs in de verenigde staten voor een hele maand naar beschuldigingen van corrupte contacten tussen de staat gezondheidsdienst CDC (Centers for Disease Control and Prevention) en de grote farmaceutische bedrijven. De resultaten waren, voorzichtig, je zorgen te maken.

Het onderzoek bracht “regelmatig, ernstige problemen in verband met de CDC aanbevolen vaccins” aan het licht “, en zo dicht netwerk van de betrekkingen tussen de overheid en de fabrikanten van vaccins. Critici refereren aan deze Aansluitingen als een onheilige Alliantie in de strijd tegen een ziekte waarbij mensen, voornamelijk kinderen, als gevolg van de bijwerkingen van de vaccins schade of zelfs gestorven.”

“De CDC is een schande, een corrupte organisatie,” klaagt Stephen A. Sheller, een advocaat uit Philadelphia, heeft opgeroepen farmaceutische fabrikanten voor de vermeende slechte vaccins. “Ze is op de loonlijst van de farmaceutische fabrikanten.” De in Atlanta gevestigde CDC zegt, om ziekten te bestrijden, en de monitoring van de bijwerkingen van de vaccins.

De CDC is voor de vaccinatie schema voor kinderen in de Verenigde Staten is verantwoordelijk voor de de kinderen van de artsen toegediend vaccinaties. In sommige AMERIKAANSE Staten zijn kinderen niet ingeschreven in de school zonder de CDC aanbevolen vaccinaties.

Sinds het midden van de jaren 1980 is de CDC heeft een verdubbeling van het aantal vaccinaties voor kinderen tot de leeftijd van het tweede jaar van het leven op vandaag, bijna 40. Samen met de Food and Drug Administration, de CDC is ook de monitoring van de mogelijke bijwerkingen. Zo is de autoriteit in de vervelende positie dat de veiligheid van hun eigen aanbevelingen te bewaken.

Een consultant Comité van onafhankelijke deskundigen, de CDC in de aanbeveling van de vaccins. UPI gemeld:

  • in de afgelopen vier jaar, in twee gevallen, de CDC aanbevolen vaccins hebben voorgedaan, werden verwijderd uit de markt, na het verschijnen in een aantal kleine kinderen en volwassenen met een ernstige, in sommige gevallen zelfs dodelijke bijwerkingen. Critici zijn bezorgd over mogelijke Verbanden tussen vaccins en autisme, Diabetes, Astma, wiegendood en andere kwalen.
  • De leden van de Impfbeirats van de CDC op het ontvangen van financiële subsidies door fabrikanten van vaccins. Werden gedetecteerd relaties, zoals, bijvoorbeeld, een gemeenschappelijk Patent op een vaccin, dat het eigendom van aandelen van het vaccin fabrikant, betaald onderzoeksprojecten, de vergoeding voor de Monitoring van het Vaccin trials, de fabrikanten en de betalingen aan de verschillende afdelingen.
  • De CDC is betrokken in het vaccin business. Volgens de in 1980 de wet, de CDC heeft op dit moment 28 licentie-overeenkomsten met bedrijven en een Universiteit op vaccins en de juiste producten. Het heeft acht lopende projecten voor de gezamenlijke ontwikkeling van nieuwe vaccins.

Een Amerikaans Congreslid, de persoonlijke ervaring met Impfnebenwirkungen in het geval van kleine kinderen heeft gemaakt, is bijzonder kritisch. Republikeinse Dan Burton van Indiana, voor jaren, studies over vaccins, die beweert dat er problematische belangenconflicten bij de CDC, in het bijzonder in de Impfbeirat. Hij is ervan overtuigd dat het autisme veroorzaakt werd door zijn kleinzoon als gevolg van de vaccinatie.

“Het lijkt bijna een paradox, als het CDC is waardoor onderzoekers met zitplaatsen van belangenconflicten in de Raadgevende comités, de aanbevelingen voor nieuwe vaccins, bijvoorbeeld, of de bevoegdheid om te adviseren,” zei Burton te UPI. “Te meer, als dezelfde wetenschappers hebben financiële of academische Verbindingen zal een persoonlijke interesse in de producten en de bedrijven die ze inspecteren is naar verluidt objectief en onpartijdig zijn.”

Repulika niche personeel in de hervorming van de Commissie van het AMERIKAANSE huis van afgevaardigden nam ook de CDC-Comité, dat had aanbevolen een speciale vaccinatie tegen het Rotavirus, onder het vergrootglas. In haar rapport van augustus 2001 van de leden kwam tot de conclusie: “… in vier van de acht Advisory Board leden, wie stemde in juni 1998, voor de richtlijnen op het Rotavirus vaccin, voorbij de Verbindingen met farmaceutische bedrijven die ontwikkeld verschillende versies van het vaccin.”

Die heeft genoeg geld en lobbyisten die kunnen duwen wetenschappelijk Denken door angst gebaseerde reclame-en back-kamer overeenkomsten in de Achtergrond. In een wereld waar de ziekte is geworden blijkbaar zo een groot bedrijf, er is geen plaats voor een wetenschappelijke geneeskunde.

© Het Auteursrecht van dit artikel ligt bij de Kopp Verlag, Rottenburg

Geef een reactie