Een ernstige handicap na een vaccinatie, Zoals het vaccin schade onder het tapijt worden geveegd

Impfbefürworter beweren dat het vaccin schade zijn zeer zeldzaam en in ernstige gevallen non-existent. De slachtoffers van de Impferei en hun naasten of nabestaanden “iets” van een andere mening:

Erkenning procedures zijn onduidelijk voor decennia, recensenten, het vervalsen van documenten, sociale rechtbanken, sleept u de procedure in de lengte. Voor de hand liggende doel is om in staat zijn om de erkenning van het vaccin schade door te Wachten tot de dood van een vaccin slachtoffer, of door Frustratie van de ouders, op enig moment de bestanden, zodat de “Impfgedanke” geen schade op.

In het rapport van het geval van Andreas, zal worden gepresenteerd Engelbertz. Toen hij 2 jaar oud was, begang zijn arts de wanpraktijken te vaccineren hem ondanks een kaak ontsteking. Voordat de vaccinatie, hij prachtig ontwikkeld, echter, met de vaccinatie van een malaise in zijn ontwikkeling, resulteerde in meerdere Ernstige invaliditeit begon.

De afgelopen 21 jaar, de erkenning proces loopt als een vaccin schade, taxateurs waren 2 leden van de lobby-organisatie “StIKo”. Echter, niet alle van de absurditeiten die plaatsvond voor het hof…

Een fragment uit de film project “WE hoeven NIET te VACCINEREN” door Michael Leitner video link: http://youtu.be/CnzmkXGm9Ks

Voor meer informatie over de film project, zie www.wir-impfen-nicht.eu

Boek tips

Geef een reactie