Gen diervoeder voor Duitsland, met de beste Groeten van Monsanto

De bewuste consument proberen te voorkomen in de aankoop van genetisch gemodificeerd voedsel. Maar wat is met de dierlijke producten? Omdat Gen-soja is een belangrijk ingrediënt voor het voer dat wordt gevoed aan onze dieren.

In feite, 90 tot 95 procent van de invoer van genetisch gemodificeerde soja, zijn er al! GGO-vrij voedsel voor de boeren te duur. Dit betekent dat de Consument niet meer helemaal zeker van of hij heeft genetische manipulatie op zijn tafel of niet.

De Gen-soja, die is veroorzaakt in Zuid-Amerika groot kwaad als diervoeder naar Europa, vooral naar Duitsland geïmporteerd. Vanwege het grote gebruik van chemische stoffen die nodig zijn voor de teelt van genetische gewassen, ziek mens en natuur. De kinderen sterven of lijden een leven lang misvormingen. Alle landen zullen worden gemaakt onvruchtbaar. Gemaakt door Monsanto, en waarschijnlijk in de wereld-criminele-groep niet. 1.

Het land van de Gen-soja verspreiding meer en meer en het gebruik van zeer giftige stoffen zoals glyfosaat worden vermenigvuldigd, omdat het “onkruid” is steeds meer resistent tegen deze gifstoffen.

Video link: https://youtu.be/5bAhwqQGD6w

Ziekten, onvruchtbaarheid, en de dood – de gevolgen van 15 jaar, Gen-soja-teelt

Video link: https://youtu.be/gA1mH-YS6Uo

Geef een reactie