Controle van de gezondheid van de Codex Alimentarius

Het eten richtlijnen van de “Codex Alimentarius” moet een beschermende voorziening voor consumenten. Ondertussen, de verschillende doelgroepen van dit project zijn veranderd in uw voordeel. De gezondheid van de burger speelt geen rol meer. Power belangen en de monetaire belangen bepalen de inhoud van dit papier.

Controle van de gezondheid van de Codex Alimentarius

De Commissie voor de Codex Alimentarius is een Instelling die onder een valse vlag. De meeste mensen hebben nog nooit gehoord van haar, en de Rest van de weinig het ware gezicht van dit zeer krachtige organisatie. Volgens de officiële Website van de Commissie, de onbaatzuchtige bepaling van het paneel “de bescherming van de gezondheid van consumenten en zorgen voor eerlijke handel in voedingsmiddelen, alsook op de coördinatie van alle inspanningen van de internationale regeringen en niet-gouvernementele organisaties hebben de normen van het voedsel.”

De Codex Alimentarius (lat. voor “eten code”) is een gemeenschap gecontroleerd door de voedsel en landbouw organisatie (FAO) en de world health organization (WHO).

Het verhaal van de Codex Alimentarius

De geschiedenis van de Codex begon in 1893, toen Oostenrijk-Hongarije gevonden die een speciale set van regels is nodig, volgens de rechter in geval van betwisting te eten kan de rechter.1, De resulterende verzameling van de officiële reglementen, bekend als de Codex Alimentarius. Hij was de daling van de dubbele monarchie in 1918.

Op een vergadering in 1962, de Verenigde Naties besloten om de Codex te “beschermen” van de gezondheid van Consumenten in de wereld. Twee derde van de financiering van de Codex kwam van de WEO en het resterende derde deel van de WHO.

Lees meer op zentrum-der-gesundheit.de

Geef een reactie