Water als grondstof en een Instrument om Macht en controle

Een artikel van petrapez, via Radio-Utopie.de

“Flow”: water als een commodity, Macht en controle

28.In juli, de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties aangekondigd dat de goedkeuring van een Resolutie over het recht van de mens om de toegang tot schoon water en sanitaire voorzieningen.

De volgende uitgebreide documentatie vormt een angstaanjagende helder licht op de rol van de wereldhandelsorganisatie WTO, de grote bedrijven, banken en overheden in hun poging om het water op deze planeet onder hun controle.

Deze groepen moet deze Resolutie die u ondersteund bij uw doeleinden, na regel en draad het bevorderen van de doelstellingen van de privatisering van de watervoorziening.

Hetzelfde geldt voor veel andere voorbeelden, zoals de “menselijke” betrokkenheid in de gezondheidszorg, de klimaatverandering en de productie van voedsel – het is alleen over het geld. Individuele bestemming speelt absoluut geen rol.

Alles op deze aarde is voor deze kartels goederen: van de mensen zichzelf als een work force en een de Consument, is begonnen op het octrooieren van planten, dieren, en ideeën om de laatste druppel van het water. Zelfs de lucht is een commodity in de Vorm van vervuiling rechten, met inbegrip van de CO2-handel.

De privatisering van dit hoogste Goed van het leven, die behoort, net als de zon en de lucht is niemand in deze wereld verloopt in de meeste Staten, het onophoudelijk. De WTO is hij regeringen, zodat er geen leningen voor de ontwikkeling van zijn steun, als de watertoevoer niet worden geplaatst in de handen van de bevoegde vennootschappen, die in het belang van de bevolking met hun Kennis en technologieën alleen in staat zal zijn te zorgen voor de mensen met toegang tot schoon drinkwater.

Het is consequent uit de weg, dat een groot aantal van de armen werden afgesneden van water, omdat je het niet kan betalen. Het is ieder die de levering van water, dat werd geplaatst in eigen handen, met als doel het genereren van maximale Winst. Geen groep-een groep-zou worden als hij vandaag de dag bestaan, zou hij handelen volgens ethische standpunten.

Grote dam, de projecten worden gefinancierd overheidsopdrachten in de WTO en bij voorkeur met een creditcard, in verband met de verdrijving van de lokale bevolking met de eerder intact Gemeenschap en zelfvoorziening.

De meeste van de mensen in de Europese landen met de kwestie van de cursus door de terugwijkende stromende kraan, douche en toilet in uw appartement – die hier is geschreven als een “Standaard” – in deze context-van de armste landen en de Sloppenwijk in de wereld.

De toegang tot schoon drinkwater.in de geïndustrialiseerde Landen, een steeds groter Probleem door-to-date en voor vele decennia de industrie led-afval en chemicaliën voor de vertraging onderworpen aan, voor een deel, door de Invoering van de bodem in een tijd, die het gevolg is van de basic-water cyclus

Hier is het niet in de eerste plaats aan besmetting door bacteriën, maar van hormonen en giftige stoffen van de industrie. De tabletten verbruik is sterk toegenomen dankzij de farmaceutische industrie, die biedt voor elke bestaande of gesproken ziekte. Niet alleen voor ziekten, natuurgeneeskunde is een overmaat van het aanbod aan belastingen, maar ook gezonde mensen zijn mager en fitbleibende remedies voor een gezond lichaam. Veel sport en martial studio ‘ s en schoonheidssalons zijn verbonden aan de distributeur ketens van dergelijke producten. Degenen die er voor vallen, moet allereerst breng je geest hygiënisch om te kunnen beslissen wat het is reclame voor een sales strategie die u zijn gegaan op de lijm. Geen industrieel vervaardigd met de werkzame stof pil kan de plaats van de natuurlijke product.

Voedselproductie is een industrieel in massa-productie-ontaarde, die begint met het Produceren van planten en dieren met behulp van chemische stoffen aan het verhogen van de opbrengsten en met de verwerking en afwerking van de producten is beëindigd. Deze massa-industrie kan niet zonder Chemische toevoegingen. Het resultaat is een kunst-product is zelden van de oorspronkelijke vitaminen en sporenelementen, die kunstmatig gevoed opnieuw. Daarbij zijn smaakversterkers, kleurstoffen, duurzaamheid en anti-klonteren stoffen, te veel suiker, zoetstoffen, Jodium, fluoride, en andere chemicaliën. Dit kan stress het lichaam en worden afgevoerd via de uitscheiding proces in het grondwater. Zelfs moderne zuiveringsinstallaties zijn geen filter deze hormonen en giftige stoffen uit het water.

Het aandeel van verontreinigende stoffen in het water nederzettingen door andere Sectoren, zoals de petrochemische industrie, de productie van auto ‘ s – alle product-ionen die het onderscheiden van een industriële natie toe. In de geïndustrialiseerde wereld, is duurzaamheid als gevolg van de concurrentiedruk van buitenlandse.

Milieu-organisaties en burgerrechten bewegingen om te vechten in een constant gevecht als David tegen Goliath, tegen lobby groepen. Klein deel een gevolg van komen, chronologisch te spreken, veel te laat. Studies over het onderwerp zijn nep, ongewenste resultaten kan worden onderdrukt of met behulp van valse onafhankelijk Instituut gemaakt. De chief dagen, met politieke en financiële steun om hun regeringen producties in andere landen zijn het verschuiven van de aan blij te zijn met de schikking en niet goed oplet of geen wetten die de bescherming van het milieu.

Zelfs in de geïndustrialiseerde Landen is het natuurlijk niet, vinden een onafhankelijke Instelling die bereid is om te onderzoeken belastende monsters en gedocumenteerd.

Water is een van de middelen van oorlogvoering. Die is te veronderstellen dat, om dat te erven, Winst wil maken van deze of andere groepen zijn wil en dicteert. Geschiedenis en het heden getuigen in een groot aantal voorbeelden van deze ongelukkige airconditioning van een aantal groepen van mensen die weten dat alleen geweld als een middel om de naleving van de doelstellingen.

De documentaire “Stroom – water is leven’ laat zien hoe belangrijk het is voor de mensen die de vermeende “geluk” om te leven in een moderne welzijn van de samenleving, de mens recht op toegang tot schoon en betaalbaar water, en hoe veel het is belangrijk voor het Voortbestaan van de volgende generaties zal er geen gebruik van, zodat deze verlamd en misvormd in lichaam en geest, de behoefte om te groeien verleend voor het leven.

De mens heeft de neiging te denken dat niet in meer afgelegen periode van tijd, en de gedachte van de achterkleinzoon is hem vreemd, als ze volledig zijn onbekend in het donker van de toekomst. Bij de geboorte van een kind is al aan het nadenken zijn de vooruitzichten voor de toekomst, meestal in de zin dat het moet houden van de levensstandaard van de ouders, of te overtreffen – in financieel-materiële zin, natuurlijk.

Als de kinderen van deze pasgeborene, en op hun beurt hun nakomelingen hebben een life-force is om buiten de normale idee. Om het zorgen maken om de verantwoordelijkheid te nemen door middel van een duurzame manier van leven voor toekomstige generaties, slechts een paar zijn die bereid en in staat, en is niet gewenst door de staat en bevorderd. Dat zou anders zijn, er zou weinig kerken die zou afstand doen van hun zelf-voldoende aanbod van basic goederen op vrijwillige basis. In de huidige stand van de techniek, elk huis zijn eigen regenbak voor de levering van de douche, de wc, de wasmachine en de irrigatie van een tuin en zonne-energie systemen voor de gedeeltelijke levering van energie.

Hier is de vervelende vraag wie de eigenaar is van het water dat uit de lucht valt eigenlijk hoort in dit land. Gemeenten verzamelen een regen water belasting, die wordt berekend volgens het dak en verzegeld de vloer, zelfs wanneer de burger verzamelt het water in de ton op het besproeien van zijn planten. Grotere regenwater tanks en reservoirs worden onderworpen aan de goedkeuring en kan worden geweigerd door de autoriteiten – alleen voor de reden dat de duur leidingwater voor de mens.

De gemeentelijke Riolering, de gang is in de behoefte van regen water dat de huiseigenaar moet betalen – in sommige steden het begint met een lange droge, dierlijke, van de geulen te stinken. Deze problemen van een rip-off van de gemeenten verdwijnen, echter, in het licht van de miljarden mensen die lijden aan een voortdurend gebrek aan water, en voor elk van de verzamelde druppels een zegen en een kwestie van Overleven.

Omdat de mens echter, voor zijn huidige of Onder zich heeft voorgedaan en is nog steeds voorkomende verontreiniging van de bodem en het water voor deze latere bewoners van de aarde, de basis voor hun waarden leven, het leven, of de Besmetting, die hij in het Hier en Nu is de volledige verantwoordelijkheid van ELKE.

Niemand kan zijn handen te wassen in onschuld en zegt dat hij niets te maken had met het of niets wisten. Want hij weet: er is veel documentatie over het, zelfs in de goedkoopste gossip om de druk op kwesties zoals milieu-toxines of ongevallen opgenomen om iets spannends.

Het is van toepassing op alle kartels, syndicaten en criminelen aan de mensheid en voor het leven van de planeet in het belang van ons nageslacht en in de eigen, de oorlog te verklaren.

“Flow” laat zien waarom dit is absoluut noodzakelijk en is er ook de hoop dat er nog veel meer mensen zullen succesvolle initiatieven, zoals deze zullen worden gepresenteerd in de film. De bevolking van alle Lidstaten moet doen als de regering in Bolivia en de Wasserhaie uit het Land gooien, nadat ze had weergegeven nadat het is goedgekeurd voor het verbeteren van de watervoorziening om uw onverzadigbare Gezicht en grote ellende had gebracht over delen van de inwoners.

Mijn speciale dank gaat uit naar Jörg voor het wijzen dit uitgebreid een onthullende documentaire over de gevolgen van de privatisering van water.

Video link: https://youtu.be/us1yRVF2MZ4

Na ons de zondvloed?

Dank u zeer veel te petrapez van radio-utopie.de!!!

Geef een reactie