Voor de financiering van de vaccins DIE de controle wil verzamelen voor het gebruik van het Internet

De wereld gezondheid organisatie (WHO) van de Verenigde Naties wereldwijde druk voor de inning van de consument belastingen op uw verschillende programma ‘ s worden gefinancierd. Onder andere dingen, stelt een belasting op het gebruik van het Internet, dus dat vaccins en andere geneesmiddelen kunnen worden betaald voor de landen van de derde wereld. Ja, u leest het goed – WIE wil dat elke persoon om te helpen in de wereld om te betalen voor medicijnen die alleen grote farmaceutische bedrijven – Big – Pharma- om nog rijker.

Het is net als Robin Hood in het omgekeerde: stelen van de Werken en geven aan de super-rijke farmaceutische bedrijven!

Natuurlijk, het is niet de eerste Keer dat de VN komt met de belangen van de regeringen over de hele wereld, dit moet een belasting voor de financiering van projecten van de VN de burgers onrechtmatig. Dit Orgaan van niet-gekozen vertegenwoordigers heeft in het verleden geprobeerd jaar, in het gezicht van de waargenomen klimaatverandering-wetgeving voor de handel in emissierechten (cap and trade) om door te drukken (zij het tevergeefs, omdat sommige regeringen hebben niet deelgenomen).

Voor nu een Plan ingediend DIE de opdracht heeft gegeven een “panel van medisch specialisten” een verslag op te stellen. Sommige ideeën worden gepresenteerd over hoe alle projecten die willen om af te dwingen DIE wereldwijd worden gefinancierd. Een dergelijk idee is dat de regeringen van de individuele landen van het opleggen van een belasting op het gebruik van het Internet en het geld om DIE route voor “medische onderzoek en ontwikkeling” in de armere ontwikkelingslanden. (In duidelijke tekst dit betekent: in naam van de naastenliefde belastingverhoging fondsen in de miljarden in de schatkist van Big Pharma.)

Lees meer…

De WHO toont meer en meer duidelijk hun ware gezicht. Het toont meer en meer duidelijk voor WIE dit gebruikt: uitsluitend voor de farmaceutische industrie.

WE hebben een WIE? Ik stem voor een oplossing van deze criminele organisatie!

Geef een reactie