Corrupte Wetenschappers

Avandia Diabetes medicijn, de Britse farmaceutische groep GlaxoSmithKline was in 2006, met een jaarlijkse omzet van 3 miljard dollar en een van de best verkochte medicijnen in de wereld. Dan is een verontrustend incidentie van hart-aanvallen, die kunnen worden toegeschreven aan het Avandia terug. En nu is het bekend werd, dat negen van de tien wetenschappers, de positieve studies over Avandia gepubliceerd, GlaxoSmithKline werd betaald. En niet alleen dat: Een Commissie van de AMERIKAANSE Senaat had stevig probeert Ellen: “GlaxoSmithKline heeft onafhankelijke Artsen om te intimideren.”

De financiering van de studie bepaalt ook uw Resultaten, heeft het Instituut voor Sociale en preventieve geneeskunde van de Universiteit van Bern vele jaren geleden, op het onderwerp van electro – smog: Als de industrie gefinancierd onderzoek, elektromagnetische vervuiling voornamelijk vertegenwoordigd onschadelijk. In het geval van onafhankelijke financiering schade aan uw gezondheid.

En nog steeds de wetgever en de Publieke vertrouwen in de wetenschap.

Details over GlaxoSmithKline en Avandia: http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/health-news/glaxo-funded-backers-of-danger-drug-1923852.html

[Bron: De Tijd.ch]

Lees meer op aerzteblatt.de

Geef een reactie