Lachen en doen wat Goed is

Voor mij is deze man is een echte Held. Een persoon van het andere, onbekende mensen te redden voor minstens een paar minuten van het leven – of op zijn minst zoet:

Video link: https://youtu.be/YdQnuqFlD7U

Wat denk je? Dat zou bijvoorbeeld ook mogelijk zijn in Duitsland? Hier In het midden onder ons, in de tram, in de Bus, in de trein … of zelfs op de openbare weg?

Als je op een dagelijkse basis door de stad en het openbaar vervoer, je weet de anonieme vreugdeloos massa. Mensen in de wederzijdse blik vermijden en staren in de krant over de huidige slechte nieuws in de vorm(atie)odel, zonder blikken een enkele keer, op de hoeken van de mond naar de top. Als in een Trance, iedereen is verloren in zijn eigen gedachten, bezig zijn met zijn eigen kleine wereld, met haar problemen, met dromen van betere tijden…

Aan de ene kant willen we van onze medemensen meer vriendelijkheid, hulpvaardigheid, liefde, … aan de Andere kant, we hebben aan jezelf verbergen achter een dergelijke rigide geval en geeft ons de beste inspanning om gewoon in een slecht humeur. – We maken zo veel talloze redenen. Als we nog geen actie voor meer vreugde en liefde, ook krijgen we de gewenste reactie. Als we het zelf niet open voor de vreugde, die wij ontvangen vreugde.

Lachen is niet alleen heel erg gezond. Lachen verbindt. Lachen maakt Vreemden naar vrienden.

Alleen een Glimlach, Een Glimlach kost niets. Maar het veroorzaakt een hoop. Wie krijgt het, is rijk. Maar het is niet armer. Het duurt slechts een moment. Maar zijn geheugen kunnen eeuwig leven. Niemand is zo rijk, dat hij kan worden zonder een Glimlach. En niemand is zo arm dat hij geen Glimlach. Het is een open teken van vriendschap.

Een Glimlach geeft de Vermoeide rust. Er is de Vreesachtigen moed. Als iemand U geweigerd een Glimlach gul en geef hem een. Omdat niemand met een Lach zo een die niet kan glimlachen naar de andere! (Auteur onbekend)

Er zijn nu heel wat studies over de Lach en de effecten daarvan op het lichaam, de geest en de ziel. Maar dat geeft wel aan hoe slecht we ook zijn geworden, wanneer we het nodig hebben voor de studie van de Lach en theoretiseren, omdat we verloren hebben!

Een persoon die lacht veel, je hebt te vertellen niets over dat Lachen gezond is – hij weet dat. Hij voelt zich in zijn leven. Hij IS gelukkiger en gezonder.

Met een Lach de wereld redden? Klinkt raar, maar het is zo.

Boek tips

Geef een reactie