Genetische vervuiling is getting out of control

De genetische vervuiling is de chemische vervuiling snel, in de schaduw.

Deze conclusie is het resultaat van de genetische engineering expert Werner Müller van de milieu-organisatie Global2000 “Het grote Probleem met de ‘zogenaamde’ Green genetische manipulatie is dat ze niet kunnen worden onder controle gehouden”, zegt Müller.

“Wetenschappers weten hoe u kunt zorgen voor vreemde genen in planten, maar niet hoe het terug te krijgen van je.” Dit geldt zelfs in het geval van verontreinigingen van 0,1 procent. “Dit betekent dat het zaad keten is besmet met, en ook meer en meer de voedselketen van de mens. Chemische verontreiniging kan krijgen tot de mens zelf door het instellen van de productie van chemische toxines nog steeds in de greep.”

Chemische verontreiniging is als gevolg van het verdwijnen van de afbraak in het milieu binnen enkele decennia. “Dit is genetische vervuiling is echter het geval”, aldus de wetenschapper. “Omdat planten zich kunnen voortplanten in tegenstelling tot chemische stoffen, en dus de genetische vervuiling gedurende enkele eeuwen, behoud van een constante of zelfs te vergroten.”

Lees meer op sein.de

Geef een reactie